Threads: 4
WS na žalost nima razprodaje.  Drgač je pa Intimissimi še v Mercator centru u Domžalah.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Threads: 22
a imajo na perilo tud kakšen popust zdej
Threads: 12
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)
Threads: 173
ja, sam cene ma pa primerljive z unimi mal vecjimi od nje (ceprov misli, da je na njihovem nivoju). ne vem no
ja pocen glih niso... sam če pa pogledaš kake cene ma Lisca pol pa že raj RD vzamem. Sicer mi pa najbolj stojijo (na srečo zarad cene) stvari iz H&M in NY Nimam glih ful jošk, pa majo pol take lepe stvari s temi okroglimi košarcami... in to mi najboljš stoji.
Threads: 4
V Intimissimiju majo zdej v času raprodaj 30% popust. Kar se pa tiče perila Rebeke Dremelj.. js sm bla v eni reviji izžrebana in sm si lahko zastonj u Emporiumu zbrala en komplet tega perila. In ni čis nč special - sama recimo za tak modrčk k sm si ga zbrala nikol ne bi dala 9.500, al pa za spodnje hlačke 5.000. Grem velik rajš u Intimissimi pa dnar tm pustim, k z njihovim perilom sm pa čis vedno več kot zadovoljna.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Threads: 39
sarchy_ka Wrote:sama recimo za tak modrčk k sm si ga zbrala nikol ne bi dala 9.500, al pa za spodnje hlačke 5.000.
![[Image: a045.gif]](http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif) Jaz pa sem misla, da ma bolj realne cene...Sicer pa meni že ona drugače ni simpatična in jo imam vrh glave še sploh z njeno pevsko kariero...
Ma pri Rebkinem perilu je treba razumet, da če se ne naredi velika količina izdelkov, pol je proizvodnja sigurn bl draga - sploh ker šivajo v SLO ne pa v na Tajskem al pa v Maleziji. Tko da temu primerno so tud (delno) cene. Neki pa je tud ime.... sigurno.
Threads: 257
Jaz imam Triumph in Sloggi pa tudi Lisca je o.k.
Threads: 0
a se da kje dobit (za normalo ceno  ) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:
Threads: 89
čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno ) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:
Te slikce so vse iz kataloga Otto, tko da tam malo poglej, če majo tudi v črni.
Threads: 0
callista Wrote:čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno ) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:
Te slikce so vse iz kataloga Otto, tko da tam malo poglej, če majo tudi v črni. 
oh hvala... a ga majo tudi na netu tko kot neckermann?
Threads: 34
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
Threads: 20
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
js sm si tud ucerej ene zelene s snoopyem kupila, ceprov nisem glih fan tega. ampak je bla ljubezen na prvi pogled
uni kompletki iz otto-ta tle so mi skorej vsi usec, sam k nikol ne ves, kk bo izpal na tebi. sm ucerej probala en modrcek k je bil ful ful lep, ampak na meni ... use je nekej cudno stalo.  tako da sploh ne upam narocat po katalogih.
Threads: 20
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
evo men je to ful dobr
konč so začel delat gatke za nizek pas... jst zdej sam še take nosim
čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno ) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:
Tole je iz OTTO kataloga.
Top je od 3.990 sit, hlačke od 4.590 sit. Men je top všeč, mogoče si ga celo nabavim.
Threads: 1,143
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
![[Image: 3890.jpg]](http://www.feelingusa.com/img/lrg/dg/3890.jpg) [/quote]
Ta je huda...
Threads: 750
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
|