Threads: 90
Mene je bilo tudi blazno strah, dokler sem hodila še k zobozdravnici v oŠ in SŠ, ko sm jo pa zamenjala na faksu, je pa čist druga slika.
Je ful nežna, nikoli me tolk ne boli, kot me je pr uni, ki sploh občutka ni imela pomoje, res, čist sem izgubila strah pred zobarji in vedno upam, da me naroči čimprej, da mi čimprej popravi, kar je treba!!
Edino, kar me moti je to, da mi vedno malo solze tečejo, pa ne od bolečine, ampak ker tako močno stiskam skupaj veke, da se mi pol vedno maskara malo razmaže..
Bo treba hodit nenamazan k zobarju, hehe
Threads: 2
Ojoj, ja pa vseen čustiš k ti zob vn ruva pa drobi  ?Pa a nej ne bi bla inekcija glih zato da ne čutiš?
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...
Očitno še nikoli nisi imela kakega posega v lokalni anesteziji, drugače bi vedela, da čutiš VSE, kar ti delajo med tem posegom, samo to ni bolečina.
Čutiš pa vsak rez, vsak premik, ki pa ne boli, a si vsaj približno predstavljaš?
Meni so npr. materina znamenja odstranjevali v lokalni anesteziji, pa ni nič boleleo, ampak sem čutila vse, kar mi je delal, kako je rezal in brkljal tam okol.
Threads: 4
URŠKA Wrote:Nasty Wrote:A so keri že kdaj pulil modrostne zobe?Sam tko me zanima kako je to.  over here
ja, boli ko svina. Sam če primerjam bolečino puljenja ali bolečino ko te zob boli, ko raste- skoraj ne čutiš Ne, resno- dobiš inekcijo, čakaš, da prime, potem pa zobar prime neke klešče in ti kukr zdrobi zob, da potem lažje spuli korenino. Občutek ni ravno prijeten, samo sej kmalu mine. Po potrebi tudi zašije luknico-meni je niso, tako da ti glede tega težko kaj povem.
Priporočam uporabo lekadola ali več , ter veliko spanca po končanem delu.
hm.... ok, jaz zdaj okol hodim svoja modrostna slikat, pa ju bo očitno treba kirurško odstranit, vsakega posebej... kaki bad... ma kdo izkušnje kako dolgo cca. to traja? Itak menda dobiš anastezijo?
Sej men da zmer inekcijo k se tok bojim, tko da vem kako je to.Sam URŠKA je napisala da vseen full boli.  V čem je pol point inekcije?
Threads: 235
Nasty Wrote:Sej men da zmer inekcijo k se tok bojim, tko da vem kako je to.Sam URŠKA je napisala da vseen full boli. V čem je pol point inekcije? To, da ne čutiš bolečine ko puli zobe, ampak jo čutiš komaj ko inekcija popusti.
Threads: 130
Če ti že morjo odtranit modre zobe, je pomoje vseeno ta poseg opravit čim hitreje in z čimmanj "panike". Seveda z zalogo zadevšn proti bolečini doma.
Eni moji sošolki so jih tudi izruvali, in je mela čisto zatekel obraz, tak da je ful fajn vzet si par dni "dopusta" na faxu, v šoli ali v službi. Pa pazit je treba, da si kaj ne prehladiš.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
O GROZA
Threads: 77
Ja, meni ga je zobar kirurško odstranil. Ta storitev je vsebovala: inekcijo, samo puljenje ter šivanje(pri meni ne, ker je bilo vse okoli zoba tako zatečeno, da ni mogel). Trajalo je vsega skup pol urce, sam tut mene je blo strah inekcije, drugače bi bilo še prej konec. Sem pa prosila, nej me še enkrat špikne za vsak slučaj, da res ne bi čutila česarkoli 
Si predstavljate kako sem obupano taxistu razlagala, kam naj odpelje  Ni mel blage veze kaj govorim
Najbolj boli nekje pol urce-1 urco po posegu. Priporočam uporabo enih tablet ki se dobijo na recept ... kaj so že (princip isti kot Lekadol, le da so močnejši...)? Ketonal mogoče? Uglavnem, kaki dan si frej uzemi, pa pasirano hrano pa župce jest
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Zakaj so ti jih pa odstranil?
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
heh, kera panika..
Bivšemu so ga morali tudi kirurško odstraniti (zob, da ne bo pomote),
ker je nepravilno rastel ne navzgor iz čeljusti, ampak proti ostalim zobem v dlesni, adijo pamet.
Je bilo kar boleče, z nekaj šivi po odstranitvi.
Je pa poseg potekal v petek, tako da se je potem cel vikend res ful pazil, pa počival doma, da je bilo vse ok.
_M_ Wrote:Bivšemu so ga morali tudi kirurško odstraniti (zob, da ne bo pomote), jah  ne vemo kaj si ti najprej mela v mislih  . jest vsekakor zob
Threads: 0
jst pa zmerj komi čakam zobarja! k zmer poj k grem dol iz stola se tko fajn pučutm, k vem da nimam nubenga piškouga zobka in poj se loh veselo smejim  je pa res zlo uredu zobarca, res merka da ti ne vrta z uso močjo... res za pohvalt! rajš dam nekaj tisočakou za zelo dobro zobarco kot pa nič za eno k vrta bres pameti pa k je vsega naveličana.
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…
Threads: 4
OK, hvala za info... Inekcije se tako zelo ne bojim, samo malo pikne... strah pa me je puljenja na živo oz. tiste bolečine med tem ko ti šari po ustah...
Kako dolgo pa traja da se ti po kirur. odstranitvi vse skupa zaceli pa da si kot
"nov"?
Threads: 5
evo meni ravno modrostni zobe raste in mi tako paše
Threads: 79
TiTa Wrote:in mi tako paše
 a ni to zlo boleče???
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
TiTa Wrote:mene nekak tak boli,da me boli pa mi paše!  no sej, ko boš prišla do stopnje da ti bo šlo na jok od bolečine, nam sporoči
Threads: 173
TiTa Wrote:Mogoče pa mi bo le še bolj pasalo  mazohist
Threads: 0
tita pr men je isto... tut učasih če se km udarm pa mam črnico pa zanalš ke prtiskam da me šebl buli... lol  res sm ponesrečena oseba
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…
Najprej lep pozdravček
Imam eno prošnjo, če mi lahko kdo pomaga. Rada bi zamenjala zobozdravnika in me zanima če ima kdo doberga/o zobozdravnika/ico, ki je prijazna (strah pred zobarjem :shaking: ) dobro dela in je slučajno iz ljubljane oz okolice in bi mi bil/a pripravljena zaupati telefonsko številko (lahko tudi na ZS)
Hvala!!
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film...
Threads: 7
Baje so ti študenstki kr dobri. Tk da mogoč probi tm, če si študentka.
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.
|