Thread

Torbice

2031Replies 320674Views
Messages In This Thread
Tipkovnica se čist strinjam! Pa tut znamke so dol, ampk seveda ponaredki.. Še kr dobra roba, sam kake teniske se hitr "sesujejo"..

Je pa še ena VEČJA tržnica od te, ampk mal dle, čist na jugu bosne: Arizona-se pa baje najde še več stvari, pa še bol kakovostne, za isto ceno.. Ne govorim sicer iz izkušenj, mi je to sestrična rekla, ampk pričakujem da me bo v kratkem vzela s sabo.. biggrin
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!

Find Reply
*simoncy* Wrote:Je pa še ena VEČJA tržnica od te, ampk mal dle, čist na jugu bosne: Arizona-se pa baje najde še več stvari, pa še bol kakovostne, za isto ceno..

Ja ta je res full velka pa še kakšno leto ali dve nazaj so jo prenovili, da zdej vsaj malo bolje na pogled izgleda...
Find Reply
*vesnica* Wrote:pri torbici mi je pomembno prvo da mi je vsec, drugo da pase k barvam, ki jih nosim na sebi,tud po stilu se mora ujemati., drugo pa da lahk notr kj dam laugh

enako pri meni. drugače kupujem pa jih v La Mansu
Find Reply
Tudi jaz imam noro rada torbice... Včasih jih imam več, včasih manj, saj se jih naveličam in oddam naprej.

Najraje jih kupujem v Trstu...imajo kakršne si srce zaželi smile

Tan
Find Reply
Jaz jih imam menda 8 (toliko sem jih zdaj na hitro preštela), od velikih do malih.
Najbolj pa sem navezana na eno iz mehkega usnja, s trakci, ta najbolj paša na moj način oblačenja. Je bila pregrešno draga...12.000 sit.
Find Reply
Jaz imam 3. Ampak nosim samo eno. Ker se mi ne da predevati vseh stvari najprej v eno, pa v drugo in tako dalje. Imam pač samo eno.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
jz jih mam dost...ene 15-sam nosm prbližn sam 2-3
pa še to mam eno od teh 3 za na fax,ostale pa kr tko
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
jst pa zaenkrat ne nucam še kj prida torbic, mam sam eno k sm jo kupla za k birmi. So mi pa blazn luštne torbice (nekatere seveda) v turbo schuju (upam, da sm prou napisala oops ) k jih maš vseh barv, oblik pa še po dokaj zmerni ceni... Mislm da jo bom za valeto tut tm kupla ker nucam belo, ne črno...

PS: vem da ni glih za v to temo, sam najdla sm res čudovite čeveljčke, črne vse kul, sam majo pa take bele mašnce. Jst pa nimam na oblačilih nč belega, zato me je zanimal če bi izpadl v redu če bi pač mela gune čeveljčke pa da bi npr.mela belo torbico pa kkšne bele uhančke?
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Find Reply
a drgač si pa čist v črnem?
lp, Martina
Find Reply
kolkokrat pa vi greste v bosno?pa kak vam uspe prepričat tastare? blink oops
Find Reply
Nikol jih še nisem! Bla sm sam 1 krat in to za novo leto
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Zame so tukaj v Sloveniji torbice dovolj dobre. Kupim jih na Trubarjevi ali pa v Kiplingu ali pa če že je kakšna ful lepa v Mandarini. Drugače pa imajo seaj novo kolekcijo v Kiplingu in se splača it pogledat. :afro:
Find Reply
Jaz jih mam vseh barv razn tega da mam črne tri ker črne se vedno najbolj rabijo. Drugače pa kupujem v h&m, Emporium, Zara, Kuna, razni butiki ko vidim lepo torbico jo pač kupim wink .
Viens, reste ici!
Find Reply
Kok pa date za torbice ponavad, pa kok bi dale največ, jst full ne najdem nobene bagy torbice, mogoče kera ve kje bi jo dobila?
Find Reply
Bagy? Nevem kako maš v mislih TASH. Drugače pa jaz dam za torbico največ 8k. Ampk te mi more bit že res fuuuuuuuuul všeč.
Viens, reste ici!
Find Reply
Hm, ne vem akko bi rekla...Aha da je po obliki bolj vrečasta
Podobno temu:
[Image: mt6300w5ii.jpg]
Druga mi je full ušeč biggrin
Find Reply
Kje je KUNA???
Find Reply
Marelica: Kuna je v Mariboru (nevem če še kje drugod po SLo ampak vrjetno ja). Nahaja se pa v centru maribora zraven trgovine Sariko oziroma nasproti bivšega Klarka. Mislim, da se tisti ulici reče Gosposka samo ne me za besedo prijet prosim ker nisem 100% oops .

TASH: take torbice se dobijo pomojem v h&m al pa v New Yorkerju. Si že kaj gledala po teh dveh trgovinah?
Viens, reste ici!
Find Reply
Aha, ker pa nisem iz Maribora, ne vem kako bo to šlo. Bom pogledala v NY in H&M-u. Ja no sem šla danes v Kipling in MD in so res malce drage. Predvsem v MDju.
Find Reply
Jst grem dones v Kipling, so drage, sam se mi zdi da so vredne, eno sem mela 3 leta! biggrin Bom pogledala v Hm-ju!
Find Reply
No včeri sm šla pol v Kipling in sm našla eno full lepo torbico, samo je bla 13k tko da bo m mogla mal našparat biggrin
Find Reply
uh, sj nism edina obsedenka s torbicami...mam jih ful..pac za vsako barvno kombinacijo..za vsak stilsmile sicer bi rabla eno crno tk za zvecer za vn...k zdejsnja mi je mal premala celo...
kupujem jih oa povsod: NY, diesel, h&m, na hrvaskem (na morju, k itak mors kej kupit tongue ).....pa tk...skor vedn k kam grem, si jo kupim...se iz amsterdama mam eno, mnda,..
it's not pms, it's you..
Find Reply
Tash katere barve pa je in kakšna ? Daj reci ji za popust mogoče ti ga bo pa dala. Ker jaz tam ful punc poznam in so ful prijazne in ti dajo popust. smile
Find Reply
MARELICA Wrote:Tash katere barve pa je in kakšna ? Daj reci ji za popust mogoče ti ga bo pa dala. Ker jaz tam ful punc poznam in so ful prijazne in ti dajo popust. smile

Hm, kako bi ti jo opisala? Kvadrataste oblike je, srednje velika, čisto nova kolekcija biggrin
Find Reply
Kakšne barvepa je? Meni imajo tam ful lepe torbice.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)