08-31-2006, 10:18 PM
se opravičujem za ankete, problem je da se je vedno prikazalo drugačno število kot sem ga sama vnesla ampak sem sedaj pogruntala tako da ni bilo nalašč, oz zaradi lenobe .
|
Messages In This Thread
|
08-31-2006, 10:18 PM
se opravičujem za ankete, problem je da se je vedno prikazalo drugačno število kot sem ga sama vnesla ampak sem sedaj pogruntala tako da ni bilo nalašč, oz zaradi lenobe .
09-03-2006, 05:25 PM
MateYa Wrote:A je Garnierjev tonik Clean&fresh v bistvu Essentials zeleni? Je zdej kakšno preimenovanje ali gre za različni stvari? "Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
09-03-2006, 05:35 PM
Ista stvar.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
09-06-2006, 07:28 AM
OMG ... I want Ayurvedic Fair&Lovely Fairness Cream!!!!!! Izabela, kje si to kupila, jaz bi tuuuuudi!!!
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
09-06-2006, 08:27 AM
DiLeMa Wrote:OMG ... I want Ayurvedic Fair&Lovely Fairness Cream!!!!!! Izabela, kje si to kupila, jaz bi tuuuuudi!!! Meee tooo!
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)
09-06-2006, 08:48 AM
Kupla na Srilanki, je pa indijska al malezijska. Kolkr sm obvescena jo majo po vseh teh vzhodnih drzavah, naj bi jo prodajali pa tut v egiptu.. mogoce tut tunizija, maroko...?? Zagnjavite koga, ce veste da gre kam v to smer.. pa se men povejte da se zraven priporocim
09-06-2006, 03:03 PM
izabela Wrote:Kupla na Srilanki, je pa indijska al malezijska. Kolkr sm obvescena jo majo po vseh teh vzhodnih drzavah, naj bi jo prodajali pa tut v egiptu.. mogoce tut tunizija, maroko...?? Zagnjavite koga, ce veste da gre kam v to smer.. pa se men povejte da se zraven priporocim Ka ti si bla na Srilanki???! OMG Jst bi tuuudiiiiSe opravičujem za OT, ma sm se mogla olajšat
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
09-06-2006, 03:25 PM
![]() Malo ponesreceno potovanje sicer, ampak ja.
09-07-2006, 07:21 PM
Tale krema, hmm...malo čudo za nekaj stotakov...Sliši se kot neponovljiva življenska priložnost...
Če bi tole tud v Tuniziji prodajal..bi bla škoda zame-ker je brat glih od tam prišel Izabela, če boš v bližnji prihodnosti šla kam v tiste kraje, ne pozab še name! Kremo prnest, nč druzga
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
09-08-2006, 07:23 AM
Spomnite se tudi name, prosim.
Please, please... kdorkoli.
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)
09-08-2006, 07:33 AM
se js!
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
09-08-2006, 12:51 PM
http://mall.coimbatore.com/bnh/fair-n-love...sscreampop.html
Tukaj se kremo lahko naroči, pošiljajo worldwide. 2x 50 ml kreme plus poštnina stane 25 dolarjev, kar se meni ne zdi veliko. Jaz sem maloprej naročila ![]() Drugače pa bi se moralo kremo dobiti tudi v UK.
09-08-2006, 02:55 PM
Tk malo je postnina?!? Js grem tut kr narocit
09-08-2006, 03:00 PM
Jaz sem jim takoj po naročilu poslala mail, koliko časa naj bi kreme potovale do sem, ampak mi bodo najbrž odgovoril šele v ponedeljek
09-08-2006, 03:12 PM
a bi se dal kej skupno zment, da ne bi vsaka naročala posebej, pa bi recimo ena za vse kupila, potem pa si na meetingu potalamo? al pa že kej prej
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
09-12-2006, 07:27 AM
Torej tale krema Alverde fluid je bolj za dehidrirano kozo?(menda ti fajn navlazi?)Je tudi za bolj suho kozo ok?
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!
09-12-2006, 08:28 AM
Mene pa zanima, kaj naredite z masko za obraz, če ne porabite cele naenkrat ( embalaža=vrečka)? A jo pustite kar odprto do naslednje uporabe, al kako? (men jo je še pol ostal pa nevem kaj nej zdej...)
![]() hvala
09-12-2006, 02:15 PM
Jst jo zavijem v folijo
al pa dam v kakšno drugo vrečko da se ne posuši
09-12-2006, 02:28 PM
Vso vsebino pregnetem na tisti konec ki ni odprt. Potem odprti konec zaviham in dam gor ščipalko za perilo
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
09-12-2006, 02:57 PM
jz sm dele nazadne k mi je tud še pol vrwečkice ostal, sm sam odprto pustila, dala gor čez dva dni še preodtalo, pa ni blo nč posušen
09-12-2006, 02:57 PM
Jst nardim isto kot Anya, sam da dam za razliko od nje gor špango za lase
09-12-2006, 03:12 PM
No španga je še bolj praktična pa še lepše zgleda
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
09-12-2006, 03:35 PM
Hvala za ideje
09-12-2006, 04:30 PM
.
Ancka Pomarancka, popravila sem tvojo anketo. Prosim, da se držiš splošnega pravila, kako bi naj anketa izgledala. Poleg tega treba tam pri najnižji oceni tudi kliknit "dodaj možnost" (da se ti spet pojavi en prazen plac), sicer ta zadnje ocene ne izpiše. . “Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
09-12-2006, 04:32 PM
Skjuzmi!
Never again
|