Thread

Sanje-more

101Replies 194793Views
Messages In This Thread
Sanje ti nekaj sporočajo ali pa vajina veza ni čista in se poraja v tebi dvom in nezaupanje. S tem tudi dokazuješ, da premalo zaupaš sebi. Tuširanje pomeni čistost.
Kalkolator pomeni kako vodiš svoje račune, se pravi malo bo treba varčevati.
Kopalke pa pomenijo lahko varanje ali pa kakšna sramota od ženske plati sepravi, da lahko doživiš neprijetnost. Ampak ni komično.
Kaj ti u stvari je pravilnost sanj veš sam ti ker jih ti doživljaš in kolikovlečeš nase negative in dvome (NEZAUPANE). Potem se tudi to pojavlja v sanjah.
Upam, da sem ti dovolj odgovorila.
LP
Venesa
Find Reply
2x sem sanjala o smrti brata. Kao je rekel, da bo umrl pa ni hotel umreti, njegova smrt se pač ni zgodila....Sanje so bile tako žive, da sem začela jokati med sanjami in to tako močno, da sem se zbudila.

Pred pol meseca je imel operacijo zaradi nekega mozolja na nogi in so mu vbrizgali neko snov proti bolečinam. Ker so mu je preveč vbrizgali, mu je postalo slabo in začel se je dušiti, oživljali so ga. Komaj so mu rešili življenje. Je to naključje ali kaj drugega?Glede svojih sanj sem zelo zmedena, ker vsako noč nekaj sanjam, od tega imam 2x do 3x na teden nočne more....ne znam si pomagati
Find Reply
men se tud čist prevečkrat sanja da mi umre mami ali pa fant. zbudim se v krčevitem joku in ne morem nazaj zaspat itd. to se mi pa ful velikrat dogaja. sploh ne vem kaj naj k sm pol čist izmučena.
lp, Martina
Find Reply
Take sanje pomenijo nekomu podalšati življenje. Tako da nikar ne bodite zmedene, ampak vesele. Je pa tudi odvisno kaj je še zraven takih sanj vidite. Tako da se naredi povezava s temimi sanjami. Smrt pomeni resnična takrat če sanjate krvavo meso ali pa človeško podobo, ki je v krvi. Takrat drugače pa ne.
Toliko o tem, da vaju malo potolažim.
LP
Venesa
Find Reply
jaz pa dosti krat sanjam da mi izpadejo vsi zobje .. grooozno blink potem pa se zbudim pa sprobavam če še jih mam tongue kaj bi naj to pomenlo ? ermm

Lp
La vita senza house musica non e vita

[Image: 021012d2ek_thumb.gif]
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Find Reply
Venesa Wrote:Take sanje pomenijo nekomu podalšati življenje. Tako da nikar ne bodite zmedene, ampak vesele. Je pa tudi odvisno kaj je še zraven takih sanj vidite. Tako da se naredi povezava s temimi sanjami. Smrt pomeni resnična takrat če sanjate krvavo meso ali pa človeško podobo, ki je v krvi. Takrat drugače pa ne.
Toliko o tem, da vaju malo potolažim.
LP
Venesa

Hm....ker je toliko razlag o sanjah, več v njih ne verjamem, oz. si jih nočem razlagati. Seveda se tudi jaz vprašam, kaj pa če kaj pomenijo??? Ampak se temu izogibam iz dneva v dan bolj ter se ne obremenjujem kaj bo ju3. Sem pa v različnih knjigah brala o sanjah in v vsaki knjigi je smrt opisana drugače. Včasih pravijo, da ko nekaj sanjaš, se ti bo zgodilo čist obratno, včasih pa da tako kot si sanjal....Ne vem no, glede na to da je to večno vprašanje ali sanje kaj pomenijo, ali so za sanje krivi duhovi ali marsovci ali kar pač že, na razlago sanj se bolj slabo razumem in se nočem obremenjevati s tem kaj pomenijo. Priznam pa, da so me sanje o smrti brata tako prestrašile, da sem posegla po knjigi..... oops
Vseeno pa hvala za tolažbo
Find Reply
Hm.. Pupa... za zobe je slabo... v bistvu je vedno tako, da z izgubo zoba, se napoveduje smrt. Če je boleča izguba, pol je lahko to iz sorodstva, če pa neboleča, pa da slišiš za nekoga, ki je umrl No, tako piše v sanjski knjigi.

