Threads: 22
bellini Wrote:Pa je groba tale pila?Ker do zdaj so mi še vse ble pregrobe in so mi skor cefrale noht  ja pa glih gor sem napisala kolk fino pili, brez nekega grobega tresenja nohta... kar samo dokazuje, da gre res za take mikrodelce, ki nohta ne cefrajo
pred poletjem sem jo začela uporablat
Threads: 1,143
luminelle Wrote:Kako dolgo pa jo pribljizno imate?Mesec,dva...pet? Je nekaj vrstic višje že DiLeMa povedala, da je ta pilica večna.
Se ne obrablja.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 169
Jaz uporabljam LCN pile, so daleč najboljše. Eno za oblikovanje, eno za zapiranje nohta in poliranje in polirni blok.
Threads: 314
jaz imam prej omenjeno ARTDECO stekleno že par let in sem bila zadovoljna.
Ampak zadnje čase se mi nokti tako cepijo in lomijo, da jo bom verjetno morala zamenjat. Verjamem, da ni v njej problem, ampak pomaga pa tudi ne.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Threads: 77
Jaz imam od Essija kristalno in je zakon. So jih pa kr podražili zdaj.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 131
Meni gre pri tej ArtDeco pilici na živce, da je tako debela in z njo težko oblikujem nohte ob straneh.
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti
Threads: 27
Kami. Jaz sem enkrat šla na ta otoček z manikuro in sem jim pokazala moje razcepljene nohte, in mi je en noht, ki je bil najbolj problematičen ful spilila (tudi čez, da je bil noht čisto gladek, brez videnga cepljenja, je res, da rahlo tanjši) in od takrat naprej nimam težav. Videla sem, da greš lahko s to stekleno pilico tudi malo po površini konice (z dvema potegoma), tako noht "zaključiš" in ti obljubim, da se ti ne bojo cepili. Moji se res ne. Če pa kje vidim, da obstaja možnost za cepljenje, pa grem s stekleno pilico spet čez in tako preprečim nadaljno cepljenje. V glavnem pa po vsakem piljenju vedno noht zaključim, kot sem že opisala. A štekaš o čem govorim?
Po piljenju je noht vedno treba zapret, drugače se seveda cepi. Jaz brez te svoje pilice za zapiranje sploh ne morem funkcionirat.
Threads: 27
Ja js tudi po tanovem ne. Sej sm šla čez s tisto ta gladko bolj, ampak s stekleno se pa nisem upala. Zdaj od kar si grem s stekleno malo čez, nimam več težav.
Threads: 58
06-14-2012, 10:19 AM
(This post was last modified: 06-14-2012, 10:20 AM by Kinky.)
[quote name='Plain Jane' timestamp='1339490581' post='1002577']
Jaz uporabljam LCN pile, so daleč najboljše. Eno za oblikovanje, eno za zapiranje nohta in poliranje in polirni blok.
[/quote]
Kje se dobijo? Muller? Pravkar se mi je razbila Artdecova na 5 kosov. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)
[right]---------------------------------------------------------------------------------------------[/right]
[right] [/right]
[right] [/right]
[right] [/right]
[right]When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.[/right]
Threads: 53
Jaz imam Elite models stekleno pilico, pa mi ni preveč všeč. Meni je ful prenežna in si moram sto let pilit, da se kaj pozna.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
[quote name='Kinky' timestamp='1339669185' post='1003403']
Kje se dobijo? Muller?
[/quote]
Žal ne.  Poskusi na teh otočkih, drugače pa Grosuplje.
Threads: 597
Jaz imam bolj grobo Jessica, stekleno Zoya, polirni pa Konad in Just.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
[quote name='Plain Jane' timestamp='1339512235' post='1002699']
Po piljenju je noht vedno treba zapret, drugače se seveda cepi. Jaz brez te svoje pilice za zapiranje sploh ne morem funkcionirat.
[/quote]
A to se naredi s tisto čisto gladko pilico, kot je tudi za polirat?
Zakaj pa je koristno uporabljat polirno pilico? Samo zato, da je površina bolj gladka, ali še za kaj?
Jaz bi morala nabavit še kakšno bolj grobo. Zdaj imam eno prastaro kovinsko, ampak te verjetno niso tako dobre za nohte ali je vseeno?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
06-14-2012, 07:20 PM
(This post was last modified: 06-17-2012, 08:53 AM by Plain Jane.)
Jaz imam za zapiranje 3 fazno, za zapiranje uporabljam samo 1. in 2. (mehki, ne grobi, ampak dovolj da zapre noht- pa da da stran tiste nitke, ki ostanejo po piljenju), 3. pa sploh ne oz. ful redko- te je za poliranje po površini nohta. Tega res skoraj ne počnem, ker se noht samo tanjša.
Kolk pa stanejo te LCN, kot imaš ti? Kaj pa katere druge, ki se dobijo v Mullerju, DM-u, katere so dobre in da niso ravno ful drage?
Ne vem koliko so drugače, ker jih kupujem pri uvozniku. Stanejo par €, ful malo. Drugih ne poznam, nisem še nikoli imela.
Dobre so še ene, ki ti jih da na manikuri (v Supernovi) pa jih potem vsakič ko prideš prineseš s sabo, prvič pa nekaj plačaš (mislim, da 5€).
Ok, hvala. Bom ob priliki pogledala, kaj prodajajo na teh otočkih.
Ta mi izgleda obetavna.
Kombinacija treh stopenj piljenja od osnovnega do poliranja.
Nežna (180 Grit), ultra nežna (400 Grit) in zglajevalec v enem. Oblikujte in zgladite svoje nohte s to trojno pilico.
Moja za oblikovanje je 320/320, ta in sodi med mehkejše:
Threads: 597
Jaz sem imela to prvo, pa se mi je ful hitro znucala.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
PJ katera pa je pilica za zapiranje?
[Napoleon]
06-17-2012, 08:52 AM
(This post was last modified: 06-17-2012, 08:56 AM by Plain Jane.)
Ne najdem slike. Manjša od teh navadnih pil, ena stran je roza in bela, ena pa siva.
Bom pogledla malo na LCN, hvala vseeno.
[Napoleon]
Threads: 58
PJ, hvala za info. Jaz sem si v ČET nalakirala nohte, dala nadlak, in danes vsi nohti kot novi, le oba kazalca uničena.
In mi gre cele manikura v K.
Bom pa sedaj poskusila to terapijo s tem lakom, ki mi ga je Ančka odstopila.
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)
[right]---------------------------------------------------------------------------------------------[/right]
[right] [/right]
[right] [/right]
[right] [/right]
[right]When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.[/right]
Ni ravno lak, je kot nek gel. Nimaš nobene zaščitne plasti, ker se vpije v noht. Je pa zakon stvar, jaz tudi rabim novega.
|