Thread

Doživetje

110Replies 127715Views
Messages In This Thread
ja, a ste vidl kako me je napadla cry cry cry biggrin Estera, se ne oziram na taksne groznje wink skoda cajta in zivcev biggrin pa LP
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
*pikica* Wrote:ja, a ste vidl kako me je napadla cry cry cry biggrin Estera, se ne oziram na taksne groznje wink skoda cajta in zivcev biggrin pa LP
revca sad
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
[Image: animal_avatar_087290605.jpg] [Image: animal_avatar_089290605.jpg]
Find Reply
DiLeMa Wrote:Joj, na kakšne nivoju se odvija pogovor v tej temi ... kar slabo mi je. rolleyes Napadat človeka samo zato, ker je napisal neko zgodbo (o tem ali je resnična ali ne, ne bom razpredala ... bi me še kdo napadel tle gor) in ker ima malo drugačne poglede na določene stvari, je absurdno.

A vas je strah al kaj? rolleyes Posmehovanje je odraz omejenosti.

Se čist strinjam.
[center]The only thing standing between you and your goal [/center]

[center]is the bullshit story you keep telling yourself [/center]

[center]as to why you can't achieve it.[/center]

[center]Jordan Belfort[/center]
Find Reply
AnYa_r Wrote:Glede eksorcizma oz izganjanju hudiča ali demona iz človeka sem že marsikaj slišala! Tako da ker obstajajo tile eksorcisti obstajajo verjetn tudi ljudje, ki so obsedeni z hudičem, čeprav še nisem nikogar takega spoznala! Tak da se ni ravno lepo norčevat iz nekoga. ki je podal zgodbo o neki družini!

Ja tako je. Črna magija, uroki, prekletstva, ... to ni šala. Vsekakor eksorcizem zasluži veliko spoštovanje in ga lahko izvaja samo za to usposobljen. Vse o tem si lahko preberete na spletnih straneh
http://www.eksorcist.com
Find Reply
Klemen ti cist na vsaki temi reklamiras ta eksorcizem biggrin da te ni kej obesdl blink biggrin
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
Hm, med egzorcizmom in temle tlele se mi zdi, da je velika razlika. Intelektualna, kajpak. Pogovarjamo se pa lahko o tem, itaq, saj se o marsičem. Eno je neformalni jezik foruma, drugo pa nivo diskurza s strani informiranih, da ne rečem posvečenih. Saj štekate, ne? Meni se vse skupaj zdi kaj neverodostojno. Zgolj moje mnenje...
Find Reply
Errol Wrote:egzorcizmom
biggrin
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Find Reply
Najorej voščim vsem SREČNO ZDRAVO IN MINO LETO, DA SE VSEM ISPOLNI TO KAR SI VSAK NAJBOLJ ŽELI.

Estera in vsem čitalcem posebno pa pikica- Vam se opravičujem, če je ispadlo kot grožnje.

Naj samo povdarim, da niti na kraj pameti mi ne pade, da bi komu grozila ali komu želela kaj slabega. To ni moj stil.

ŽELIM VSEM SE ŠE ENKRAT OPRAVIČITI IN PREDVSEM , DA BI BILI VSI SREČNI PA ZDRAVI.

LP
Venesa
Življenje je lepo a vendar prekratko,zato sprejemaj vsak dan posebej, ki ti je podarjen.
Find Reply
srecno novo leto tudi tebi!
Find Reply
URŠKA Wrote:
Errol Wrote:egzorcizmom
biggrin

biggrin Vem, sprašuješ se, iz kje sem pobral egzorcista. V Verbincu je "eksorcist", ma sem si dovolil lic. poet. Hm, mislim, da sedaj mora biti jasno...
Find Reply
Za nepoučene, pojem eksorcizem je izredno širok in je prava mala znanost ki vsebuje predvsem ogromno psihologije, antropologije, religijskih ved, duhovnosti in poznavanja Svetega pisma.

