Threads: 173
enkrat ali dvakrat prevec  mal se hecam (kema me se ni dotolkla!)
Threads: 1,143
sonchika,
sem popravila tvojo anketo. V oklepajih pri ocenah ni bilo pravilno napisano (odlično, prav dobro, dobro, zadostno, nezadostno... pravilno je odlično, zelo dobro, zadovoljivo, slabo, slabo).
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 163
Smo nekateri navajeni šolskih ocen.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Ja ampak sedaj nismo v šoli.
- Anonymous
DiLeMa, v kasnih barvah se kej dobi Avonov eyeliner?
Threads: 750
Jinni Wrote:DiLeMa, v kasnih barvah se kej dobi Avonov eyeliner?
Mislim, da v črni, rjavi in vijoličasti.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 372
Mene pa zanima kako si na veke namažeta Artedco Eyeshadow base?? Kar s prsti ali z aplikatorjem?
hvala
Threads: 15
vrana Wrote:Mene pa zanima kako si na veke namažeta Artedco Eyeshadow base?? Kar s prsti ali z aplikatorjem?
Jaz si kar s prsti, sicer kasneje, ko je tega že manj verjetno postane težko pšrtse pomakat not, ampak, meni je tako najlažje.
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi
Threads: 18
Parvinder Wrote:Jaz si kar s prsti, sicer kasneje, ko je tega že manj verjetno postane težko pšrtse pomakat not, ampak, meni je tako najlažje.
jz isto.... sam res pa je da ga mam še precej sam vrjetn bom tud kasnej to prakticerala
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Threads: 109
Men neki ne gre v glavo. Velik punc piše, da pri dekorativnih izdelkih, ki so v posodici s pumpico - "preveč ven pride". Zakaj za hudiča do konca stiskate??? Tole sm se morala olajšat.
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Threads: 145
Včasih je treba do konca potisnit da pride ven in ker je pač doza vedno ista je pač...preveč.
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one)  )))
Threads: 125
a ma se kera v ad esb blescice
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Threads: 18
*pikica* Wrote:a ma se kera v ad esb blescice
ja men se tud ta zadeva mal nenavadn blešči....sam pol k pa dam na veke je pa kul  pol kr izgine un lesk
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
ne ne, pr men se pa lih na vekah ful pozna ta shimmer
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Meni se tudi kar malo pozna. Ampak meni je to še kar všeč. Čeprav sedaj trzam na UD in sumim, da bo šel ArtDeco kaj hitro v pozabo. =)
- Anonymous
ah, js sm pa sele ad odkrila, ud bo mogoce prisel marca na vrsto
Najprej moraš ArtDecoju dat možnost, da te rahlo razočara oz. povsem ne zadovolji, pol pa pride na vrsto UD.
- Anonymous
ud bo prisel na vrsto v vsakem primeru, ad gor al dol. embalaza ud me je cist zasvojila
KissyKissy a lahko nalimas pred, potem za maskaro Maybelline Unstoppable
kera ignoranca
Piši ji zs
- Anonymous
Threads: 163
V katerih drogerijah še imajo L'Oreal Lash Architect maskaro?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 354
Jaz bi imela eno pripombo.
Npr. ko se napiše v oceni "Cena se mi zdi primerna" ali "Cena je primerna" ... dejte zraven še napisat to ceno, ker "primerna" je lahko za vsakega drugače.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Se strinjam s tabo, Sarah... ali pa, če se do centa točno ne spomni, vsaj približno napisat cifro... npr. od 5 do 6 EUR.
- Anonymous
|