Thread

Vprašanja

5880Replies 719399Views
Messages In This Thread
Meni se nikoli ni dalo preobuvat v pisarni in s sabo poleg vsega drugega vlačit še dodatne čevlje, tako da sem nosila (impregnirane) usnjene superge, pozimi pa gležnjarje (v tej kategoriji bi si morala kaj bolj udobnega kupit, ker sem zadnja leta zaradi navajenosti stopal na udobnejšo obutev po daljši hoji vsakič ožuljena).

Za prosti čas imam valda goretex pohodniške, ki so zakon.

Dežnih škornjev pa že otrok pri tej starosti skoraj nikoli ne nosi. Ima drugo nepremočljivo obutev, v kateri je lahko tudi bolj aktiven.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz sicer ne hodim nekih resnih razdalj po dežju, tako da mi superge oz pozimi kaki gležnarji čisto OK zdržijo.
Find Reply
Meni so pa navadne superge že za daljše sprehode po terenu neuporabne, za v hribe pa sploh.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Js kar precej hodim. Bom v Massu pogledala, imajo neke gumi dežne škornje pa investirala bom v goretex gležnarje/visoke čevlje. Sicer me srce boli k so 140 €, ampak bom preživela. Gležnar/škorenj in škornje goretex pa mam, sam mi bo noga zgorela v podloženih zimskih gležnarjih zdej. 🤭

Hvala za izkušnje!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Aja, jaz sem pisala čisto z vidika  poti do službe, ker sem sklepala, da tudi Špela išče bolj za hojo po mestu.
Find Reply
Quote:Ima mogoče katera kak kos nakita od Evie?
Ej, če boste kaj mimo SG hodili, trgovina Kotiček prodaja njen nakit, med drugim. Če boš tam, predlagam, če bo D.tajl odprt, da še k njim zaviješ, tam so pa že malo bolj ‘high end’ - slovenski oblikovalski/kvalitetni kosi nakita v prodaji.
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)