Lahko pa je tudi mal na pshihični bazi, da se nekak izgubljaš v vsakdanjem življenju.

Vilma
Svet je neizmerno lep in živeti je dar, ki nam je poklonjen. Živeti so sanje. In sanj se ne da prijeti, ne vzeti.
Find Reply
vedno je neboleča izguba zob.. ne vem, ne spomnim se da bi imela takšne sanje potem pa bi kdo umrl.. nisem se toliko poglabljala v to, vem pa da zobje ne pomenijo nič dobrega.. ermm mogoče pa je kaj na tem.. ali pa se preveč obremenjujem z eno zadevo..

Vilma, hvala za odgovor
La vita senza house musica non e vita

[Image: 021012d2ek_thumb.gif]
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Find Reply
ispadanje zob pomeni da se rešuješ nekaterih zadev in se ti obrača na boljese pravi, da zaključiš eno zadevo in začneš drugo. Kot naprimer
Da moraš rešiti domačo nalogo. Potem pa kaj pospravit ali pa kaj drugega narediti. Tako pa se to odvijja. Upam, da si me razumela.
LP
Venesa
Find Reply
Jaz tudi velikokrat sanjam da padam. Dostikrat sanjam, da moja postelja lebdi v temnem vesoju, vidijo se zvezdice, meglice, galeksije,... Kar naenkrat pa padem iz postelje in se v tistem trenutku zbudim (tudi se nekaj casa zatem, ko sem ze budna imam še vedno obcutek da padam in potem iscem kje je postelja oz. nekaj za prijet).
Dostikrat tudi sanjam, da zelim nekam stopiti, pa mi zmanjka tal pod nogami in zacnem padat. Potem se pa zbudim in se zalotim da brcam in iscem podlago, da bi lahko stopila nanjo.

Imam pa se ene sanje, ki me spremljajo skozi vse zivljenje.
Sanjam da se zamano kotali krogla, ki se neprestano veca in se mi priblizuje. Pri teh sanjah vedno vedno prevladujejo rdeča, črna in siva barva. Zbudim se pa vedno tik preden me ta velika gmota dohiti in zmecka pod sabo.
Find Reply
Tole za zobe jst stalno sanjam...in cutm kako mi odpada cist vsak zob posebej...kako se majejo ne zacetku kako jih premikam z jezikom,cutm korenino zob itd...in tpol mi pade vn plunem in jih mam v roki par...in tok zivo js to sanjam da se pol k se zbudim rabm par minut da k sbe pridem...feeling je paq isti ko takrt k sm bla mejhna pa so mi odpadal..k d abi se enkrat vse to podozivljala,
Find Reply
Jst mam pa ta problem, da že zloo dolgo nisem sanjala!! Sploh ne sanjam več, oziroma se sanj ne spomnim..

Pa bi zlo rada sanjala, ker "ko sem še sanjala" se spomnim, da mi je blo prov fajn, k sm v sanjah vidla kakega tipa k mi je všeč, al pa kej podobnega, vedno sem imela lepe sanje-redko kdaj more... Pa so mi te sanje potem nekak še polepšale dan (ne vem zakaj oops ).. U glavnem, zna kera razložit, zakaj nič več ne sanjam?? wink
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!

Find Reply
Po moje pa sanjaš, ampak se ne spomniš. ermm :
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Hja sej, v bistvu sm hotla uprašat zakaj več ne sanjam oziroma se sanj ne spomnim...
Včasih sem vsaj parkrat na teden sanjala, vedno nekaj lepega in se tega spomnila.. Sedaj pa že par let "tema" rolleyes
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!

