Thread

mozolji na hrbtu

132Replies 188277Views
Messages In This Thread
Men drugač večkrat pomaga, če si hrbet namažem s švedsko grenčico. Mozolje mi čist izsuši in ko si nekaj dni to zaporedoma delam je ful bolš.
*Slončica*

[Image: blonds75784067.gif]
Find Reply
sej zdej poleti je fino ker nam njih bo sonce on morje posušil na hrbtu, samo meni se delajo tudi na obrazu pa se tolažim dsa sem še v puberteti smile
Find Reply
Js tut mam enake pribleme...men se pa taki majhni mozolčki nardijo...mam jih pa zarad potenja
..*..тιιαχ..*..
Find Reply
Kadar se mi na hrbtu naredijo mozolčki (tudi pozimi včasih rolleyes ), uporabim Akamutijevo afriško trdo milo, lepo namilim, pustim nekaj minutk in nato sperem. Potem dam čez kako antiseptično sredstvo (najrajši npr. naravno Akamutijevo jojoba olje) in to je to. Mozoljčki mi izginejo v nekaj dneh...je pa res, da včasih vajo večkrat ponovim in to zaporedoma smile
Find Reply
Tole bi bilo pa vredno prizkusiti. Jaz imam namreč od zadnjega napada mozoljev take majčkene mozolje tudi po hrbtu in nekaj po dekolteju, ki me spravljajo ob živce. ermm
We must let go to live on.
Find Reply
Pri meni je bilo že boljše, ampak so zdej spet množično tu rolleyes . Mislim wtf jim ni jasno? ermm

Si bom zaenkrat tea tree water od Lusha po tuširanju gor špricala.
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

Find Reply
Od danes dalje dajem enkrat do dvakrat dnevno na hrbet Justove 31 kapljice. Tonik od Lusha ni kej dost pomagal.

Find Reply
To pa je kar precej agresivno, sploh za po celem hrbtu in nerazredčeno.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Meni so tudi letos kar izbruhnili mozolji po hrbtu, pa se umivam z Lemslip od Lusha. Kožo res zelo očisti, da kar bremza. Pol pa dam gor Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control gel. Mozolji se sušijo. Mi pa ne rata to delat vsak dan. Na začetku sem, zdaj pa bolj malo, ker nisem vedno doma. Bo treba to nosit vse s sabo. smile
Find Reply
DiLeMa Wrote:To pa je kar precej agresivno, sploh za po celem hrbtu in nerazredčeno.

Hmm, na zgornjo tretjino si dajem. Se mi zdi, da bi bilo za to celo možno, da učinkuje. Pa tudi nič ne peče, samo po določenem času zanimiv občutek rata smile .

Baby Wrote:Meni so tudi letos kar izbruhnili mozolji po hrbtu, pa se umivam z Lemslip od Lusha. Kožo res zelo očisti, da kar bremza. Pol pa dam gor Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control gel. Mozolji se sušijo. Mi pa ne rata to delat vsak dan. Na začetku sem, zdaj pa bolj malo, ker nisem vedno doma. Bo treba to nosit vse s sabo. smile

Jst sem to tudi delala, pa se mi ne da več. Pa še po hrbtu je tok težko sam operirat ... down

Find Reply
Jaz sem samo srečna, da imam hrbet ko dojenčkovo ritko. Res, še nikoli nisem imela tam mozolja, niti enega (trkam na les).

Ima pa fant kar sranje, ampak se da super kontrolirat. Dvakrat na teden mu dam med tuširanjem na hrbet od Garnier Pure 3v1 (kao gel za umivat, piling in maska v enem - podobno kot od Neutrogene) in potem naredim piling s tisto ostro rokavico, potem pa pustim še gor učinkovat 5-10 minut. Potem temeljito sperem in hrbet fajn otrem z grobo brisačo in nanesem od Exfoliac tonik proti mozoljem (prav za telo je, vsebuje AHA in BHA kisline) in to je vse. To mu dobesedno čez noč posuši mozolje, tko da ima samo še kakšne majhne mozoljčke (in nekaj brazgotinic od prej), preden sva začela to delat, pa je imel ornk bule. Če bi mu delala rahel piling in masko vsak drug dan (+ mazanje z Exfoliacom vsak večer), bi imel pomoje popoln hrbet. Samo na žalost sem jaz med tednom v MB, on pa pravi, da si sam ne more tega delat.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Baby Wrote:Meni so tudi letos kar izbruhnili mozolji po hrbtu, pa se umivam z Lemslip od Lusha. Kožo res zelo očisti, da kar bremza. Pol pa dam gor Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control gel. Mozolji se sušijo. Mi pa ne rata to delat vsak dan. Na začetku sem, zdaj pa bolj malo, ker nisem vedno doma. Bo treba to nosit vse s sabo. smile
Kaj je tale Lemslip, kakšno milo ali gel?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Lemslip je maslena ploščica, namenjena prav izsuševanju mastne kože.
Find Reply
Kupila v LJ ali Mb? In koliko stane? smile
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
V Lj. Cena se gleda na težo. Jaz sem dala 7,26eur za 175g. Aja pa je maslena krema, ne ploščica. smile
Find Reply
lemslip je tako... žele milo biggrin
Find Reply
Do 23.6. se moram znebit mozoljev na hrbtu in brazgotin!! Torej zaokrožimo-mesec ... kaj naj delam do takrat? Čeprav bi blo fino čimprej, saj pri 35 stopinjam ne morem vsa zadekana okol hodit cry .

Find Reply
Mogoče bi ti pomagalo eterično olje čajeve mirte, ki deluje antiseptično. Bi ti ga lahko kdo nanašal na mozolje, ali pa si ga razredčiš s čim in to nanašaš na celoten hrbet.

Jz jih mam ene par po zadnjici oops in si sedaj nanašam razredčenega.
Find Reply
Kaj pa limonin sok? Daš gor na mozolje rezine al pa blazince namočene v tem soku.
I wanna just dance, but he took me home instead,
uh

oh!There was a monster in my bed.
Find Reply
Dajem si tea tree Justovo eterično olje gor. Pa mi ne izsuši kože. Samo jst ga to potem tok hitro porabim, ker ga ne nanašam lokalno, zadevca pa ni ravno poceni. down

Find Reply
Sej maš še kremo od Justa Tea Tree, ki je tut ful dobra!
uh

Find Reply
Vem, vem, ampak je to tok bolj koncentrirano, jst se jih hočem pa na hitro znebit. biggrin

Sem se odločila, da bom večkrat piling delala, potem neutrogenino masko gor dajala, kupila sem danes lemslip tudi (mimogrede, kako so ga podražili rolleyes ), essence en sprejček za akne po telesu. Je pa ves alkoholen hmm .

Find Reply
Od česa sploh nastanejo mozolji po hrbtu?

Mislm men je ful zanimiv, jz recimo jih nikol nism mela nič, moj tamau jih ma pa precej po hrbtu.
Find Reply
Žlez lojnic! Pomoje. Pač če se ti masti tut tam velik koža al pa če se spotiš se nekaterim takooj spustijo mozolji, tud če se greš čez kaki dve uri stuširat.
uh

Find Reply
Pore se zamašijo.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)