08-10-2007, 10:50 AM
Katere firme ? Afrodite ?
|
Messages In This Thread
|
08-10-2007, 10:50 AM
Katere firme ? Afrodite ?
08-10-2007, 11:11 AM
cokolina kupit se da na tej spletni strani klik, zdi se mi pa da tudi v Sanolaborju.
[url="http://matejasbeautyblog.blogspot.com"]http://matejasbeautyblog.blogspot.com[/url]
08-16-2007, 09:33 AM
Ja, dobit se da v spletni trgovini, pa v Celju tudi na glavnem trgu v trgovini Biotop in v City Centru v trgovini Biotopic.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
08-16-2007, 09:35 AM
DiLeMa Wrote:Ja, dobit se da v spletni trgovini, pa v Celju tudi na glavnem trgu v trgovini Biotop in v City Centru v trgovini Biotopic.Prejšnji teden, sem bla tam. Me je skoraj pobralo od navdušenja, kaj vse je notri! Sta bili na morju, drugače bi vama javla za kako pijačo
08-16-2007, 05:10 PM
U škoda, ko še prideš u Celje pa kr povej.
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
08-16-2007, 05:37 PM
Jst sm pa neki časa kupovala olja za lase.. z upanjem da bo naslednje olje boljše.. pa sem obupala- ni mi všeč, ker preveč zmasti lase, obteži in mi jih clo malenkost sprime-ne morem it potli več s prsti normalno skoz lase.. Pa še sijaj se mi zdi da naredi pretiran: kot da bi imela lasuljo..
Zato sem iz olja premenala na silikonske kapljice, ki so mi pa perfektne.. las nič ne zmastijo ali sprimejo, z lahkoto grem lahko še vedno skozi lase ne da bi se kaj "zatikalo".. U bistvu, te silikonske kapljice samo zgladijo lase (da ni unih puhastih las v vse strani), pa ravno pravšnji sijaj dodajo lasem- pa nekatere silikonske kapljice še zlooo lepo dišijo.. Tko da, olje za lase, ne hvala.. Vsaj za moje lase to ni.
Veselje
do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!
11-02-2007, 02:19 PM
Kaj pa naj bi olja pomagala sploh?
![]() Me ful mika da bi probala z olivnim sam nwm ...
You can't buy happiness. Steal it.
Olje je super za lase, ampak je fino, da se ga pol spere. Pred umivanjem olje lepo naneseš na suhe lase, kar obilno, lahko tudi vmasiraš v lasišče. Potem pustiš delovat kakšno uro, lahko tudi čez noč in potem temeljito spereš oz. lase fajn umiješ s šamponom. Na koncu normalno dodaš balzam/masko.
Drgač pa js olja ne dajem na lase po pranju, ker mi jih zmasti ... vedno pred pranjem in potem lase operem s šamponom. Se mi tak bolje obnese, torej kot pre-wash treatment. Aja, pa še to - jaz naravnih olj in silikonski serumov ne bi sploh primerjala, ker silikoni nimajo nobenih negovalnih lastnosti, samo pač lasem dajo umetni lesk in jih kratkoročno zgladijo, ker so pač take 'zdrsljive' konsistence.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Katero olje naj bi bilo najboljše za poškodovane konice? Bi si rada omislila kakšnega, a v poplavi vseh info ne vem kaj izbrat.
Danes mi je kolegica rekla da uporablja arganovo in da je super zadovoljna. Katera so še, kokosovo, orehovo, moroccan, jojobino? A ima katera kak točno določen predlog, najraje bi začela s čim poceni npr Alverde ali kaj podobnega. Zdaj pred kratkim je bilo tukaj omenjano (Immortelle, se mi zdi) neko Alverde olje, a zdaj ga nikakor ne najdem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica? Tu sei ovunque in me.
03-30-2012, 05:30 PM
Ja, to je to olje:
![]() Vsebuje pa arganovo olje, mandljevo, orehovo, sončnično in sojino.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
03-30-2012, 05:33 PM
To je ja, v kateri temi je bilo?! Ni šans da sem našla. Tega bom vzela torej, bom dajala samo na konice tako da upam da mi ne bo kej obtežilo las.
Cosa vuoi che ti scriva?
03-30-2012, 07:55 PM
Pomoje je bilo v temi "vaše nove pridobitve". Nisem šla gledat, sem si samo zapomnila, da je šlo za to olje.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
03-31-2012, 08:05 AM
Arganovo olje sem že večkrat zasledila da precej hvalijo, je pa načeloma precej drago. Drugače pa je kokosovo tudi fajn.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
03-31-2012, 09:16 AM
Hvala. Jaz se tudi najbolj nagibam k arganovemu, a bom, če ne bo drugega, vzela onega od Alverde.
Cosa vuoi che ti scriva?
03-31-2012, 11:25 AM
Kaj je to, balzam, maska?
Cosa vuoi che ti scriva?
04-08-2012, 09:45 AM
Serum za lase, brez izpiranja
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.
Brez izpiranja? Potem to ni zame, mi čisto preveč obteži lase. Hvala vseeno, Zlatolaska.
Sej vem da so olja tudi brez izpiranja, brez skrbi, ampak vseeno se mi zdi da jih nanesem striktno samo na konice in mi ne obteži, sploh če je kako suho olje, v spreju, ta so najboljša.
Cosa vuoi che ti scriva?
04-08-2012, 10:53 AM
Jaz imam zelo tanke in polizane lase, hkrati pa suhe konice. Moja najljubša stvar do sedaj je ta serum brez izpiranja. 2 potiska razporedim po vlažnih laseh in jih potem naprej oblikuje. Nič ne obteži in krasno nahrani
![]()
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.
^^ Meni tudi. Sem imela testerje od celotne limije, tudi šampon in balzam in mi ni bilo všeč, jaz bi raje kaj v spreju, ne v obliki kreme.
Cosa vuoi che ti scriva?
04-08-2012, 08:15 PM
[quote name='Sarah' timestamp='1333882656' post='980272']
^^ Meni tudi. Sem imela testerje od celotne limije, tudi šampon in balzam in mi ni bilo všeč, jaz bi raje kaj v spreju, ne v obliki kreme. [/quote] Meni je tole super: http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Be...-Hair-50ml
04-08-2012, 08:20 PM
Jaz zdaj to uporabljam.
![]() ![]() Super stvar!
04-08-2012, 08:32 PM
^ ima silikone?
Sarah, rekla si, da iščeš olje za lase. Tole od Lusha je mešanica različnih olj, ki so super za lase: olivno, kokosovo, jojobino...ki pa jih dajo v kompaktno obliko z ovsenim mlekom in avokadovim maslom. Pa še noroooo diši. Meni je 1a, pa meni res niti minimalno ne obteži, saj lahko probaš v trgovini tester.
Memento mori.
04-09-2012, 08:36 AM
Ne vem, ampak zelo verjetno, da ja.
|