Thread

fitnes

478Replies 214741Views
Messages In This Thread
Se pravi, verjetno stojiš gor? Tanita? To so te, ki jih imajo tudi zdravstveni domovi za delavnice hujšanja in za sladkorne bolnike itd? Če ti je mogoče kaj znano smile 

Meni je ta aparat totalen s katerim sem se merila, zraven ti tudi napiše malo priporočenih vrednosti, ki jih izračuna izključno na tvoje podatke. Cene teh aparatur se gibljejo okrog 5000 €, pa potem še kalibracije... se moraš it s tem res komplet biznis, da se ti jo splača nabavit smile
Find Reply
Nimam pojma, zdaj malo Googlam, in je pomojem kar ta ja.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Malo nejasno sem napisala zgoraj, govorim namreč o dveh različnih, ta, ki ga imajo ZD je cenejši in drugače deluje, kaže tudi drugačne rezultate, je čisto ustrezen za zdravstvene domove in fitnes centre. pri drugem pa ležiš in izgleda bolj kot nek EKG aparat, samo na imaš samo dve elektrodi, ena se nalepi na nart druga pa na zapestje, uporablja se na onkološkem inštitutu za izmero prehranjenosti pa tudi pri vrhunskih športnikih (ki se hodijo pa itak na veliko merit na onko smile).

Edit: kar hočem povedat, če boš imela kdaj priložnost se it izmerit, jo zagrabi. 
Find Reply
Jaz zdaj po dveh delam.

In sicer za step aerobiko mi je ful vsec Christine Dorner. Je pa res da stalno govori. Ampak sej, pri stepu moras. Vsec mi je njena energija. Pri utezeh pa ne, ker tudi stalno govori in me to moti. Sploh ker je vecinoma smehi in zajebancija.

Za utezi pa ima Caroline Girvain kar nekaj celih programov. So kar tezaski treningi zato so mi vsec. Na spletni strani ima pa zraven se pdf vodnike.

Seveda ima tudi app a ob toliko free programih se mi zaenkrat ne zdi smiseln.

Caroline:

https://youtube.com/@carolinegirvan?si=i70BX2bVh0h56ykJ

Christine:

https://youtube.com/@cdornerfitness?si=-pdjoE4tB9XXCYV3
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)