Threads: 1,143
Intimissimi, Cotton Club, Lisca
Threads: 12
meni zelo srckano:
Threads: 12
Mogoče kdo ve, kje, če sploh, se v naši podalpski deželici dobi perilo Victoriaş secret?
Threads: 57
VS je na zalost samo v USA. :angry4:
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...
Threads: 85
03-18-2005, 10:37 AM
(This post was last modified: 02-16-2012, 04:09 PM by TASH.)
,,,
Threads: 0
okei..js mam en problem...pa bom kr tuki...
nikejr ni za dobit modrckov d kosarice, k nimajo takega obsega da bi si jih lahk 2x okol ovila...vse je sam 85D...kam nj dam to?
ce ktera kje zasledi kake 70D al pa 75D nj plis pove...pa po moznosti za manj k 10k..kr drgac se bom spufala na modrckih
it's not pms, it's you..
Threads: 20
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Threads: 173
ta komplet mi je HUD  kje bi se dal to kupit pri nas?
Threads: 49
jap res lepo, sicer pa na suhih in z manjšimi joški zgleda vse lepo  Jaz pa mam ful problem z modrci, ker sem ful izbirčna kot prvo, kot drugo pa modrc more bit perfect zame, nič tiščat, pa lepe zizike mi more naredit, ne da so na špic al pa kake podobne fore. Skinny recimo me je ful razočaral, njihovi modrci so mi čist mimo.
men je drugac triumph zakon, sam js res ne morem it mim nobene trgovine s spodnjim perilom, ne da bi not zavila  freak
Threads: 49
tinca Wrote:verjetno sem ena redkih, ki ne nosi tangic, razen pod tankimi hlačami in seveda belimi, pod jeansom pa nikoli. čeprav jih imam doma kar veliko, takih lepih raznoraznih barv, verjetno sem mislila, da jih bom nosila...
lp, tinca
jaz tangic sploh ne nosim, nikol, ker me ful živcirajo in še za moje pojme na debelo rit tangice ne pašejo in pika
Threads: 750
xsoncekx Wrote:ta komplet mi je HUD kje bi se dal to kupit pri nas?
Vse te zadeve so Intimissini in tudi v SLO imamo te trgovine tak da ... go shopping!
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
DiLeMa, mogoce ves, kej bl natancno? da ne bom cele lj prehodila (ceprov za ta komplet bi se splacal, ce se ne bi itak ze na prvem kriziscu zgubila. kaj pa kej cene (da kartico prpravim na šok  )?
Ej to pa ne vem kje v LJ imate te trgovine ... pri nas v CE je Intimissimi trgovina v Mercator centru, pa še kje drugje tudi verjetno.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
a u ksnem BTCju al pa kej tazga bi se najdl? k zdej k so razprodaje je itak guzva in prides do tja, kamor hoces, samo ce ves, kam bi rad prsu
Threads: 199
Glih predvčerajšnjim sem dobila katalog VS in so luškane stvari notri! Ampak poštnina je pomojem....adijo...
Viens, reste ici!
ja ...  ful skoda. ceprov ne vem, ce bi si upala po katalogu narocat, rada stvari probam preden jih kupim.
Threads: 352
intimissimi je v merkator centru v šentvidu!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 67
A pa v mariboru je tudi kje?
V modiani majo nekaj malega.
Viens, reste ici!
Verjetno v Mercator centru, sej ga zihr imate tud v MB.
Ja DiLeMa ! ampak ni točno trgovine ! ampak majo nekaj malega v modiani.
Viens, reste ici!
Threads: 67
Saj zato glih!!V mercator centru non stop trošim dnar na mamino pika kartico, seveda  pa še nikoli nisem opazla tega perila.  zdaj vem zakaj....ker ga ni!!  pa tudi v modiani ga nisem vidla- bo treba malo boljše pogledat!
Threads: 85
Jst sm tut dons dobila VS katalog  No, ja priznam ... večinoma nisem cunj gledala  Sm pa dobila ful smešne hlačke iz Women's secret
[right]Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha[/right]
Threads: 4
kaj WS ima tudi razprodajo? ker ko sem šla po čopovi se mi zdi, da ni nič pisalo....nisem pa lih sigurna.
|