Thread

Krema / serum za obraz

3666Replies 727179Views
Messages In This Thread
ja.olgo 25 so že full časa uzun! pa men se tud zdi,da niso ble najboljše pr sestavinah(full se mi tko zdi)
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Potem sem jaz očitno edina šele zdaj slišala za tole. oops
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
DiLeMa Wrote:Potem sem jaz očitno edina šele zdaj slišala za tole.  oops
jp.
pa full je blo enih testerjev v revijah in tko.
jaz mam še zdaj enga se mi zdi doma,ko preverim,če ga mam,ti lahko pošljem če hočš

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
rozica Wrote:kje si pa dobila garnier fresh tonik? js sm vidla sam essentials.....a je ta slabsi?
sorry, sej sem se zmotla... mam Essentials tonik oops [Image: a055.gif]
[Image: event.png]
Find Reply
joj,tanjci...povsod drugod pišeš,v temo diplomska naloga pa ne twisted
poveeeej nam vse! laugh

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
mene zanima, katera je dobra krema za obraz z uv zaščito za normalno kožo za pozimi (da je mal bolj orng, ne samo vlažilna) pa da ni predraga (tm do 5k).
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Jaz je še nisem našla. Najboljša je SuperDefence, samo kaj, ko stane 12 jurjev. Probaj si kupiti kakšno Avene kremo z UV zaščito (teh krem ne poznam toliko, da bi ti napisala njeno ime), spodaj pa uporabi antioksidanten tonik in bo. Ker Aveve kreme nimajo antioksidantov, je dobro spodaj nafleckati kaj z antioksidanti (ali tonik ali pa kakšen serum).
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
mi lahko katera priporoci nocno kremo? imam normalno do mesano kozo, uporabljam tonik essentials in total fresh dnevno kremo in sem ful zadovoljna. pa piling tud iscem
Find Reply
Saj lahko isto kremo imaš tudi za nočno, nočne kreme so le reklama, da več prodajo.

Piling je pa super encimski od Art deco-ja, mehanični pa Alverde marelica. Oba sta super, samo encimski ne poškoduje kože kot mehanski.
Find Reply
rozica Wrote:mi lahko katera priporoci nocno kremo? imam normalno do mesano kozo, uporabljam tonik essentials in total fresh dnevno kremo in sem ful zadovoljna. pa piling tud iscem
meni je kutinova (a.s.)z aloo vero full kožo popravila(nočna),pa tudi dnevna je ok!

sonchika,a je kutinova preveč važilna zdaj za pozimi?Ti napišem še enkrat sestavine raje pod tisto temo?

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
A te mehanski peelingi so ok pol tut za ksne temne fleke k e ti poznajo od mazolckov al za kaj so ubistvu?
Find Reply
Za to so pa kemični pilingi-tak je recimo Avon Clinical peel. Meni po njem fajn izginjajo flekci od mozoljev, sem mislila, da se jih ne bom rešila.

Encimski le nežno očisti kožo, je alternativa mehanskemu, le bolj nežen je.
Find Reply
lejck Wrote:A te mehanski peelingi so ok pol tut za ksne temne fleke k e ti poznajo od mazolckov al za kaj so ubistvu?
Mehanski proti flekom ne pomagajo. Samo kislinski.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Irena* Wrote:Za to so pa kemični pilingi-tak je recimo Avon Clinical peel. Meni po njem fajn izginjajo flekci od mozoljev, sem mislila, da se jih ne bom rešila.

res? je fajn? kolk pa si plačala? a je še v prodaji sploh?
Find Reply
princeska kr drg je zato jst se vedno razmislam a bi ga uzela al ne glede na to kok stroskov mam ze ta mesc...zdej stane 5000 drgac pa 6000. ane sonchika?
Find Reply
Ja, točno. Gre za precej drago zadevo. Ker sama nisem imela flekov, tudi ne morem iz prve roke reči, da res pomaga. Ampak so pa komentarji drugih uporabnic toliko boljši.
Find Reply
lejck Wrote:princeska kr drg je zato jst se vedno razmislam a bi ga uzela al ne glede na to kok stroskov mam ze ta mesc...zdej stane 5000 drgac pa 6000. ane sonchika?

uf... me mika, ampak ta mesec res ne bo šlo. sem zapravla 25 čukov že za samo kozmetiko, sem ravno včeraj seštevala. potem pa še škornji, bunda, traparije,... rajš ne računam!

tako da je zdle moje edino upanje božiček, tako da upam da mi bo prinesel kej denarčka biggrin potem pa bom kupla mogoče wink
Find Reply
[quote="Princeska"]
ampak ta mesec res ne bo šlo. sem zapravla 25 čukov že za samo kozmetiko, quote]

Ufff... to pa je dnarja in sam za kozmetiko... Jz sm pa prav ponosna nase, ker v tem mescu nism skor nč zase naročila prek Avona, ker ponavadi kr nekaj dnarja zapravim. Pa tud drugač nism skor nič še zapravla.
S katerim denarjem si si pa to kupovala?
Find Reply
Princeska Wrote:
Irena* Wrote:Za to so pa kemični pilingi-tak je recimo Avon Clinical peel. Meni po njem fajn izginjajo flekci od mozoljev, sem mislila, da se jih ne bom rešila.

res? je fajn? kolk pa si plačala? a je še v prodaji sploh?

Redna cena je 5900, v katalogu 1, ki velja od 9.12., je pa znižan na 4900. Je pa za 2 meseca, če ga uporabljaš na 2 dni, če ne pa še za dalj. Se splača, res je drag, ampak meni samo ta spravi fleke od mozoljev stran. Garantirano.

Če bi rada katera katalog 1, naj mi piše na ZS, jih ima ogromno.
Find Reply
mishka Wrote:[quote=Princeska]
ampak ta mesec res ne bo šlo. sem zapravla 25 čukov že za samo kozmetiko, quote]

Ufff... to pa je dnarja in sam za kozmetiko... Jz sm pa prav ponosna nase, ker v tem mescu nism skor nč zase naročila prek Avona, ker ponavadi kr nekaj dnarja zapravim. Pa tud drugač nism skor nič še zapravla.
S katerim denarjem si si pa to kupovala?

jah, groza...!!

samo se tolažim s tem, da je prišel ravno ta mesec, ko so mi vse kreme zmanjkale, tonik, maskara, peelingi in maske. tako da mam december s tem mir!

denar sem mela pa še od rojstnega dneva, ker sm bla pridna in pršparala biggrin pa še žepnina dodana zravn wink

zdej sm kandidat za štipendijo, tako da upam da bom jo dobila, da bo mal izboljšano finančne stanje wink
Find Reply
Joj jaz sem tudi tale mesec zapravila za kozmetiko že ene 15k, pa še ni konec meseca ... in v kratkem pričakujem še Oriflame pošiljko, poleg tega načrtujem še en pohod v DM ker sem iz njihovega kataloga ugotovila, da dobiš pri nakupu dveh proizvodov lasne kozmetike Dove pri blagajni gratis še njihovo masko za suhe in poškodovane lase. Ahh joj! rolleyes
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
dans sm gledala dm-ov katalog in sm vidla da majo neko novo kolekcijo od balee za lase.me prav zanima...

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
danes sem gledala dm-ov katalog in sm vidla,da majo neko novo linijo balea izdelkov za lase(sprej za večji lesk,krema za lase...)

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Japs, tudi jaz tega nisem spregledala. biggrin
Find Reply
DiLeMa Wrote:Japs, tudi jaz tega nisem spregledala. biggrin
poceni je biggrin torej...zihr bom kej kupla biggrin

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)