Threads: 1
Sedaj je znižana na 1500-Avon M24. Je enako mastna kot Total fresh za mešano ali zelena Clinians.
Threads: 750
Garnier Total Fresh in Avon Moisture 24 sta približno enako mastni, medtem ko je Clinians Jabolko manj mastna od teh dveh. So pa vse te tri kreme zlo fajn.
Cene se pa gibljejo nekje med 1000 in 2000 sit. Total Fresh je okoli 1200, Avonova okoli 1500 (sedaj ko je znižana), Clinians Jabolko pa malenkost manj kot 2000 sit.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 17
Ok, sem se odločila, da bom kupila kremo od Garniera. Sam imam pa še eno vprašanje: katera je boljša, bol hranilna in ne pušča mastnega filma na obrazu:
Total fresh ali Total Confort???
Pa še če ne veste, Total fresh je v Tuševih prodajalnah trenutno:999sit.
Threads: 106
Bolj mastna je TC, obe se dobro vpijeta, ampak meni na kožo bolj paše TF. Ta je manj mastna in premerna bolj normalni koži. Sicer je pa TF tudi dovolj hranilna, tako da ne bi smeli biti problemov. Po TC imam na obrazu nek čuden občutek lepljivosti, medtem ko se TF lepo vpije.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 17
Hvala sonchika, bom šla kar dane v Tuš po mojo kremico-Fresh
Threads: 31
Kera kremca za mastno kožo pa ima zanesljivo uv zaščito??? Seveda so antioksidanti dobrodošli. A Garnier Total Fresh ali pa Clinians jabolko imata zaščito?
Nobena od teh dveh nima UV zaščite, niti Clinians niti Garnier. Sta pa drugače fajn kremi z dosti antioksidanti.
Na splošno se mi zdi, da ima ful malo vlažilnih kremic zanesljivo UV zaščito. Pri tem bolj izstopa Clinique Superdefense, ki ima res dobro UV zaščito, samo pa pomoje ni najboljša za res mastno kožo.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Ja to sm tut jst že ugotovila  (da ima malo kremic za mastno kožo zaščito pred sončnimi žarki) . Sm pa o SD že razmišljala pa sm na koncu prišla do tega da mi je predraga, pa po vsej verjetnosti še premastna
Potem si pa omisli Avene emulzijo za mastno kožo z UV zaščito. Spodaj pa uporabi antioksidanten tonik. Pa je rešeno.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Hvala Sonchika, bom probala dobit testerček da vidim če mi ustreza.
Threads: 67
A je total fresh ok za mesano do mastno kozo? al bol ne...k kokr sm jst vidla povsod pise za obcutljivo pa suho kozo...
Obstajata 2 te kremi. Ena je za normalno do mastno kožo, druga za suho. Potem pa je še fluid za mastno, ampak ta vsebuje alkohol.
Threads: 352
sam jz neki ne štekam- pozim rabmo dost vlage,ker je suh zrak,ogrevanje,mraz bla bla....zato je fajn uporabljat vlažilne kreme,a ne?
Sam je pa tud res,da ko je pozim tak mraz,suh zrak...da mogoče rabmo pa tud mastno kremo
men ni nč jasn več
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Uporabiš tisto kremo, katero zahteva koža. Če uporabljaš vlažilno in ti jo steguje, potem potrebuješ hranilno. Če se ti pa obraz sveti po uporabi hranilne kreme, potem pa prešaltaj na vlažilno.
Threads: 49
Evo, kupila danes Clinians jabolko, pa čmo videt, če mi bo kul
Threads: 22
jst uporabljam od Garnierja Fresh tonik, ki me res zakon (zjutraj in zvečer) po tem ko se umijem z Babylove gelom... na dva dni si dam gor tud Garnier Total Fresh za normalno do mešano kožo... sam vam povem, da se mi un dan bolj svet koža kot sicer (mičken bolj)... sam mi je vseen kul, ker vem da je mrzlo zuni pa to in morm neki imet. Pa pod pudr si jo dam tud vedno.
Kozmetičarka mi je rekla, da po tem kakšna izgleda koža (pore pa to), ne zgleda da bi bla mastna, sam obnaša se pa glih čist tko Zdej men je glavno, da se mi mozolji pojavljajo samo še sem ter tja kakšni miniaturni, nobenih podkožnih več... in sem resnično zadovoljna...
vse zahvale pa VAM PUNCAM NA FORUMU , predvsem Sonchiki, ki analizira kremce, da sem najdla neki zase in da so se mozolji praktično nehal. Kaj bo šele zdej, ko bo konc diplomske in tud živčna ne bom več
Threads: 199
Mene zanima kaj sploh pomeni če ma kremica UV zaščito? Sklepam, da je nekak tak, da maš kožo zaščiteno pred vsemi vremenskimi razmerami. Ali se motim?
Viens, reste ici!
UV je zaščita pred sončnimi žarki. Ki je nujna poleti, ni pa slabo, če jo imaš v kremi ali pudru celo leto. Tako je koža maksimalno zaščitena. Ker žarki pridejo skoz oblke, ob oblačnem vremenu....UV zaščita ni dovolj le na morju.
Threads: 25
kje si pa dobila garnier fresh tonik? js sm vidla sam essentials.....a je ta slabsi?
Threads: 53
A ni tista krema od Avene, k ima uv zaščito 30, al kolk je že, namenjena za sončenje? Al to nima veze? Ima kdo sestavine tiste kreme?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Threads: 218
rozica Wrote:kje si pa dobila garnier fresh tonik? js sm vidla sam essentials.....a je ta slabsi?
ne, oba sta dobra. oboje je skoraj isto.
A Fresh sploh obstaja tonik? Essentials je pa super.
Threads: 218
sonchika Wrote:A Fresh sploh obstaja tonik? Essentials je pa super.
ja, obstaja
V reviji sem naletela na predstavitev kolekcije Vichy Oligo 25. Gre za kremico in peno za umivanje obraza, ki sta namenjeni koži, ki kaže znake stresa in utrujenosti. Baje krema izdatno vlaži in vrača koži sijaj. Primerna je za vse starosti, tudi za mlade. Dobi se v dveh različicah, za suho in za normalno/mešano kožo. V kolekciji je tudi losjon z zaščitnim faktorjem 15.
Jaz sestavin totalno nikjer ne najdem, me pa blazno zanimajo za izdelke za normalno/mešano kožo.
A je ktera že sprobala tole?
Te kreme niso nove, so že nekaj časa na trgu. Kolikor se spomnim enega testerja niso sestavine nič posebnega. Za to ceno se dobi boljše kreme.
|