01-21-2007, 12:00 PM
Lasišče se navadi na njih?
Meni je ful pomagal ta Vichy Dercos. Isto očetu, ki je imel ful probleme s prhljajem.
Meni je ful pomagal ta Vichy Dercos. Isto očetu, ki je imel ful probleme s prhljajem.
|
Messages In This Thread
|
01-21-2007, 12:00 PM
Lasišče se navadi na njih?
01-21-2007, 04:16 PM
nihrida Wrote:Ja, ampak zakaj pa potem nekateri šamponi po določenem časovnem obdobju prenehajo delovati? Kvaliteta se jim ne more kr preko noči spremenit.Pa si prepričana da je kriv šampon? Prhljaj povzročajo tudi laki za lase, voski, geli...........v zimskem obdobju so so zaradi suhega zrka (ogrevanje prostorov) lasje ter lasišče veliko bolj izsušeni. Prhljaj pa nastane tudi zaradi spremembe delovanja hormonov, seveda pa je tudi genetsko pogojen. Ko se ti pojavi nazaj premisli če si uporabljala kake nove produkte, lahko se pojavi tudi ob menstruaciji......... veliko je stvari ki sprožijo nastanek. Šamponi ga ponavadi le oblažijo.
02-03-2007, 03:16 PM
Že leto dni imam masten prhljaj (vsaj mislim da je to to). Lasišče imam razdraženo, lase pa umivam na 2 dni z blagim šamponom (imam zelo mastne). Že če si naslednji dan podrgnem z nohtom po lasišču, se mi za nohtom nabere taka mastna rumenkasta stvar :S. To imam po celem lasišču. Niti vichy-jev šampon mi ni tega odpravil. Jutri začnem z enotedensko kuro z jabolčnim kisom, potem pa bomo videli kako bo. Se pri tem prhljaju priporoča sušenje s fenom ali ne?
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.
Kaj pa če bi poskusila s Foltene šamponom proti prhljaju? Meni so ti šamponi ful kvalitetni in sem zelo zadovoljna. Sicer tega proti prhljaju nisem sprobala, imam pa druge šampone te firme in balzam - vse je enkratno. Imajo pa tle poleg šampona še kapsule proti prhljaju.
![]()
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
04-08-2007, 03:20 PM
(This post was last modified: 04-08-2007, 03:20 PM by besweety_inside.)
jaz bom popizdila, imam bele pikice po lasišču in mastne lase. En mesec sem uporabljala Fitival šampon proti prhljaju, mal mi je zginil,, ampak lase sem imela čist neke krepaste, in mastne po njem. Zato sem ga nehala uporabljat.
Sedaj sem nabavila H&S za občutljivo lasišče, ker drugega ni bilo. Po tem mam pa čist brez leska lase. Dala ga bom mami. Sedaj pa res hočem nabavit, neki kar mi bo končno pomagalo, ker sem že v depresiji zard las. help! Hvalite tega od Vichya, mnda bom kar tega nabavila
04-08-2007, 04:01 PM
jst sm tud mela tega od Vichya, ampak ne vem kaj se je pol zgodil al se je lasišče prvadlo tega šampona al kaj
in enostavno nehal učinkovat . Zdej mam pa od Sebameda proti prhljaju pa je ful dobr. H&S pa tud men ni nč pomagov.
[url="http://matejasbeautyblog.blogspot.com"]http://matejasbeautyblog.blogspot.com[/url]
04-08-2007, 04:25 PM
Princeska Wrote:Ja tale od Vichyja res pomaga. jst sm ga mela ful in mi je le ta šampon pomagal. tud men je edino tale od Vichya pomagal, tko da ga še vedno uporabljam čeprov nimam več tolk problemov s prhljajem, okej res je da ni 100% izginu, na vsake tolk časa se pojavi (verjetno zarad stresa) ampak važno je, da mi ne povzroča več glavobolov
04-08-2007, 05:12 PM
V igri sta Folten ki ga Dilema zgoraj hvali in pa Vichy Dercos. Mislim da bom Vichy Dercos nabavila. Koliko je cena?
04-08-2007, 05:18 PM
tm okol 10 evrov stane, v lekarni dobiš...
04-08-2007, 05:20 PM
ok jutri bom odprla šparovček, gujdeka
in grem v lekarno po šampončeka
04-08-2007, 05:21 PM
heheh
04-08-2007, 05:43 PM
kaj pa lesk las je ok po tem šamponu? al morš še balzam uporabit?
moti me to, da odsvetujejo pri odpravlanju težav z lasmi, balzame, in podobne pripomočke
Jst uporabljam od garnierja repair&shine masko, pa od subrine gun šampon za barvane lase, poleg vichy-ja...to je pa tud vse. Jst sem zadovoljna. Drgač pa ta šampon naj bi na začetku uporabljal 2krat na teden, potem pa ko prhljaj izgine pa ga uporabljaš enkat na teden.
04-08-2007, 06:41 PM
aha ok bom neki zmislila .Najprej bom šla v lekarno po tegale od Vichya. so dve vrsti a ne? za mastne in suhe lase?
