Thread

BB Creams

163Replies 180747Views
Messages In This Thread
Ima, 12.

Ampak reviewi po tujih blogih pravijo da absolutno ni za svetlopolte in da ful oksidira & potemni. BV
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Hm, meni na roki ni. Je bil lep odtenek, ampak vprašanje kaj bi se zgodilo čez čas.
Viens, reste ici!
Find Reply
[quote name='Sarah' timestamp='1337461090' post='995238']

Ima, 12.

[/quote]

A res, se mi zdi, da je bila nekje ocenjena kot da nima filtra.
Find Reply
Danes sem prvič poskusila Missho in sem zelo zadovoljna thumbup

#21 je super za bledoličnice poleti, se lepo zlije s poltjo in jo izenači, prekrivnost je pa bolj slaba. Tak svež izgled naredi, za matirat pa mislim, da ne bo.

Moti me edino, da imam 30 ml embalažo in iz tube krema kar uhaja, če je ne držim pokonci.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Super. A ti si drugače kaj, Bourjois 51 pa MAC 15?

Jaz moje še nisem dobila. Sem upala da bo preden odpotujem, pa očitno ne bo.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Danes sem dobila svojo Missho in sem super zadovoljna, res. Odtenek je v nulo zadet, krasno se zlije s poltjo, jaz ne opazim da bi bila kaj siva. Prekrivnost je srednje nizka. Jaz sem ga nanesla danes zjutraj ob 9, torej 6 ur nazaj in zdaj ko sem prišla domov ima koža krasen glow. wub2
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
w00t2
Find Reply
Ja, mene je čisto navdušila! Mislim da ne bom več uporabljala pudra za lep čas thumbup
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Meni je pa L'Orealova ful kul, tle v Avstriji je 16eur AJEBES , ampak če tok hvalite to Missho bi mogoče raje to, zdej mam to od Garniera, sem jo dobila pa jo bom pač porabila do konca, mi čist odgovarja, edino pač sestavinsko ni tok kul(?), ampak men je dober filing na koži. smile
[right]Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

- Buddha
[/right]
Find Reply
Kako se pravzaprav nanaša to? biggrin Jaz sem mislila dat spodaj DDMG pa Missho čez. Pa koliko, količinsko mislim? Toliko kot kreme al toliko kot pudra?
Find Reply
Nisem še odprla nobenega linka z ebaya, zato vas vprašam, kolk pride sploh ta krema? pa od kje jo pošljejo?
Find Reply
10€. S kje pa ne vem. Iz Koreje? biggrin
Find Reply
a ti si jo z ebaya naročila?
Find Reply
Ja.
Find Reply
Si že dobila, sprobala? smile
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Nisem še. Sem pa dobila #13 (thanks Frči wub ) in mi je super, ampak je res (pre)svetla. Tako, da mi bo #21 pomojem okej.
Find Reply
Dobila Missho! thumbup To je bilo pa hitro, 22. 5. je bilo odposlano. Sem bila prepričana, da bo ful dlje trajal. Fajn je, odtenek mi ustreza. Sem samo na hitrco sprobala, tako, da bom kaj več še povedala. biggrin Pa 2 testerja sem še dobila, Blemish Zero Clinic Solution in še eno BB cream:

[Image: probnik-baviphat-cantabile-magic-secret-bb-cream.jpg]
Find Reply
Sem najprej mislila, da je kondom. XD
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Hehehe...kondom z začitnim faktorjem tongue .
Find Reply
Missha je ena krasna zadeva. biggrin #21 je resda mogoče mal siva, ampak ni moteče, še zmeraj izpade lepo, naravno. Spodaj dam nekaj lahkega, DDMG ali Balein fluid s hialuronsko kislino.

Super je, če se mi mudi al pa se mi ne da komplet mazat, pa dam samo to gor pa mal blusha in sem good to go. thumbup
Find Reply
Čisto OT a vendar, katera krema je lažja (zdaj za poleti sploh) Balea Aqua ali ta s hialuronsko? Bi si takisto nekaj za pod Missho nabavila, ker sama, sem opazila, se ne maže dobro. Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Lažji je pomojem Aqua serum, ampak meni ni všeč, ker pušča film pa kar zateguje me. Hecno, včasih mi je pa ful ustrezal.
Find Reply
Okej, bom A probala. Tnx.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Torej, Garnier BB cream za mešano/mastno kožo.

Nanesla sem jo danes komaj drugič, tako da še ne morem podat neke realne ocene. Prvi občutki so, da je super mazljiva, odtenek light mi paše na kožo (zelo se prilagodi). Je pa precej suha krema. Jaz imam po T predelu mešano kožo, na licih pa normalno. No, krema mi poudari kakšne luske, če jih imam. Res imam občutek da ni niti malo vlažilna. Za poletje bo super, za zimo pa ni šanse.
Viens, reste ici!
Find Reply
[quote name='Ana' timestamp='1339831773' post='1004035']

Torej, Garnier BB cream za mešano/mastno kožo.

Nanesla sem jo danes komaj drugič, tako da še ne morem podat neke realne ocene. Prvi občutki so, da je super mazljiva, odtenek light mi paše na kožo (zelo se prilagodi). Je pa precej suha krema. Jaz imam po T predelu mešano kožo, na licih pa normalno. No, krema mi poudari kakšne luske, če jih imam. Res imam občutek da ni niti malo vlažilna. Za poletje bo super, za zimo pa ni šanse.

[/quote]

Jaz jo bom danes prvič uporabila, ampak bom spodaj nanesla eno precej hranilno kremo, tako da upam, da mi vseeno ne bo preveč izsušilo kože... hmm
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)