V Sloveniji je samo peščica pravih eksorcistov, torej izšolanih, z strokovnim znanjem in določeno mero prakse. Je pa tako, najprej mora ŠKOF odobriti postopek eksorcizma, torej zadeva ni stvar nekih lokalnih new age fič firičev, temveč temeljite psihološke, medicinske in ostale študije. Najprej se dolgo ugotavlja a gre za kako duševno/telesno motnjo in se vse ''fizične'' oz zdravstvene razloge izključi....nato se zadeva začne zares.

In še nekaj, eksorcist sam nima moči, ima samo znanje. In VSAK takšen postopek poteka v imenu Jezusa Kristusa, katerega moč eksorcist samo posreduje na obsedenega človeka. Človek sam nima nobenih moči, sploh pa ne proti silam ki jih ne pozna in ki ne prihajajo iz strani svetlobe.

Lahko rečem da poznam enega ali dva takšna človeka, oba sta na zunaj čisto navadna duhovnika in malo kdo ve kakšna pooblastila še imata. Sicer pa....dandanes se dogaja marsikaj.

G
Find Reply
Joj, Colt....sam tale tvoj maček v avatarju res izgleda, kot da ga je kaj obsedlo biggrin
Find Reply
Ah, ni sile....samo zagledal je eno lepo, sočno, mehko, sladko in skrajno vabljivo jagodo, je pa čist ''paf'' twisted
Find Reply
Colt Wrote:Ah, ni sile....samo zagledal je eno lepo, sočno, mehko, sladko in skrajno vabljivo jagodo, je pa čist ''paf'' twisted

biggrin kokr se spomnim tele slikce, je v originalu videl eno sočno, nemehko, nesladko in skrajno nevabljivo nogometno brco biggrin
Find Reply
VČeraj ponoči sem okoli polnoči čist slučajno preiklopil na Discovery kanal...in ujel dokumentarec o družini v Ameriki, natančneje v Connecticutu.

Je kdo gledal? Me je blo strah k norca, profesionalno narejena zadeva, nazorno prikazana in rekonstruirana. Ampak na koncu je fajmošter naredil red. Res car in pol 8)
Find Reply
Enkrat sem že to gledala. Ampak samo na pol oka, ker je to grozna grozljivka. Kao brala sem knjigo in vsake pol minute pošpegala na TV. smile
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Sončika....to, o familiji z bolnim sinom ki se priseli v staro hišo? Ok, če bi gledal zadevo kot film, bi jo jemal kot tipično grozljivko. Tako pa je šlo za dokumentarec iz strani najbolj kvalitetne in priznane avtoritete na tem področju. Discovery je zakon.

Prav neverjetno...lepo je bilo prikazano tudi kako se Vatikan oz okoliške Cerkvene oblasti branijo obreda eksorcizma oz koliko dokazov najprej hočejo imeti. Pa še ena zanimivost....tamkajšni lokalni škof oz uradni predstavnik Cerkve ni želel sodelovati v oddaji. Ostali udeleženci pa so bili prikazani zasenčeno, torej brez razkrite identitete.
Find Reply
Ja, to sem gledala. ko so se priselili v hišo, kjer je bila prej mrtvašnica. Grozno, ampak profesionalno narejeno.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Ja, točno ta ja...si ujela prizor, ko se je demon prvič utelesil in pokazal bolanemu sinu? Bil je brez oči....svašta.