Find Reply
*simoncy* Wrote:Včasih sem vsaj parkrat na teden sanjala, vedno nekaj lepega in se tega spomnila.. Sedaj pa že par let "tema" rolleyes

Mogoče že par let vsak dan full zmatrana padeš v postejo in spiš premalo ali ravno prav, tako da možgani niso tako zelo spočiti, da bi kar sanjala tik preden vstaneš (mislim, da se samo teh sanj spomnimo, ki jih sanjamo čisto na koncu). Ne vem no, moja mama je tudi imela obdobje, ko se ni nobenih sanj spomnila, potem pa enkrat -klik in spet sanj na pretek. smile
Reply
Ja, sej to je pa res, da se pozn spravim spat, tko da takoj zaspim, zjutri pa komej vstanem: tko da očitno premal spanca-bom začela mal prej hodt spat, k že neki časa to razmišlam, pa mi do zdej ni uspelo..

Ampk mam pa vsaj to srečo, da nimam problemov z nespečnostjo tongue Spim zmeri k top, potli mi pa ni nč jasno, k mi brat razlaga da je biu u moji sobi-da sm mu celo neki rekla.. wink
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!

Find Reply
meni se največ sanja zjutraj, ko imam že preveč spanca. Takrat so sanje zelo intenzivne in barvne.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Pozdravljeni

Naj jaz povem, da vsak človek sanja neglede na utrujenost ali ne. Kajti vsak sanja. Da si jih nekateri zapomnijo svoje sanje je zato ker ne pogledajo proti svetlobi(k oknu), dastem izbišeš spomin na sanje. Kajti svetloba je kot brisalec za naše sanje oz. spomin na sanje. Pa ni pomembno kake sanje smo imeli LEPE ali pa MORASTE. Vsake sanje prinašajo določena sporočila. Če jih dobro sledimo svojih sanj ugotovimo kaj nam želijo povedati, opozoriti ali pa kaj moramo storiti. Sanje nam sporočajo dogotke, ki se bodo zgodile ali se dogajajo. toliko o sanjah na splošno.

Sedaj bi pa vsakemu posamezniku malo razložila teh sanj.

Najprej:

Leila, da te je to tko prestrašilo verjemi mi, da si mu podalšala življenje s tem. To ni slabo .

Martina če ne koga sanjaš kako umira ali ga videti mrtvega pomeni podaljševanje življenja.

Pomeni pa tudi, da bo nastopila kakšna bolezen. Na to je treba biti malo pozoren. Sploh, če vidimo osebo za katero se gre. Ni pa s tem rečeno, da bo takoj, ampak lahko to pomeni v primeru, enem tednu ali štirinajst dni.

sonchika, če so sanje intezivne in barvite se pravi, da ti je takrat lepo in da imaš tisti dan lep. Tudi pomeni, da se ti stvari odvijajo v pozitivnem pomenu.

Upam, da sem vsakemu nekakor odgovorila.

Želim vam lep dan še naprej pa velik sončka v srčku.

LP
Venesa
Find Reply
Venesa Wrote:Pomeni pa tudi, da bo nastopila kakšna bolezen. Na to je treba biti malo pozoren. Sploh, če vidimo osebo za katero se gre. Ni pa s tem rečeno, da bo takoj, ampak lahko to pomeni v primeru, enem tednu ali štirinajst dni.

to se pa strinjam! kakšno leto nazaj sem sanjala dedkov pogreb, jasno sem videla njegov obraz na parah sad potem pa nas zjutraj stric kliče da je oče (moj dedek) v bolnici - kako sem se takrat prestrašila excl

jaz navadno vsako noč sanjam kaj drugega, največkrat so sanje mešane - ne dobre ne slabe. včeraj ponoči sem sanjala o cunamiju ki je zajel našo ulico, jaz pa sem iskala mizo da bi lahko plavala ermm :
Find Reply
Kot prvo, vsi vedno sanjamo, brez izjem. Razen če si kaka junakinja morda možgane izključi pred spanjem in si jih zjutraj priključi spet v omrežje laugh

Sam osebno sem prepričan da se na sanje ne bi smelo dajati prevelikega poudarka. Sanje so še vedno samo sanje, in še vsako knjigo ki sem vzel na roke o tej zadevi, je bila opisana čisto drugačna, da ne rečem nasprotna razlaga. Zato sem prepričan da je vse skupaj v 99% larifari za preveč naivne. Pa še nekaj...če smo preveč prepričani v neko razlago, potem nam lahko precej negativno vpliva na počutje, na delovanje, na življenje...ker nas že vnaprej obremeni z nesmisli.

