Thread

Kaj ste danes naredili zase?

7446Replies 1227980Views
Messages In This Thread
ja to je možno ja..ampak gdo bi vedel,to pravijo za navadne vitamnske tablete tudi..mah nevem,sedaj sem itak vse spila,so mi fesjt dobrega okusa.
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) smile)))
Find Reply
No ... jaz sem danes lepo spil ono "mojo" ... Formula 100. Na dan ko je trening vzamem. Je sicer padel spet komentar da so ko za konje, ampak vseeno ... naj bi imele "time release".
Tiste šumeče tablete gredo zelo hitro veselo v wc biggrin
Find Reply
ok daj mi malo podrobno ti to pojasno,jaz to kar tak ne verjamem smile ..vglavnem ti proizvajalci vitamnskih tablet itak pišejo vse dobro..kot nam je že znano ne,zato nikoli ne veš,zdaj če gre počasi oz počasi sprošča al hitro...najboljše je sadje in zelenjava ampak kaj ko iz tega nič več ne dobiš ker je vse tak bogo z vitamini,pa prevozi itd..
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) smile)))
Find Reply
bellini Wrote:-zvečer pa še 30 min na eliptični napravi da malo okrepim kolena ter masaža

Že dvakrat sem prebrala, da piše epileptična naprava in vsakič sem bolj čudno pogledala. laugh Očitno se mi že meša ...
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Včeraj 2h trening na ŽAKu. Danes le 2km sprehod po okolici (zaspana za cepnt, pa še učenje me čaka), jutri bicikl.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
- vsakodnevna pol urna hoja zjutrej do postaje in popoldan iz postaje domov (15 minut v eno smer)
- polurni tek po gozdni potki (kolegici se je mudilo, drugače bi blo dalj...)
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Find Reply
Sajk zakaj govoriš da niso šumeče tablete dobre, kaj pa ti v sebe vse mečeš?- no zdaj me boš itak potolku spet s tvojo kako pametno, ampak who cares

Dans sem cel dopoldan delala okoli hiše, pometala, delala na vrtu, sadila krompir, čebulo, plela, čeprav še ni kaj za plest smile , ampak ok, plest je treba.
- Potem sem se mal sončila
- enourna vožnja s skuterjem, veter v laseh smile
- skratka cel dan sem bila zunaj
- jedla velik riža, zelenjavni zrezek, pesa , solata, vse zdravo, razen potičke in peciva seveda biggrin
- zdaj se moram pa mal diplomi posvetit

Drugač pa wov punce in fantje, sem misla da se najraje šminkate in lišpate , pa vidim da ni tako biggrin Super!
Find Reply
Jaz se definitivno niti ne šminkam niti lišpam, kar pomeni da imam veliko časa za šport. smile

Moje tablete se cele golta ...
Find Reply
bla sem eno uro na pilatesu in za večerjo se nisem nažrla, tako kot ponavadi
biggrin
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Find Reply
-šla sem tekat thumbup
WINK (fake one) smile)))
Find Reply
Šla kaj nekajkrat izpred računalnika na kavč in do wcja. [Image: iconsmileaxvcx.gif]
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jenna, pohvalno. laugh Še nekajkrat in lahko se boš uvrstila v polfinale za nabiranje kilometrine ter precizno držo hrbtenice na kavču.
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Find Reply
Mislim, da sem zrela že za v finale. laugh
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jenna Wrote:Šla kaj nekajkrat izpred računalnika na kavč in do wcja. [Image: iconsmileaxvcx.gif]

jaz tudi laugh

ampak ne samo to, čez par minut sledi posteljna aerobika...tako, da moram počasi it, ker fant že jezno pogleduje proti računalniku... laugh laugh
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
Find Reply
DiLeMa Wrote:Že dvakrat sem prebrala, da piše epileptična naprava in vsakič sem bolj čudno pogledala. laugh Očitno se mi že meša ...

Jst sm tudi prebrala epileptična, in pol sm gledala, kaj tebi ni jasno biggrin
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
Find Reply
Jej, jej, punce disleksične ... biggrin
Find Reply
včeraj sem plavala 50 min
Find Reply
spala 8ur
pravkar 2 uri fitnessa(kardio 50 min,trening zadnjica,biceps)
Find Reply
- zjutraj tek, ampak ne čist, pol je bilo hoje, kr zjutraj full težko skos tečem, ker nisem jutranji tip smile
- popoldan kolo, 2 kratki turi, namest da bi šla z avtom ali kako drugače, sem šla s kolesom-priporočam
- planiram še neki , ampak žal, moram pisat dispozicijo, mal za šolo delat rolleyes
- izogibam se sladkarijam , do sedaj kr uspešno
Find Reply
Malo več kot 1h biciklarjenja.
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
* uspešno obvladujem stres (zadnje dni)
* jedla sem zajtrk
* jedla sem kosilo (čudež)
* zvečer še telovadba - vaje za moč (1 uro)

aja, še nekaj

* pila sem dovolj vode čez dan, kljub temu, da je bil full natempiran
Reply
Ok opažam, da povzročam težave smile

Ravnokar sem končala 45 min trening na epileptični napravi biggrin biggrin hec. Če pa ne vem kak naj drugače poimenujem to-> pol pa naj bo sobno kolo na katerem se stoji tongue

Sedaj pa sledi malo fizioterapije za kolena in sadni krožnik za večerjo.
Find Reply
jst tud zj zmer zajtrk jem..sicer mal zgodi sam okej tongue pa dons nism prežvela 2 uri pred kompom ampk sam tele pol urce, sm bla tisto urco rajš zuni na sončku
[Image: delborb-3.gif]
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Find Reply
meni poleti ni nič za compom, sam šolske zadeve če mam za delat, pol sem, če ne pa čim dalj od štririh sten
Find Reply
Enako, če imam družbo na dosegu bicikla in drugih prevoznih sredstev.

Za "dober večer" bom naredila še mini paketić vaj za moč, moram namreč iztrebit svoj trebušček, se je malo preveč pomehkužil.
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)