Thread

Spodnje perilo

1768Replies 359011Views
Messages In This Thread
Intimissimi, Cotton Club, Lisca
Find Reply
meni zelo srckano:

[Image: d5.jpg]
[Image: blod13fl.jpg]
Find Reply
Mogoče kdo ve, kje, če sploh, se v naši podalpski deželici dobi perilo Victoriaş secret?
Find Reply
VS je na zalost samo v USA. :angry4:
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

[Image: victoriassecret.jpg]
Find Reply
,,,
Find Reply
okei..js mam en problem...pa bom kr tuki...

nikejr ni za dobit modrckov d kosarice, k nimajo takega obsega da bi si jih lahk 2x okol ovila...vse je sam 85D...kam nj dam to? cry

ce ktera kje zasledi kake 70D al pa 75D nj plis pove...pa po moznosti za manj k 10k..kr drgac se bom spufala na modrckih cry
it's not pms, it's you..
Find Reply
Marjetka Wrote:[Image: V243876.jpg]

redkvica Wrote:kaj vam je ušeč in kaj nosite trenuto?
nekaj moje izbire:
srèkano in preprosto... no dobra firma anyway biggrin
[Image: intimissimi1.JPG]

[Image: d2.jpg]

[Image: d1.jpg]

[Image: d5.jpg]

[Image: d9.jpg]

[Image: d10.jpg]

[Image: d17.jpg]

[Image: d23.jpg]

kolk lepo!!!

D&G masta tut ful lepo spodnje perilo!!! biggrin biggrin [Image: h015.gif]
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

Find Reply
[Image: d1.jpg]

ta komplet mi je HUD blink kje bi se dal to kupit pri nas?
Find Reply
jap res lepo, sicer pa na suhih in z manjšimi joški zgleda vse lepo rolleyes Jaz pa mam ful problem z modrci, ker sem ful izbirčna kot prvo, kot drugo pa modrc more bit perfect zame, nič tiščat, pa lepe zizike mi more naredit, ne da so na špic al pa kake podobne fore. Skinny recimo me je ful razočaral, njihovi modrci so mi čist mimo.
Find Reply
men je drugac triumph zakon, sam js res ne morem it mim nobene trgovine s spodnjim perilom, ne da bi not zavila biggrin freak tongue
Find Reply
tinca Wrote:verjetno sem ena redkih, ki ne nosi tangic, razen pod tankimi hlačami in seveda belimi, pod jeansom pa nikoli. čeprav jih imam doma kar veliko, takih lepih raznoraznih barv, verjetno sem mislila, da jih bom nosila...

lp, tinca

jaz tangic sploh ne nosim, nikol, ker me ful živcirajo in še za moje pojme na debelo rit tangice ne pašejo in pika biggrin
Find Reply
xsoncekx Wrote:ta komplet mi je HUD blink kje bi se dal to kupit pri nas?

Vse te zadeve so Intimissini in tudi v SLO imamo te trgovine tak da ... go shopping! biggrin
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
DiLeMa, mogoce ves, kej bl natancno? da ne bom cele lj prehodila (ceprov za ta komplet bi se splacal, ce se ne bi itak ze na prvem kriziscu zgubila. kaj pa kej cene (da kartico prpravim na šok tongue )?
Find Reply
Ej to pa ne vem kje v LJ imate te trgovine ... pri nas v CE je Intimissimi trgovina v Mercator centru, pa še kje drugje tudi verjetno.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
a u ksnem BTCju al pa kej tazga bi se najdl? k zdej k so razprodaje je itak guzva in prides do tja, kamor hoces, samo ce ves, kam bi rad prsu rolleyes
Find Reply
Glih predvčerajšnjim sem dobila katalog VS in so luškane stvari notri! Ampak poštnina je pomojem....adijo...
Viens, reste ici!
Find Reply
ja ... ermm ful skoda. ceprov ne vem, ce bi si upala po katalogu narocat, rada stvari probam preden jih kupim.
Find Reply
intimissimi je v merkator centru v šentvidu!
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
A pa v mariboru je tudi kje?
Find Reply
V modiani majo nekaj malega.
Viens, reste ici!
Find Reply
Verjetno v Mercator centru, sej ga zihr imate tud v MB.
Find Reply
Ja DiLeMa ! ampak ni točno trgovine ! ampak majo nekaj malega v modiani.
Viens, reste ici!
Find Reply
Saj zato glih!!V mercator centru non stop trošim dnar na mamino pika kartico, seveda laugh laugh biggrin pa še nikoli nisem opazla tega perila. ermm zdaj vem zakaj....ker ga ni!! evil pa tudi v modiani ga nisem vidla- bo treba malo boljše pogledat!
Find Reply
Jst sm tut dons dobila VS katalog blink No, ja priznam ... večinoma nisem cunj gledala oops Sm pa dobila ful smešne hlačke iz Women's secret tongue biggrin
[right]Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

- Buddha
[/right]
Find Reply
kaj WS ima tudi razprodajo? ker ko sem šla po čopovi se mi zdi, da ni nič pisalo....nisem pa lih sigurna. rolleyes biggrin
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)