Thread

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

116Replies 79474Views
Messages In This Thread
kak diši zelen čaj od Loccitana. Sam kaj ko je men žal keša biggrin A ga ima katera? Pa citrusi neki takega tudi zelo.....mmm. Kok je v mali steklenički( količina)? in kol stane? Pa v veliki me tudi zanima, količina in cena.
tnx
Find Reply
Jaz si mnenje o parfumu (kakršno koli že pač je) lahko ustvarim po nekaj vohih, ne rabim ga za to uporabljat 3 leta. Če pa spremenim mnenje, pa dopišem.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
??
Mislim, da se nismo ravno najbolj razumeli. However, ocenjujte naprej. thumbup
Find Reply
smo se razumel, ampak se ne strinjamo biggrin
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
Jaz se načeloma strinjam s leprotto, da ne morš parfuma ocenit po enem vohanju. Potem tako lahko oceniš samo ali sta ti vonj in embalaža všeč, ter poveš ceno. Ne morš pa oceniti obstojnosti in recimo kako dolgo zdrži parfum in podobnih stvari, ki jih opaziš le, če parfum uporabljaš. No razen, če se v parfumeriji z vsakim parfumom našprickaš in ga tako preizkusiš. To pa malo dvomim, da počnete. Ali pač?
Find Reply
ja pac ti gres u milerja, vids en parfum, za katerga si mogoc ze slisala kksne pohvale al pa karkol, in ga pogledas, se pospricas, dobis en vtis, obstojnost in to pa itak pol vids. krneki, men je to cist kul, sej parfum se da dobr tut na tak nacin ocent, sploh nevem kaj komplicirate biggrin
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
No, ja... Mislim, da je potrebno parfum malo bolj začutit kot pa le tisti dan, ko ga maš na sebi, slučajno zato, ker si s ev Muellerju našpricala. Sicer pa, zaradi mene... Pafum itak moram parkrat sprobat, preden se odločim za nakup, tak da me te ocene niti ne ganejo peveč. Vsakomur svoje. smile
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

[Image: yru-vinyl5_thumb.gif][Image: tr-untitl.jpg]

[Image: d035.gif]

[Image: icon-33-32.png] opera_volgae_malek
Find Reply
Adriane, podpis.

Mnenja so izmenjana, sicer pa tako vsak zase ve kdaj bo ocenil nek parfum in kdaj ne. Dodala bi le še to, da so okusi različni, tako da ni nujno, da bo nek parfum, ki če karikiram 10 članicam smrdi, vsem smrdel. Ni se potem treba posmehovat, če pa kateri članici isti vonj diši. wink
Find Reply
kdo se posmehuje biggrin
Find Reply
Menim, da se parfum da dobro oceniti, če ga po nekaj krat greš povohat, si mogoče izboriš nek tester. Sem mnenja, da ga ne rabiš testirat eno leto. Prav tako si lahko ustvariš dobro mnenje o tem (ne moreš seveda predvidevati, če se ti bo čez pol leta morda zagabil (kar se ti tudi lahko ostali izdelki, pa se na to ne polaga pažnje a ne)... ampak to pač potem dopišeš, če se spomniš), kakšna je pakunga, o obstojnosti pa tudi lahko podaš že mlačno oceno. Ne vem, kaj tlko kompliciranja (pač oceno lahko dopolniš, kar jaz velikokrat počnem) - če bi bla jaz pri vseh podforumih na ocenjevanju tak pikolovska, bi tak četrt ocen pobrisala, a veste.
In noben se nobenemu ne posmehuje, se je že zgodilo, pa smo brisali... dajte nehajte iz vsega na kreg vlečti.

-
Anonymous
Find Reply
jooo, ta parfum loulou sem imela tudi jaz, ko sem bila mala (ne vem sicer kako je prišel do mene) samo nimam pojma kak je dišal, zato ga ne morem ocenit. kaj to še sploh prodajajo in kje, če ga? bi ga res rada povohala, da še jaz obudim spomine biggrin
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Find Reply
Jst tud, jst tud!
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
sade Wrote:kaj to še sploh prodajajo in kje, če ga? bi ga res rada povohala, da še jaz obudim spomine biggrin

Parfum Loulou sem videla v Mullerju wink
[Image: wormnn5bjzy3it.gif]
Find Reply
Kako naj ocenim ponaredke? Doma imam ponaredka Deep Red (Hugo Boss) in Mademoseille (Coco Chanel) in bi ju ful rada ocenila, ker sta "superduper", vonja pa sta, kolikor je to zmožen preceniti moj nos, enaka originalnima parfumoma.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
ej zakaj v ocenah ne pišete cen, če jih seveda veste?
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
Find Reply
Jaz sem skoraj vse parfume dobila za darilo, v drogerije oz parfumerije pa ne zahajam tako pogosto, da bi bila seznanjena z vsemi cenami. Če pa ceno poznam jo pripišem.
Find Reply
aja ne zato sm napisala, ker jih veliko napiše nekaj v stilu: "zaradi cene ocena 4" brez navedbe dejanske cene. če to človk napiše, potem očitno ve, kakšna je cena (npr. zadnjih 5 ocenjenih parfumov). no sej nima veze, sam fajn bi pa blo
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
Find Reply
Ja se strinjam, cene so pomemben podatek smile .
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Kaj ta parfum od Jessice Simpson prodajajo v sloveniji ? biggrin
Viens, reste ici!
Find Reply
Ana Wrote:Kaj ta parfum od Jessice Simpson prodajajo v sloveniji ? biggrin

Pojma nimam.... hmm
Jaz ga še nisem videla v naših trgovinah.

Je pa res, da je ta linija izdelkov že kar nekaj časa zunaj (v Ameriki) in kot sem brala na nekaterih internetnih straneh, teh parfumčkov (Cupcake in Candy) že skorajda ni mogoče več kupiti, ker celo linijo počasi ukinjajo. sad
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
To sploh ni fer. Bom šla pogledat jutri. tongue
Viens, reste ici!
Find Reply
OOOho, tale slikica od Dessert Treats Deliciously Kissable Fragrance, Cupcake pa je definitivno zame najbolj privlačna propaganda za parfum, kar sem jih kdajkoli videla. biggrin Morem tudi sama počekirat če prodajajo pri nas.....
500-krat ti lahko povem....
Find Reply
Jaz žal nisem našla. sad
Viens, reste ici!
Find Reply
Punce kake so cene L'Oocitanovih parfumov za moške ?
Viens, reste ici!
Find Reply
Mislim, da so rahlo cenejši, kot ženski.
Nepravično. evil

-
Anonymous
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)