Threads: 15
te karte nimajo nobene povezave s črno ali belo magijo.
Threads: 199
Hvala Urša! Bom nabavla  .
jaz mam te.
http://www.iskanja.si/slike/angelske_karte.jpg
ne vem kakšna je razlika med njimi. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Hvala pa še eno vprašanje: Kako pogosto jih uporabljaš? Vsaki dan, enkrat na teden, enkrat na mesec...ali jih pač uporabiš takrat ko se ti zdi da bi ti pomagale odgovoriti na neko vprašanje?
¤PunChkA¤ Wrote:Hvala pa še eno vprašanje: Kako pogosto jih uporabljaš? Vsaki dan, enkrat na teden, enkrat na mesec...ali jih pač uporabiš takrat ko se ti zdi da bi ti pomagale odgovoriti na neko vprašanje?
jaz jih uporabljam takrat, ko jih rabm, da bi mi pomagele odgovorit na neko vprašanje al pa vprašanje kakšne prjatlce. čist usen kok pogosto jih uporabljaš.
ko jih boš dubla najprej začetk v knjižici preber
lp
urša
Threads: 36
Tud moja mami jih je kupla in mi dons prebrala misel za današnji dan... Lepo... Ful lepo res... Si jih bom tud sama najbrž omislila
Threads: 4
No, jaz jih imam že kar nekaj mesecev in jim verjamem, veliko stvari se je že uresničilo, zdaj bi ziher kdo tudi rekel, da če nekaj prebereš recimo v horoskopu se ti nato tudi uresniči, ker verjameš v to.
Ravno to lahko dokažem nasprotno. S fantom sva se odločila da se preseliva v drugo stanovanje. Nato mi je fant kupil te karte in sem jih povprašala kaj mi imajo angeli za sporočit. Vzdignila sem karto, ki sporoča, da je čas selitve ali novega del. mesta v teku. Tudi takrat sem razmišljala o novem del. mestu. To karto sem dobila kar nekajkrat, nato sva se preselila in zdaj sva že par mesecev v novem stanovanju, predkratkim, sem ponovno začela razmišljati o istem del. mestu kot prejšnjič in nato se je ponovno pojavila ta karta.
Pri meni je včasih tako, da dobim dokaj konkretne odgovore, včasih pa res ne vem zakaj se gre. Večinoma uporabljam medoto "Kaj mi želijo angeli sporočiti", kot je opisana v knjižici. Ne vem, zdi se mi da če bi potegnila eno karto, da bi bilo to premalo-ne vem zakaj.
Se je komu že to zgodilo, da ko sem bila z eno osebo , ki je dela duhovno na sebi, sem dobila konkretne odgovore, mislim full očitne. Ko pa sem spraševala angele za osebo, ki ni bila tako poduhovljena nikoli nisem dobila tako konkretnih odgovorov.
dora jst mislim da je nekej na tem ja... Če ne verjameš v to in če nisi tako poduhovljen, potem tud odgovori niso točni... Mogoče se to nekomu zdi smešno ampak... Jst verjamem...
Threads: 24
tud jst imam te karte in sem zelo zadovoljna jih ne zamenjam za nič
Threads: 2
jst mislim da je to bolj relativno. Ne morjo karte neki tm pomagat, lahk ti pomaga že sam to da verjameš.. ne vem no mal sm skeptična glede teh zadev
Threads: 4
Kolikor vem niso karte tiste ki pomagajo, ampak te nekako vodijo tvoji angeli, karte so samo medij...
Prej jih je imela samo moja mami, zdaj jih je kupila še meni. Prečudovite karte, prečudovite misli, vodila... Meni se je že veliko stvari izpolnilo, veliko stvari so mi zadele, oz. kar vse... Res prečudovite karte.
Threads: 218
03-24-2007, 10:00 PM
(This post was last modified: 03-24-2007, 10:00 PM by Princeska.)
mmm, to bi pa tudi jst mela.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
Threads: 5
jaz sem jih kupila lani,jih odprem in mi je blo kar slabo,samo nekaj o bogecu,angelčkih,sem jih isti dan nesla nazaj in zamenjala za nekaj bolj pametnega -knjigo
Ja kaj si misla da so anglske karte? Itak da je o angelčkih, če so angelske karte
Threads: 18
Kolko to sploh stane?
A lahko več oseb iste karte uporablja, ali je boljše da jih ima vsak svoje (pač tako kot npr. z dragimi in poldragimi kamni, ali pa vilinskimi simboli... ki se jih pač ne posoja naokoli)?
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
Vsak ma svoje karte, karte pa stanejo cca. 5k !
Viens, reste ici!
Threads: 71
Kje v MB bi se dalo to kupit ??
Mladinska knjiga.
Viens, reste ici!
Threads: 7
07-27-2007, 05:07 PM
(This post was last modified: 07-27-2007, 06:44 PM by žeula.)
Sej vem, da sem jako zgodnja... ampak vseen.
Mene ful mikajo te karte, ker so mi angeli res blizu.
Zanima pa me katere so boljše/prave/...:
![[Image: big.jpg]](http://slike.cangura.com/upload/1735/big.jpg) al
Hvalaaaaaa
Aja, še to: a obstaja kakršnakol nevarnost? Nekje sem prebrala, da se morem kao zaščitet al nekej taga... A ve kdo kej o tem?
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.
Obojne so prave.  jaz imam prve in na njih je narisana podoba angela in njegova misel. Ravno danes sem gledala tudi druge na njih je malo bolj podrobna misel angela. Ne obstaja nikakeršna nevarnost, ker tu zraven ni nobene magije. Je samo to kar vrjameš in to, kar dopuščaš svoji psihi.
Viens, reste ici!
Threads: 7
Hvala, Ana!
Pomoje si jih bom kupila! Pa ne (samo) zato, da bi dobila neke odgovore, ampak ker so mi angeli najlepša bitja. Hvala še enkrat!
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.
|