Threads: 1,143
Ancka Pomarancka Wrote:Never again  Upam!
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 95
.
Bomo vidli, kdo se bo zadnji smejal.
.
- Anonymous
[quote=Jenna] .
Bomo vidli, kdo se bo zadnji smejal.
.
ups
.
- Anonymous
Threads: 60
dilema, nila: kje prodajajo kremo cosmerba?
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Threads: 750
Preko neta ... tle spodaj ti bom dala link strani.
http://www.vidastudio.si/index.php?page=katalog&cid=8
Aja pa zdej sm se spomnila tudi, da prodajajo te kreme v trgovinah Sanolabor, ampak nimajo celega spektra, ampak menda ravno samo to rjavo, ki je ocenjena.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Da se jih kupiti tudi na sedežu tega studia v Ljubljani na Viču (da ne plačujete poštnine).
Threads: 60
hvala!
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Threads: 1
Mene pa zanima za to čistilno peno od Loreala če slučajno povzroča mezolje? ali je ta pena tudi proti njim?
Threads: 352
Jz bi sam rada poudarla, da dejte ob ocenah napisat cene izdelka-sj večino so napisane,sam zdj sm šla pregledovat vse izdelke(ker morm pač nadoknadt)in parkrat cene ni blo.
Jenna-zate mam uprašanje glede neutrogene kreme-krema vsebuje precej salicilne kisline,ki naj bi kožo tanjšalo-zakaj bi potem kljub temu,kot si napisala(da tud če se bo stanje poboljšalo)kremo uporabljala še naprej?
Sj veš,da ne morm mim,če me neki zanima,brez zamere  .
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Pa ne samo napisat: ja jst mam tut to pa je ful dobr.
Mogoče bi blo treba nardit tkole:
Opis izdelka: ta izdelek je namenjen za to pa to
Kje se izdelek kupi: ta izdelek sem kupila tam pa tam
Koliko izdelek stane: zanj sem odštela toliko in toliko denarja
Vaša izkušnja ob uporabi izdelka: izdelek uporabljam toliko in toliko časa, zdi se mi, da blablabla, yada yada yada (pač napišete zgodbico o vaši uporabi izdelka)
Ocena izgleda izdelka (pakiranje, doziranje,...): pakiranje je takointako (npr prisrčno, neuporabno, spolzko, preveliko, čisto mimo, kjut,...)
Ali izdelek priporočate: da/ne (mogoče še zakaj - to je itak vidno pri izkušnji ob uporabi izdelka)
Splošna ocena: x/x
Sej vem, da bi blo veliko dela pa tut marsikateri frčafeli bi blo treba dopovedat (priznam da pri kakšnih ocenah tudi meni) kako se ocene pišejo. Ene imajo super pisateljsko žilico, druge pač delamo po načelu keep it simple and easy. Kakorkoli že - treba se je potrudit pa napisat po svojih najboljših močeh in ne samo: Meni je tut dobro.
.
rea,
Btw, dolgo te ni blo nič na forum, sem že spraševala po tebi in te pogrešala. ;p Glede kreme - ker mi je bila nasploh fajn. No, čez čas sem ugotovila, da je naredila več škode kot koristi in je nisem uporabljala več. Pa krema, klko vem, ne vsebuje glih zastrašljivo količino s. kisline.
Jaz bi pa še žnj-tič opozorila, da se vsi držite pravila o postavljanju anket. To ni pravilno zastavljena anketa:
5 (zelo dober)
4
3
2
1 (zelo slab)
Pravilno zastavljena anketa je samo ena in tako izgleda:
5 (odlično)
4 (zelo dobro)
3 (zadovoljivo)
2 (slabo)
1 (zelo slabo)
.
- Anonymous
.
Ancka Pomarancka,
se bojim, da bi tole bilo pa sploh totalno in prekomerno zagonetno (čeprav, priznam, dobro in uporabno izgleda), namreč, večina jih še vedno ne ve, da se pri ocenah izdelkov ne prakticira spraševanja (in da je v to namenjena tema par cm višje), ne znajo delat anket, izdelke ocenjujejo na podlagi drugih izdelkov iz iste linije, ocene napišejo take da bože se usmili - enostavčne,... zaenkrat se bojim, da bo še treba s tako zakompliciranim principom počakati. Kako leto. :=)))
.
- Anonymous
Hehe sej priznam, da je zadeva zastavljena precej revolucionarno.
Mogoče pa bi veljala za tiste, ki bi to zmogle.
.
Če se vse ne držijo, potem je brezveze. Nekatere se ful potrudimo s čimbolj pestrim in nazornim opisovanjem izdelka, da bi ja čimbolj nekako približale :=) izdelek uporabnicam. Nekatere pa se še toliko ne morejo potrudit, da bi si pravila prebrale. In se počutim kot neka stara sitna baba, ko moram kot moderatorka še skos javkat, ker se ne držijo pravil (in pol morava z DiLeMo popravljat), da bi bil forum čimlepši, preglednejši in uporabniku prijazen. :=)
.
- Anonymous
Dilema je napisala da vsebuje precej salicilne,zato.
So se ti pojavle nepravilnosti..še več nepravilnosti ob uporabi al kaj?
Ančka,ja blo bi fajn.No,ampak kot je jenna rekla mejbi ne bi blo izvedljivo ker bi folk šou kar mim tega.Mogoče pa bi blo potrebno upoštevat le kraj in ceno nakupa.To pa ni tako nemogoče,ne?
Recimo,mene zelo zanima kje je kupila kremo izabela in tako naprej ...(btw-zs  )(No,sj kraj/državo lahko itak navede kar tu,še za druge forumovke,mene še nekaj zanima,zato...)
Jenna-dolgo me ni blo,ja.Mogoče kar predolgo.
Hare Ram, Ram, Ram
rea Wrote:Dilema je napisala da vsebuje precej salicilne,zato.
So se ti pojavle nepravilnosti..še več nepravilnosti ob uporabi al kaj? DiLeMa je napisala v temi pod Sestavine, kje je prav odprta tema o tej kremi sledeče, citiram: Dečve, ta krema je v prvi vrsti oil free vlažilec, namenjen mladostniški koži. Res je, da vsebuje salicilno kislino, ampak je ni toliko, da bi se krema tretirala kot kakšen tretma za problematično kožo. Tiste, ki imate izbruhe nečistoč ali celo akne, s to kremo ne boste dosegle nobenega drastičnega izboljšanja.
No, neke nepravilnosti so se mi pojavljale (čisto v protislovju suhe kože), pa sem mislila, da jih bom s tole kremo ublažila ali celo odpravila. Ni blo ne eno, ne drugo. Še večji izbruh sem dobila. Tako da sem mogla it na Avene - Cleanance K, čeprav tudi s tem nisem zadovoljna najbolj. Očitno mam muhasto in "svojeglavo" :=) kožo.
Quote:Jenna-dolgo me ni blo,ja.Mogoče kar predolgo.
Zagotovo predolgo.
- Anonymous
Threads: 750
Najprej me zanima - Rea - od kje tebi znanje, da salicilna tanjša kožo?  Salicilna je antiiritant, deluje tudi protivnetno in kot nekakšen blagi piling na koži in tudi znotraj por, vendar pa kože ne tanjša ... tle je razlika.
Kar se tiče pene HappyDerm, je spraševala Iva ... ta pena je pač za čiščenje obraza, ni komedogena in temeljito očisti, vendar pa tudi ni proti mozoljem ... sicer pa itak noben čistilni gel ne pomaga proti mozoljem, ker se ga takoj spere z obraza.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Dilema-ne vem od kje mi to znanje,mogoče sem si pač kar tako zamislila-vrag si ga vedi
Hare Ram, Ram, Ram
Threads: 125
ej, sam js tut nism vedla da je salicilna dobra... rea, midve sva mal zmesane
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
zdjle me je tanjci zmedla ko je rekla da si po tem k ma gor masko s tonikom popivna-jz si pa tko nrdim,da si pač spucam obraz,pa dam potem tonik gor in potem masko.
A da še kera tko da da tonik po maski?
Hare Ram, Ram, Ram
Threads: 78
rea Wrote:jz si pa tko nrdim,da si pač spucam obraz,pa dam potem tonik gor in potem masko.
A da še kera tko da da tonik po maski?
spucam obraz z gelom, dam masko, sperem masko, potem tonik.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
.
Špela,
nikakršnih OTjev ne bomo v tem delu tolerirali - tiste teme so izključno in samo namenjene ocenam, ne razpravi, ki lahko odleti tudi v OTje. Napiši tukaj še enkrat tisto za Tanjci. Za to in zato :=) ta tema tukaj stoji.
.
- Anonymous
Threads: 78
ijes, mistres. torej hotla sem sam rečt, da je meni ena polovinka vrečke z masko za obraz dovolj za dvakrat, četudi si masko nanašam na obraz, vrat, občasno dekolte. bom pridna od zdej naprej!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
|