če pa mi kak dinarček ostane,pa grem seveda naprej, v DM hehe, hecam se, ma ne, najprej Vichy, mam še doma vsega s..ja za porabit, ne smem zapravljat.Šparam za hude cajte
04-08-2007, 06:42 PM
Meni se je tudi zdej čez zimo naredil prhljaj. No, ne glih prhljaj, ampak ful mam več teh belih pikc. Zdaj že kakšna dva tedna uporabljam Oronazol, lasje se mi ful svetijo, pikic je manj, ampak se lasje tudi ful hitro zmastijo. Na listku piše, da lahko lasišče ob uporabi Oronazola rata bolj suho al pa bolj mastno. Upam, da je ta prhljaj samo posledica suhega zraka oz. centralne zdaj čez zimo, k kao je to tudi en razlog, da prhljaj nastane.
04-08-2007, 06:42 PM
besweety_inside Wrote:kaj pa lesk las je ok po tem šamponu? al morš še balzam uporabit? Ko imam prhljaj in uporabim Vichyjev šampon, si dam potem tudi balzam, brez tega si sploh ne morem predstavljat, kaki bi bi bili moji lasje. Pa itak si balzama ne dajemo na lasišče, tako da ne more škodit ali pač? no, meni ne škodi.
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.
men mami kupuje ta šampon tko da nevem glih kolk vrst majo,nisem spraševala
ja... u bistvu jst mam za suhe lase, tko da verjetn obstaja še za mastne
04-08-2007, 06:57 PM
Hvala vsem za pomoč. Po praznikih grem v šoping
Če pa ne bo vredi šampon , se pa itak slišimo
04-10-2007, 05:12 PM
(This post was last modified: 04-10-2007, 05:12 PM by _Mayckica_.)
meni se je tut zej grozno naredu prhljaj in sm se odločla zamenjat šampon ker ga pač istega uporabljam že cirka 3 leta...
pa sm slišala da sta za prhljaj ful dobra koprivov šampon in brezin šampon (+ brezova ali koprivova voda). A katera slučajno ve kateri od njiju je boljši?
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
04-10-2007, 06:52 PM
Jaz sem že bla na tem da nabavim Oranozol, pol pa mi je kolegica rekla, da se je njej prhljaj prav po plasteh lupil. Pr meni bi to znalo biti zelo neprijetno kr mam temne lase.
Sm pa mela enkrat Fructisov šampon pa se mi zdi da je kr pomagal
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Js mam tudi zdle zadnje čase prhljaj in razdraženo lasišče, pridem včasih v taka obdobja, sploh ob menjavi letnega časa in me to strašno iritira. Sploh zato, ker me lasišče res ful začne skelet in srbet, pojavlja se tudi prhljaj, kar pa izgleda na temnih laseh res grozno in bljak, zato si začnem lase ful pogosto prat (da ga sproti odstranjujem) in si s tem prepogostim pranjem še bolj razdražim lasišče in še poslabšam stanje. Tako, da sem zdej kupila Vichy Dercos šampon proti prhljaju in razdraženemu lasišču, sem brala veliko pohval zadovoljnih uporabnikov in upam, da bo tudi meni fajn. Danes sem ga prvič uporabila in zaenkrat so občutki pozitivni, lasišče me nič ne srbi, izgleda lepo in tudi lasje so fajn ... bomo videli kako bo po nekaj pranjih.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
04-10-2007, 07:07 PM
jaz sem pa nakup Vichya nal prestavila, mi je svinsko drag, šparam denar,in vsak evro mi je beda stran metat, ker mam H&S še čist polnega, sem ga sam enkrat uporabila, in sem se odločila da ga vsaj do polovice uporabljam, mogoč pa kaj pomaga. Nočem zapravlat keša
ko jebe prhlaj
pametno
...uporablji zdej ta H&S, pa za lesk uporab še kej zraven pa boš vidla ane, če ti bo kej pomagaledit:sam ta vichy maš kr za dolg časa, ker se že pikica šampona ful speni ![]() DiLeMa Wrote:Js mam tudi zdle zadnje čase prhljaj in razdraženo lasišče, pridem včasih v taka obdobja, sploh ob menjavi letnega časa in me to strašno iritira. Sploh zato, ker me lasišče res ful začne skelet in srbet ej mene je fuuul srbelo lasišče, kr na jok mi je šlo...za znoret...hvala bogu da nimam več problemov s tem
Meni se pa ne zdi tako drag tale Vichy, glede na to da vsaj glede na izkušnje uporabnikov (in tudi mojo začetno izkušnjo) resnično pomaga.
Stane natanko 9.50€, kar res da ni glih malo, ampak se ga pa porabi zelo malo, ker se super speni in bo pomoje zadoščal za ful dolgo časa.
04-10-2007, 08:23 PM
Quote:Sploh zato, ker me lasišče res ful začne skelet in srbet Jst sm si enkrat oprala lase z enim šamponom proti prhljaju in me je blazno srbelo lasišče, za popizdit, nonstop sm se praskala, pomojem sm zgledala ko bolhast pes, in potem sm si ful prala lase s kamiličnim šamponom in je počasi nehalo. Tko da zdje si ne upam vem nič pritaknit, čeprav mam prhljaja kar precej. Hvalabogu da sm blond
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
|