Thread

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

139Replies 87502Views
Messages In This Thread
Immortelle, pa kje že res ti dobiš te HIP zadevšne? Pozabla...
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
crna Wrote:Immortelle, pa kje že res ti dobiš te HIP zadevšne? Pozabla...

Včasih na kakem forumu, kjer so Američanke gor povprašam, če ima katera, pa če mi proda. Pol ji pa pošljem kaj v zameno (kaj, česar se tam ne dobi - npr. kak limited edition Labello), ali pa denar v priporočenem pismu (čeprav to redko, ker stane kar velik poštnina).
Drugače pa tudi eBay. smile
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Aaa, žal meni nedostopno cry . Hvala vseeno (pa sori, ker sprašujem vedno ista vprašanj... smet sem i know).
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
crna Wrote:(pa sori, ker sprašujem vedno ista vprašanj... smet sem i know).

Ne tako govorit, ker ni res! nono

console
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Če se pa še nisem stuširo dons, vidš da sem smet... oops (grem zdej v tuš)
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
Ej Dilema, enkrat v bližnji prihodnosti, ko se ti bo dalo, se priporočam za kako sliko ko si namazana s tem Nuxe glossom tongue
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Will do.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Komentar v eni drugi temi me je na nekaj spomnil : kakšna je razlika med medenima balzama L'occitane - tistem v tubici in onem v lončku, poleg embalaže jasno? Saj sta dve izvedbi medenega ali sem jaz kaj zamešala? smile
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Sta bili dve verziji medenega balzama. Tistega v tubici ne prodajajo več cry . Je bila Limited Edition. Je bil pa ultrasuperduper balzam, pa tko lepo je dišal. cry . Tisti v lončku je pa tud zelo v redu.
[url="http://matejasbeautyblog.blogspot.com"]http://matejasbeautyblog.blogspot.com[/url]
Find Reply
Jaz imam pa eno prošnjo...

A bi lahko vse proizvode za ustnice (vključno z balzami), ki se nahajajo v temi "nega obraza", prestavili sem? hmm

Po eni strani razumem, da gre pri balzamih za nego, ampak po drugi me pa moti, da je to v tisti temi, ker konec koncev gre za ustnice.
Se mi zdi, da bi bilo boljše, ko bi vse proizvode za ustnice prestavili sem, na eno mesto.

Goddess Wrote:Tistega v tubici ne prodajajo več cry . Je bila Limited Edition.

A res ne??? cry2
Pa sej to ne more bit res... cry1 Prasci!
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Sarah Wrote:Komentar v eni drugi temi me je na nekaj spomnil : kakšna je razlika med medenima balzama L'occitane - tistem v tubici in onem v lončku, poleg embalaže jasno? Saj sta dve izvedbi medenega ali sem jaz kaj zamešala? smile

v tubici je bil gloss, tako kot npr. češnjev, pomarančni, ipd ..., v lončku pa je balzam za ustnice, tipa vazelin.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Ahaa. Okej, hvala za info.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Immortelle Wrote:Jaz imam pa eno prošnjo...

A bi lahko vse proizvode za ustnice (vključno z balzami), ki se nahajajo v temi "nega obraza", prestavili sem? hmm

confused
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Eni moderatorki napiši zs da bojo opazle.
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
crna Wrote:Eni moderatorki napiši zs da bojo opazle.

Ja, očitno bo res treba... ermm
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Hja, se opravičujemo, nimamo 24/7 pregleda nad vsemi temami na forumu! smile Zsji pa so seveda primerni oz. celo zaželjeni, tako lahko takoj, ko pridemo na forum, odpravim problem.
Prošnjo moram zavrniti =), namreč, balzami so za NEGO ustnic (ki spada pod nego obraza), šminke so pa za ličenje, nimajo namena nege.
Aja, Immortelle, pa prosim, če pred temami za ocenjevanje ni več smeškotov spredaj.
Hvala in upam, da nisem preveč sitna. wink
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jenna Wrote:Hja, se opravičujemo, nimamo 24/7 pregleda nad vsemi temami na forumu! smile Zsji pa so seveda primerni oz. celo zaželjeni, tako lahko takoj, ko pridemo na forum, odpravim problem.
Prošnjo moram zavrniti =), namreč, balzami so za NEGO ustnic (ki spada pod nego obraza), šminke so pa za ličenje, nimajo namena nege.
Aja, Immortelle, pa prosim, če pred temami za ocenjevanje ni več smeškotov spredaj.
Hvala in upam, da nisem preveč sitna. wink

Kaj pa če bi temo Ličenje ustnic le razširili in ji dali naslov Ličenje in nega ustnic (ocenjevanje)? hmm

Mene ful moti to, da je na dveh straneh ocenjevanje stvari za ustnice, ker sem malo mahnjena na vse kar se maže na žnable, pa mi je muka skakat po temah in iskat... sad

Ok, ne bo več smeškov. tongue
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Bomo prediskutirali o tvojem predlogu! wink

-
Anonymous
Find Reply
Jenna Wrote:Bomo prediskutirali o tvojem predlogu! wink

thanks
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Smo upoštevali tvoj predlog! thumbup

-
Anonymous
Find Reply
Joj super!!!! Hvala! worship
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Prosim! [Image: d060.gif]

-
Anonymous
Find Reply
Kolko košta Loksitanov gloss, ta meden?
Once you go Mac, you never go back

[Image: picture-3.png]
Find Reply
Blondi Wrote:Kolko košta Loksitanov gloss, ta meden?

Baje ga ne prodajajo več... sad
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Neeeeeee cry , resno ?
Pa zaj, ko sem hotla nabavit, glede na to, kak visoko kotira z ocenami.. Sranje, pa vseeno me zanima, kolko so hotli met za njega ?
Once you go Mac, you never go back

[Image: picture-3.png]
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)