Thread

Lip glossi

564Replies 237477Views
Messages In This Thread
Jaz sem si pa zadnjič kupila lip gloss od S-he in mi je glede na ceno (ne vem točno koliko, ampak zelo poceni) izredno dober. Nič ni lepljiv, ne nabira se v kotičkih, je tudi precej obstojen in ima prijeten vonj.

Tale S-he ima tudi glosse, ki so nekakšna kopija tistih Lancomovih Juicy Tubes, tudi embalaža je skoraj čisto enaka in so mi prav tako super, imajo pa božanski vonj (odvisno od barve, vonji se razlikujejo).
Find Reply
Shiseido je zakon, všeč pa so mi tudi od Versaceja.
živi in pusti živeti
Find Reply
ne vem...no,jz jih sploh niti ne uporabljam pa res ne bi dajala niti 3 k....pač smile
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Danes kupila od Artdeco enega takšnega s srebrnimi bleščicami. Hud je, sploh na sončku.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
jst jh mam cel kup ... gosh, maybelline, mac, blistex (un v svinčniku kao), max faxtor,... tm do ene 2K še dam za glosse več pa ne k so teli čist ok smile
The power of three will set you Free.
Find Reply
kje si ga pa od maca dobla?
lp, Martina
Find Reply
jst sm si ga kupla od Maybeline in je super! wink
Find Reply
MEN SO PA HUDI GLOSSI OD ORIFLAME.
PA ŠE POCEN SO
JIH MAM SKOR USE
ŠMINK PA NE MARAM K SE TI STOPIJO POL JE PA JEB* laugh laugh laugh biggrin
Find Reply
jst sm tut mela enga od oriflema ampak mi ni biu vsec. v taki tubci je biu pa tak svetlikajoc. ni mi biu vsec pa zato, ker je vse kr lezl vn iz tubce in je blo ful pocast pol vse skp ermm
Find Reply
Men so pa zlo všeč lip glossi od Isadore. Men najbolši zaenkrat smile
Find Reply
Jaz sem si tudi zdaj od oriflame kupla lip gloss in to za skromnih 390sit... Lepo diši, ni grudic, ni pacast - za taki gnar se mi zdi čisto OK! Sama pa ne dam glih dosti za lip glosse in labelle, ker jih full veliko uporabljam in hitro porabim (največ 2k). Vedno pa jih mam tam okoli 4 al pa 5, če ne več... biggrin
[Image: .png]
Find Reply
Tudi jaz sem si sedaj kupila od Oriflame,tiste v tubici biggrin
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

[Image: victoriassecret.jpg]
Find Reply
Zanimiv kako so najprej letle firme Versace, Shieido, Lancome, Dior, Chanel ipd. pa cene okol 5000,
pol pa Oriflame in 390 sit biggrin biggrin biggrin in kar naenkrat kar nekaj punc, ki ne bi dale vec kot 2000 za glos... prej pa kot da je 5 jurjev cist obicna cena za lip gloss. Interesting laugh
No, sej jst bi bla tud tih, ce bi se zenske menle o cotah, ki jih kupujejo pri DKNY, D&G, Max Mari, Escadi... bi izpadla kot klosar :happy5: s svojimi stacunami
[Image: event.png]
Find Reply
A je katera probala nove glose od Essence? Ne vem, kako se jim reče, poznam pa ceno: 240 SIT. smile
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
drugac pa sama ne zamenjam sminke za glos...

glos si dam samo zvecer cist malo cez sminko, kadar hocem, da se bolj svetlika, drugac me pa glos se ni preprical (ne bom pa dala ful $€$ za en "dober"glos), men so enostavno prevec neobstojni excl
[Image: event.png]
Find Reply
Ja, jaz sem probala nove glose od Essence v tubici,ki stanejo 240,00 SIT. Prvega sem kupila bolj iz radovednosti in je bil super. Načeloma ne maram glosov v tubicah, ker se potem ne znam mazat z njimi, ta pa je res super oblikovan, tako da se lahko mažem povsod in to brez ogledala! laugh Od teh Essencovih glosov v tubici mi je najboljša barva 02 Sparkling Cherry (rdeča, ki pa na ustnicah ne deluje intenzivno, ampak se samo lepo posveti), poskusila pa sem tudi 04 Berry Sorbet (svetlo vijolična), ki pa je mogoče bolj primerna za kakšno rjavolasko. Drugače pa te glosi niso lepljivi, imajo sadni vonj, meni navlažijo ustnice in se lepo svetijo. Mislim, da so glede na ceno vredni, da jih poskusite. Jaz si bom naslednjič kupila še takega nežno oranžnega, pomojem bo lepo izpadel na zagorelem obrazu! :sunny:
Drugače so mi pa zelo všeč glosi od Revlon, Max Factor, Deborah, Biodroga, Isa Dora,...
Find Reply
No jst sm si pa kr neki cajta sam gledala ta forum,pol pa sm se odlo
la prdruzt.
Sama glosev skor ne uporablam k mam zlo velke ustnice, pa mi jih se povecajo. Je pa moja prjatlca kupla te glose u tubi jagodo in cesno, uporabla pa sam cesno ker se jagoda prevec vid, pa so ji zlo ok glede na ceno. blink
Reply
sonchika Wrote:A je katera probala nove glose od Essence? Ne vem, kako se jim reče, poznam pa ceno: 240 SIT. smile

danes sem si samo dva kupila biggrin upam,da bojo ok.

Anya dobrodosla na lepa-si :flower:
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

[Image: victoriassecret.jpg]
Find Reply
[i] Marjetka verjemi, da bodo. Jaz zadnje čase uporabljam samo te glosse, ker so tako priročni. :love1: Katere barve si si pa kupila? Jaz si nameravam v ponedeljek kupiti še barvo jagode in pomaranče.
LP
Find Reply
A se dajo tile Essence proizvodi dobit v Drogerie Marktu ali pa v Tuševih drogerijah? Ali kje jih kupujete ...
Find Reply
DiLeMa Wrote:A se dajo tile Essence proizvodi dobit v Drogerie Marktu ali pa v Tuševih drogerijah? Ali kje jih kupujete ...

vem, da se dobijo v muellerju. mene niso prepričali ne glossi ne balzami za ustnice.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
[i] Mislim, da se Essence proizvodi dobijo le v Mullerju, kot je že povedala Špela, saj jaz jih kupujem tam!
Find Reply
glih dons sm jih gledala v milrju,pa se nism mogla odločt a bi al nebi,k jz full ne maram,da barva tok pozna na ustih,oz.sploh ne maram preveč..no,prjatlca si je kupla rozastga,pa sva vidle,da se na ustnicah skoraj da ne vidi(ubistvu se samo sveti)potem ena kle na forumu je napisala,da se jagoda preveč vidi,...torej ermm : katere barve oz.okusi še ostanjejo? ermm biggrin
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Pomaranča je vabljiva.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply