Thread

Obrvi

217Replies 164979Views
Messages In This Thread
jaz včasih uporabim kar senčilo za veke v mat odtneku. Se dobro obnese.
Find Reply
Ja, sej zato mi je pa čudno, da še ni nobena slišala za senčke za obrvi. Nekje sem zasledila, da so senčke velik boljše kot tale famozni Diorjev svinčnik. In sem seveda hotela izvedet kaj je na tem.
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
.

Jaz si pa še skos ne predstavljam najbolj, kako bi naj te senčke funkcionirale. A to ne odpada dol? Ne vem no, si ne prestavljam. Poleg tega sumim, da se jih ne da tako precizno nanašat, kot to lahko precizno poudariš s svinčnikom.

.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jaz pa sem pri moji "tašči" zasledila, da ima za obrvi eno tako zadevco, ki je navzven videt kot gloss... v točno taki steklenički in točno takšna zadevca za nanašat kot ma gloss, s tem da je v rjavem odtenku in je za obrvi... ful dobro se razmaže in daje ful naraven videz... Samo jaz še tega nisem nikjer zasledila in sem to pri njej dejansko prvič videla.
Vsakemu dnevu je treba dati priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Find Reply
Ja, Jenna, tud jst nism bla čist sigurna kak to funkcionira. Mislim pa, da je to taka senčka (podobno kot je cupika napisala) - nekako v svinčniku (samo da je noter prahec). Eh, ne znam razložit.

Cupika: napadi taščo, ko bo najmanj pripravljena!!! biggrin

Hočem vedet kuga je najbolš, ker se mi stalno to dogaja: kupim nekaj in pol isti dan ugotovim, da obstaja nekaj 1000x bolšega. ermm
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
.

Hm, zanimivo tele senčke. Ampak se bojim, da bi to znalo nekako odpadat. Mah, z Dior svinčnikom za ziher nauš zgrešila, če bi rada mela obstojnega in nemastnega. Edino, če ni odtenek ne bi ustrezal.

.

-
Anonymous
Find Reply
Ma v njeni zadevci ni prahca ampak je ista gosta, tekoča zadeva kot gloss. Res daje identičen vtis kot je gloss in sem že mislila, da uporablja gloss za barvanje obrvi, samo mi je rekla, da ni laugh Me pa drugače ful zanima kaj je to za ena zadeva. Če je katera to videla v kakšni drogeriji, naj pove, ker grem takoj kupit... bom pa še vprašala fantovo mamo točno kaj to je, pa vam povem, če me ne bo katera prehitela. wink
Find Reply
Malo sem iskala in končno našla to senčilo. Ki pa JE senčilo, kot za oči.

Stvarca je od Lancome - Brow Expert Design Kit

[Image: 990506_l.jpg]

Nekje sem zasledila, da obstaja tudi ena tekoča zadeva za obrvi (prav tako od Lancome), ampak je ne najdem.

Očitno bo res Dior najboljša izbira.
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
.

Hm, tole mi ne deluje glih privlačno. Kakšna tekoča stvar pa še manj - a ne bi to zlepilo obrvi?

.

-
Anonymous
Find Reply
Jaz pa imam svincnik za obrvi in še kr nisem ugotovila zakaj ga imam smile koza.
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!
Find Reply
Hja, je svinčnik še vedno najbolj praktičen in, očitno, tudi učinkovit. Tista tekoča stvar je pa (kot sem prebrala na neki spletni strani) za gospe nad 50 let (k ti že obrvi mal bledijo) biggrin Po mojem ti jih tko zlepi skup, da ti jih zabetonira za lep čas.

Sm pa pred parimi leti nekje videla eno 'revolucionarno' stvar, k je bila tekoča in je mela v sebi nekaka vlakna. S tistim si se pol namazal in so se vlakna tko prilepla gor, da so zgledala k obrvi. Hm...bi me bilo strah, da bi se po pomoti kej pošlatala in bi mi šle obrvi... biggrin
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
Pol pa nem šla kupit ermm rolleyes
Find Reply
Clinique ima senčko za obrvi.

[Image: auburntobrown.jpg]
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
luminelle Wrote:Jaz pa imam svincnik za obrvi in še kr nisem ugotovila zakaj ga imam smile koza.
Jaz sem ga kupila kaki dve leti nazaj, ker sem mislila, da je črtalo za oči rolleyes . Kaj kmalu sem ugotovila, da ne piše dobro in nikakor mi ni šlo v glavo zakaj ima na pokrovčku krtačo za obrvi.
LOL. oops
Sej ene parkrat sem probala nekaj minimalno povdarit oči, ko sem si jih preveč populila, pa je bilo v redu, malo še pobrišeš s prsti pa je. Zdaj ga ne uporabljam več. Je pa odvratno videt povsem narisane obrvi, po možnosti še v kričečem nasprotju z barvo las in poltjo kože.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Mene pa zanima kaj je to od essence za obrvi. Čemu to služi?

http://www.essence-cosmetics.com/promo_de_...owdesigner.html

Ona modra maskara.
Reply
hudichek Wrote:Mene pa zanima kaj je to od essence za obrvi. Čemu to služi?

http://www.essence-cosmetics.com/promo_de_...owdesigner.html

Ona modra maskara.

To naj bi negovalo obrvi.
Find Reply
Ja, zlima ti jih skupaj, da ti jih ne more veter razmršit. biggrin biggrin

Produkt je za trepalnice in obrvi. Naj bi jih negoval in uredil, da niso tako štrleče.
Tonight
I'll do what I want
Because I can

Find Reply
Sej še piše Lash and Brow Gel Mascara.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Preizkusite "senčke" za obrvi od MAKE UP FACTORY , to pride bolj naravno od svinčnika, seveda pa morajo biti najprej obrvi pravilno oblikovane (populjene).
Find Reply
Uporabljam sencke za obrvi, in sicer s-he. Pri meni se super obnesejo. Obrvi imam pa drugace zelo temne.
Reply
Svinčnik DIOR v odtenku sable/sand - sem črnolaska in mi odlično paše. Vse pohvale.
Find Reply
Obrni nič ne packam. Za razliko od večine žensk si jih ne pulim ampak brijem z žiletko. Vsake dva dni. I'm strange, i know.
"If it's meant to be, it will find a way."
Find Reply
zakaj pa to? zihr potem ful pikaš, ker postanejo tko trde?
Find Reply
Ma ne biggrin Saj nikoli ne zrastejo.Pač imam obliko (rada mam tanke obrvi) in jih tako brijem že leta. Ko pokukajo ven se v sekundi spet peljem čez in je spet lepo smile Kje se mi da s puljenjem zajbavat biggrin
"If it's meant to be, it will find a way."
Find Reply
Ampak ti maš tko zlo tanke obrvi. huh oops
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)