Tu in tam sanjam kače, ki se jih sicer grozno bojim....kot mulo pa sem velikokrat sanjal Freddya Kreugerja. No, ta gospod me še dandanes včasih obišče...na splošno pa v 99% sanjam kaj lepega, kaj takega da se zjutraj pol počutim noro prijetno, sproščeno, naspano...

G
Find Reply
Jaz jim pa kar verjamem. Ampak ne to, kar se ti vsak dan sanja... ampak v ponavaljajoče sanje pa verjamem. Ker kot sem že prej pisala, sem pogosto sanjala cele trilerje, kjer so me hoteli ubiti na raznorazne načine in je res držalo, da so to strahovi. zdaj, ko sem se jih v večji meri rešila, teh sanj nimam več.
Find Reply
colt lej jaz pravim tako da so sanje eno sporočilo drugače ne gledam knjige ki vsaka drugače razlaga. Če pa sprejemaš sanje kot sporočilo je res da nekatere strah sanj. Kača pomeni da je obdobje, ki je nekaj ostrega in resnega. To pa je lahko, če si v šoli se pravi, da spraševanje , pisanje testov. če si v službi se pravi, da so nastale komplikacije in je zaostreno. Privat pa je lahko kaka uradna pošta ali temu podobnega. Tudi uradne poti so lahko. Če je kača dolga je potem to obdobje dolgo približno to traja do enega tedna ali največ 14 dni. Toliko o sanja.
Lep pozdrav
Venesa
Find Reply
Kaj pa, če se ti skoraj dnevno dogaja, da nekaj počneš, potem pa se spomniš, da se ti je to sanjalo nekooooč že dolgo od tega?
To se dogaja meni. Imam pač neke čudne sanje, v katerih se dogajajo popolnoma vsakdanje reči. teh sanj se zjutraj ne spomnim.
Potem pa čez leto ali dlje se dogajajo iste stvari, jaz pa VEM, da se mi je to sanjalo.

res sem zmedena. Povejte mi, kaj je to, samo plis ne me razglasit za trčeno. oops
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

Find Reply
Storm zakaj bi kdo pomislil, da si trčena alo pa vsak nekaj sanja, ki dobiva sporočilo. Kot vidim, da se tebi sanja ko se je že dejansko zgodilo in se dogaja. Kajti to kar si pred letom videla v sanjah se ti sedaj dogaja v realu. Se pravi, da veliko prej dobiš sporočilo kaj se bo dogajalo in kaj boš doživela. To je pač kot nekateri pravijo glasnik ali oznanilo nečesa kar se bo zgodilo. To ni nič slabega. kajti marcikdo ne polaga na sanje nič in si misli saj to ni res ali ni mogoče. Pač je mogoče in lahko trdim, da je res. Sam treba je malo se poglobiti, kaj nam želijo povedati sanje. In ni nič hudega.

LP
Venesa
Življenje je lepo a vendar prekratko,zato sprejemaj vsak dan posebej, ki ti je podarjen.
Find Reply
Strom niti malo nisi trčena ker se meni isto dogaja. Dogaja se mi pa tudi, da se mi neki dogodek dvakrat ponovi. Ampak mi tega nažalost nihče ne vrjame. Zanime pa me, če se vam je že kdaj zgodilo, da ste lahko upravljale z svojimi sanjami? Meni se je to zgodilo že nekajkrat. Zjutraj sem se zbudila (pred tem nekaj sanjala) in potem sem samo naspol zaspala nazaj in sem sama upravljala v mislih z svojimi sanjami. Mogoče se sliši čisto noro pa utrgano samo meni se je to zgodilo! Zanima me če se je že kateri to zgodilo?
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)