06-23-2013, 08:29 PM
Uporablja katera olje za telo? Katerega bi priporočale?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
[Napoleon]
|
Messages In This Thread
|
06-23-2013, 08:29 PM
Uporablja katera olje za telo? Katerega bi priporočale?
[Napoleon]
06-24-2013, 12:11 PM
Body Shopove!
06-24-2013, 06:57 PM
Jaz sem v glavnem do zdaj uporabljala Alverde olja. Tista z ribezom, kokosom in pa z vanilija chai (ta je bil limited edition), mi najlepše dišijo.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
06-24-2013, 06:59 PM
Meni je za poleti super Baleino Lemongrass.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. [i]― V. Van Gogh[/i]
06-24-2013, 08:11 PM
Jaz kar domače olivno občasno.
06-25-2013, 03:52 PM
V našem DMu niso imeli nic druga kot od Balea kokos-vanilija, kar pri meni ne gre niti priblizno skozi. Tako, da moram pocakat da do kaksnega vecjega pridem, ali pa do Mullerja.
[Napoleon]
03-20-2019, 07:18 AM
Ima kdo dobre izkušnje z masažnim oljem, ki ne maši por in se precej dobro vpije (res ne maram občutka mastnega)?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
03-26-2019, 09:05 AM
Kami, kaj pa jojobino olje?
Sicer ne vem, če je primerno za masažo, ampak jaz tudi ne maram olj, vse mi obsedi na koži in je jojobino dosedaj edino, ki ga lahko redno uporabljam (mešam s kremo za okrog oči).
Rape of the mind is a social disorder...
03-26-2019, 02:14 PM
Naročila sem TO, pa bom videla kako se bo obneslo. Sem zbirala zgolj po vonju, ker obema citrusi zelo dišijo
Put A Kilt On It!
04-11-2019, 06:39 AM
Komentar na kupljeno olje - lepo se razmaže in drsi po telesu; sčasoma pa se precej vpije v kožo (da ni tistega zelo mastnega občutka)
Put A Kilt On It!
11-11-2025, 11:56 AM
Malo obujam temo iz pradavnine. A uporablja katera olje za telo? Kakšno priporočilo?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE.
11-11-2025, 12:05 PM
Moji dve kolegici imata od Melvite, vsaka drugačnega. Baje ful diši, drugega pa nista rekli, hehe.
11-11-2025, 12:13 PM
Jaz imam samo za tusiranje Xerolact.
Imela sem od Loccitana mandelj, ful disi in je prijeten, ampak ne maram tega mastnega obcutka.
11-11-2025, 12:47 PM
Meni je od Rituals super, The Ritual Of Ayurveda vonj mi je božanski. Pa Afroditino sivkino masažno olje imava, je tudi fajn.
11-11-2025, 12:56 PM
Joj ja, Rituals! Kaksni omamni vonji, pa me ponavadi taki sinteticni vonji ful motijo.
11-11-2025, 12:58 PM
Jaz sem med nosecnostjo odkrila Weleda mama olje in mi je bil ful vsec, ga uporabljam se zdaj. Ful hitro se vpije, vonj je pa tak ful zeliscen. Pa tut sovrazim olja drugac.
https://www.dm.si/weleda-mama-mama-olje-...iEQAvD_BwE
After all this time?
Always.
11-11-2025, 01:32 PM
O, tega imam tudi jaz rada, sem ga uporabljala v obeh nosečnostih. Zdaj imam ful suho kožo na nogah, prav srbi me in bi se spraskala do krvi, če se ne bi zavestno bremzala, pa mi niti to olje večkrat na dan ni dovolj.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
11-11-2025, 01:37 PM
Olje pri zelo suhi koži ni dovolj, najprej je treba kožo hidrirat.
Ja Coco, dojis ane? Jaz nisem vedla, da je fizicno mogoce met tok suho kozo, po celem telesu sm bla tko k mas komolce ponavad, k smergl papir 🤯 se mi je pol u ene 3 mesecih uravnal. Sem prav guglala takrat in baje telo vso tekocino iz telesa srka in spreminja v mleko, fascinantno. Pa hormoni itak.
After all this time?
Always.
11-11-2025, 02:10 PM
Aaaa, zato imam take komolce! Prav luske so in to take grobe, prav zaboli me, če pobožam v kontra smer, jaz sem se pa včeraj čudila odkod to kar naenkrat.
Prvič ni bilo tako, sploh mi ne bi padlo na pamet.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
11-11-2025, 10:03 PM
Hvala za predloge, preverim Rituals.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE. |