09-12-2006, 04:20 PM
Aja sori sori sori. Osel ne gre dvakrat na led ! Obljubim.
Viens, reste ici!
|
Messages In This Thread
|
09-12-2006, 04:20 PM
Aja sori sori sori. Osel ne gre dvakrat na led ! Obljubim.
Viens, reste ici!
09-12-2006, 04:25 PM
.
Zgučano. ![]() . “Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
09-12-2006, 09:11 PM
malo prej: schellerjev kumaricni losjon za umivanje obraza, garnier zeleni tonik, neutrogena oil free moisturizer, okol oci pa scheller kutina.
Ma, nem vec pisala v to temo, ker je moja nega itak skor vsak dan ista
09-13-2006, 06:04 AM
Ancka Pomarancka Wrote:zjutraj: No changes here today....
09-13-2006, 06:44 AM
essential zeleni tonik
keratin a krema za okrog oči
09-13-2006, 07:45 AM
zjutraj;
Balea otroška kopel za umivanje obraza domača vodica iz sivke&vrtnice L'Occitane oljčna krema s spf 15 zvečer: Balea otroška kopel za umivanje obraza L'Occitane oljčni tonik za obraz L'Occitane hitri gel za okoli oči Lush Celestial krema za obraz
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE.
09-13-2006, 10:06 AM
[quote=Špela]
L'Occitane hitri gel za okoli oči ej špelur a je ta loccitna hitri uredu? loh sam še prašam zakaj nis zbrala od lusha unga s sivko-al je ta bolši?tenks
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go. But there's one thing of which I'm sure My God is real for I can feel him in my soul. I have found a way to live in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
09-13-2006, 10:44 AM
Taka kot včeraj. Zdaj imam že par mesecev isto nego.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
09-13-2006, 10:52 AM
umila obraz z babylove gelom, nanesla tonik essencials in kremo garnier total fresh
09-13-2006, 11:05 AM
rea Wrote:[quote=Špela] rea: ne vem, kakšna je lusheva enchanted eye cream, ker je nisem kupila - nerodna pakunga, ker špricne 5X preveč kreme ven. tale l'occitanc je pa zakon!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE.
09-13-2006, 11:41 AM
.
zjutraj: L'Oreal - Happyderm pena za obraz, Cera Di Cupra tonik, L'Occitane - oljčna krema s spf15 zvečer: L'Oreal - Happyderm pena za obraz, Cera Di Cupra tonik, L'Occitane - gel za okoli oči, Alverde - Aloe Vera fluid . “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
09-13-2006, 12:28 PM
Zjutraj:
- voda - krema za obraz od Justa- Tea tree Opoldne (ker se mi lupi obraz, sm si pred odhodom v mesto namazala obraz z...): - vlažilno kremo za po sončenju Dove
09-13-2006, 12:42 PM
ananas, a tea tree je ubistvu za obrz ?
09-13-2006, 01:05 PM
Js jo uporabljam za obraz!!! Zakaj jo pa ti????
(pol leta nazaj sm imela ful mozoljčke po ličkih, pa sm se začela mazat s to kremo, pa še zvečer sm si umivala obraz z Afroditino peno in tonikom in se mi je koža ful poboljšala... Pa še dobra je, ker mi ne masti kože)
09-14-2006, 05:50 AM
mi mamo to kremo tko za karkršne kol pike, al kj tazga, pa mami si z njo noge/stopala maže, sm se pa tud jz nekikrat na bradi z njo mazala, pa je blo bol, k sm mela neki čudno kožo
![]() nega zjutri pa je: -odstranjevalec ličil od nivee -mleko od garniera -neutrogena gel -maska iz kumarc od garniera -tonik od garniera -pa ena od nivee krema k mam lih testerčke za porabt
09-14-2006, 07:40 AM
no, včeraj je pred tonikom padlo še razvajanje z magnaminty lushevo masko za obraz.
![]() danes spet standard: babydream otroška kopel, sivka&vrtnica vodica domače izdelave, hitri gel za okoli oči od l'occitana, celestial krema od lusha.
09-14-2006, 09:11 AM
zjutraj: sonic death monkey, tea tree water, alverde fluid za mešano kožo
Once you go Mac, you never go back
09-14-2006, 09:24 AM
Zjutraj L'Oreal HappyDerm pena za normalno/mešano kožo, Cosmerba rjava krema.
Zvečer isto.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
09-14-2006, 11:04 AM
.
zjutraj: L'Oreal - Happyderm pena, Vichy - Nutrilogie 1 zvečer: Lush - The Olive Branch, L'Occitane - gel za okoli oči, L'Occitane - medena krema, po nosu malo neke "domače" ognjičeve kreme (čisto mam "zdelanega" od smrkanja v robčke) . “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
09-14-2006, 11:52 AM
Včeraj zvečer: fa gel za tuširanje, šampon Ganier Ultra Beauty, krema za stopala od Hofera.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
09-14-2006, 01:01 PM
zjutraj: voda
zvečer: voda in mikrof.krpica zgornje prakticiram že nekako 1 mesec in še nikoli nisem imela lepše kože
09-16-2006, 06:47 AM
zjutraj:
Babydream otroška kopel Lush Gumback Express Smoothie L'Occitane oljčni tonik Lush Celestial L'Occitane oljčni hitri gel za okoli oči zvečer: isto, samo brez Gumbacka
09-16-2006, 08:42 AM
Da še kak tip nekaj tle napiše:
Umivanje z Garnier (big evil) Pure, Mask of Magnaminty (mnjami) britje z Razorantiumom, po britju Clinique After shave healer.
Moj cheap-healthy-cooking blog
Evey Hammond: Who are you? V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask. Evey Hammond: Well I can see that. V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
09-16-2006, 08:44 AM
pravkar:
Baby love pena garnier essential zeleni tonik afrodita krema za okrog oči
09-16-2006, 08:59 AM
včeraj zvečer: alverde marelica piling, neutrogena 2v1 maska
danes zjutraj: lush-coalface, tea tree water, alverde jojoba
Once you go Mac, you never go back
|