Kakšen občutek si imela? Je vse izmišljeno? Osebno dvomim da bi si Discovery drznil zavajati ljudi s pravljicami....dobil sem občutek da je bilo dejansko vse dokumentirano avtentično. No, nazadnje so se odselili...
Find Reply
Po moje se je to res dogajalo. Discovery si ne izmišlja.
Find Reply
Discovery ful zavaja. IMO (in my opinion) je pač komerciala in mora nekak privabit množice željne nenavadnih tem.
Tko, študiram arheologijo in zmeri k majo kšne faraone, pa mumije gor ful napihnejo zadevo, ustvarjajo kao ene skrivnostne scenarije, premal majo vpogleda v kšno resno literaturo, pol pa en in isti stavek desetkrat okol obrnejo. Sm gledala, k so mel par mescev nazaj neki o zgodovini čarovništva, pa sm dobila feeling da živim v srednjem veku. laugh Pač ljudje pod hudimi pritiski "paranormalno" reagiramo. Mene takih stvari ni strah. 8)
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Lep pozdrav vsem,ki ste na teh straneh.Po dolgem času sem spet med vami.Me služba zadržala in pripomogla moji odsotnosti.Se opravičujem in hvala za razumevanje.
Tako kod sem obljubil,da bom vsakemu posamezniku odgovoril,tega sedaj nebom.Če seveda želi,ni problema,mu lahko odgovorim.Vsak lahko poda svoje mnenje,če ravno na posmehljiv način,drugi spet dajejo večji povdarek slovničnim napakam.Res je,da bo vsak zagovarjal svoj pogled ali napad z svojega vidika in v svojo prid.
Dejstvo teh strani je,da vsi vemo in razumemo temo,kaj nam hoče vsebina povedat in prestavit.Verjetno se boste strinjali z mano,da ni namen nikogar žalit,napadat,se posmehovat,norčevat ali celo grozit.
Res pa je,da imamo ljudje različne poglede in razmišljanje tudi o tem,skratka iščemo dlako v jajcu.
Da se vrnem k temi.
Povsem se strinjam z mislečimi,da se je to res po resničnih dogodkih kaj prikazuje na Discovery,mogoče je komentiran kak povdarek,da privleče večjo pozornost in nas skuša postavit v čas dogajanja in v sam dogodek.Toliko bolj grozljivo.
Toliko za sedaj in LP
Lahko bi si bili blizski,a vendar smo si zelo tuji.Skušajmo se spoznat in zbližat.
Website Find Reply
So stvari, ki so Nam kot "navadim" ljudem zakrite. V vsak dan se srečujemo s več ali manj nenavadnimi stvarmi. Pri svojem delu, ki ga opravljam, sem marsikdaj slišala kaj nenavadnega, kar se je zgodilo ljudem, ki so več ali manj verni, ali neverni. Verjamem v to, kar sama občutim bolj, kot tisto, kar drugi počnejo... Zato, ker verjamem svojim čutilom, in Vodstvu, ki ga potrebujem.
Veliko se govori o Črni magiji, pa o obsedenosti človeka s hudičem... Seveda se dogajajo te stvari, kjub temu pa imam tudi svoje menje... Veliko je v glavi, v Mislih, ki si jih privlečemo na tak ali drugačen način. Ljudje, ki se bavijo s temi stvarmi, morajo biti izjemno močni in na visokem duhovnem nivoju, da ne zapadajo pod Temne sile. Delo, ki ga opravijo pa mora biti odgovorno, kajti malo kateremu je jasno, kako deluje Astral... Osebno pa poznam ljudi, katerim se je "omračil" UM, ker so hoteli več, kot jim veleva njihovo Znanje....

LP

Vilma
Svet je neizmerno lep in živeti je dar, ki nam je poklonjen. Živeti so sanje. In sanj se ne da prijeti, ne vzeti.
Find Reply
Sicer pa...če se že gremo tole. Izganjalec hudiča (film, 1. del) je bil baje posnet po resničnih dogodkih. Kot sem že rekla, ljudje smo pač takšni, da ne verjamemo, dokler ne vidimo na lastne oči. Vse lepo in prav, ampak če z eno temo nismo seznanjeni se ne smemo delat norca iz drugih. Vsaj naglas ne... twisted (na forumu namreč).
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
:scratch:
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)