Thread

Krema / serum za obraz

3666Replies 727182Views
Messages In This Thread
Mene precej Nacomi navdušuje - sem spet malo eksperimentirala z naročanjem. Pa Beauty of Joseon serum in krema kombo sem vzela na zalogo. Za pod serum/kremo mam pa Mario Bradescu aloe pršilo, Melvitino esenco in L’Occitanovo olje (sem ga od mami vzela k je bila še skoraj polna flaška), za pozimi mi je 🔝.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Jaz sem tudi naročila takrat nekaj od tega na Notinu, kar ste omenjale, samo meni mi to vse obleži nekje v predalih... Nisem dosledna pri negi, ko se mi zazdi, da je koža ekstra suha / žejna, potem uporabim kaj, drugače pa zelo redko. Še najraje imam plumping gel s hialurinsko od Hadalabo.
Find Reply
_M_, saj če ne pogrešaš, nič hudega. : )

Meni gre občasno na živce, ker imam toliko proizvodov, ampak porabim pa vse.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Meni je pa self care vrhunec dneva, js res tok uživam v tem! 😍 Nikoli si ne rečem: Joj, zdej morm pa še MU dol dat pa ksiht zrihtat, ampak sem vedno tkole: 🥰. Al pa pijem kavo z masko na ksihtu, to je men next level coolness. 🤭
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Špela, tudi meni sicer, ampak pridejo dnevi, ko mi je vse odveč.
Find Reply
Meni je tudi fajn, ampak samo ce mi ni treba pred tem se MU odstranit, to mi je pa muka. V nanasanju pa uzivam, kljub temu, da skos furam podobnega.

Meni je Nacomi serum sicer fajn, ampak me moti parfum, ker mi drazi kozo (pa tak cheap vonj kokosa je). Ne vem, ce ga bom se kupila, tudi embalaza je bedna, kot je ze tasika napisala.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Meni je ta Nacomi po učinku in glede na ceno odlicen, vonj, vsaj pri stari verziji mi ni zolko motec, pa npr ne maram kokosa. Embalaza pa je res za en drek. Ce najde katera kaj podobno fajnega se priporocam za namig
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Jaz sem si včeraj zvečer in danes zjutraj vrat namazala z vlažilnim serumom, kremo za obraz, jojoba oljem in čez to še Bepanthen. Sploh ni slaba pogruntavščina. : ))
Find Reply
Quote:Meni je ta Nacomi po učinku in glede na ceno odlicen, vonj, vsaj pri stari verziji mi ni zolko motec, pa npr ne maram kokosa. Embalaza pa je res za en drek. Ce najde katera kaj podobno fajnega se priporocam za namig

Moj je na srečo že čisto pri koncu in si ga ven zlivam, ker s kapalko že nekaj časa nič nisem ven dobila, je pa okrog vratu flaške puščalo. 

V glavnem, jaz imam v kurilni sezoni dosti bolj občutljivo kožo in parfumirana kozmetika odpade, takoj imam reakcijo. Tako da bolj gledam serume in tonike (mi ga bo tudi zmanjkalo počasi) za pomiritev kože. Ima katera kakšno priporočilo? smile

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Mene bi tudi zanimalo, mi zelo manjka vsega. Tirtir je povsod po omrezjih in haruharu. Pa Thayers. Vsi so milky tonerji.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Točno tega 
Haruharu Wonder 
Black Rice Hyaluronic Essence 
sem si včeraj dala v košarico, ko sem malo sestavine gledala. biggrin Pa sploh nisem nikjer zasledila ocen, embalaža mi je bila všeč. laugh Na LF je znižan za -25, ponavadi še dodatnih -5 prime.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
A bi katera imela tole: MIRACLE ALIGNER – Delatis

Imam polovico flaše in ne morem uporabljati, mi celo štalo naredi. Sem ugotovila, da ni kriv tretinoin, ampak očitno niacinamid ali neka druga sestavina. 

ZDaj uporabljam

Zjutraj: Cerave balzam za suho kožo + Malincin vit C

ZVečer pa Retinal od The ordinary in čez Cicaplast baume, enkrat na teden pa Tretinoin namesto retinala. 

Nekaj za okoli oči še rabim zdaj.
Find Reply
Niacinamid tudi meni skodi. Oz. prevec niacinamida, kar se hitro zgodi, ce ga imata 2 produkta.

Ampak ne vem, ce ni ta probioticni Haruharu bolj pohvaljen? Moram preveriti. Notino ima tudi.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Ja, na Notinu se zdaj bolj splača. Skos spreminjajo cene.  yawn

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jap, bedniki so. Kaj pa serum? Na IG spremljam skin_vestmentt. Ta ima nebroj enih fint, mi je fajn gledat smile

Tumblr
Find Reply
Tudi meni ne ustreza niacinamid za obraz. Sem porabila na zgornji strani dlani.

Jaz si sedaj mažem Bepanthen še okrog oči, ko sem doma.
Find Reply
Jina, Podgana, o tem izdelku je govora?

https://www.notino.si/haruharu-wonder/bl...ze-obraza/
Find Reply
In tem: https://www.notino.si/haruharu-wonder/bl...p-16307692

Ma jaz seruma v bistvu niti ne rabim nujno, sta mi dovolj tonik (tega po dolgih letih sele zadnjih nekaj mesecev spet uporabljam) in krema. Vedno znova ugotavljam, da je manj vec.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Se strinjam, samo jaz sem trenutno spet v nekem prehodnem obdobju, ko ugotavljam, s čim doseči optimalen rezultat. Mi gre na živce, ampak nimam kaj.
Find Reply
Zamimivo Jina, da ti je to dovolj, kljub temu da imas pozimi suho kozo.

Jaz imam iz Stylevanne eno ampulo oz serum, je kar ok, pomiri kozo, krepi bariero. Rok iz IG ga ful hvali, sam glede vlaženja meni npr ni tak bajen. Morem te Haruru pogledat na spletu.

Malo sumim, da ni Retinal dela dermatitis okoli ust

[Napoleon]

Find Reply
Jaz sem tudi mislila, da mi retinol in tretinoin delata peroralni dermatitis pa mi ga je niacinamid.
Find Reply
Meni je za navlažitev fajn Rilastil Progression+ serum. Ampak po redni ceni ga ne bi kupila.biggrin
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Haha, saj to. smile

Niacinamida, pa mislim, da že nekaj časa nisem uporabila, tako da verjetno ni krivec za dermatitis.

[Napoleon]

Find Reply
The Ordinary ima tudi en nov vlažilni serum: https://theordinary.com/en-si/rice-lipid...ource=sfmc

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
^^

Bere se obetavno, edino jaz te embalažice takoj porabim.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)