Threads: 60
Spela, mene so v Babitu tudi kar napizdili! Nisem mogla verjeti, da so si drznili, sploh pri njihovih cenah. Od takrat me niso vec videli.
Threads: 69
Ja, ta občutek, da se zavzamejo, je res neprecenljiv. ❤Sploh v današnjih, površnih časih.
Špela, kam pa ti hodiš?
Rape of the mind is a social disorder...
Threads: 78
K Anji Siegl.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 69
👍
Rape of the mind is a social disorder...
Threads: 65
Joj, ta Tomaž zveni res super, škoda, da je tako daleč, tudi jaz bi potrebovala koga takega. Moja zobozdravnica je generalno ok, ampak imam občutek, da me sploh ne jemlje resno, ker sem že 15 let pri njej in imamo že čisto sproščen odnos. Pred dvema tednoma mi je na moje insistiranje, da čutim, da nekaj ni ok na 6ki spodaj, končno odprla zob in je bil karies globoko notri, kljub temu, da se na posnetku ni nič videlo, očistila, plombirala, pa je zdaj samo še slabše, ker skeli, ne morem žvečiiti z njim in je postal občutljiv na mrzlo. Že tri dni kličem in še nisem prišla do nje, po moje bom šla kar privat.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 47
04-01-2026, 08:38 AM
(This post was last modified: 04-01-2026, 08:45 AM by Olivija.)
Pejd k Tomazu. Res je vredno casa&razdalje. Sem bila kar malo v stiski, ko je bil mali se dojencek, pa sma se cist fajn zmenila, malega sem s sabo pripeljala, fant ga je tacas imel v vozicku zunaj. Hitro prides na vrsto in res je temeljit, strokoven, dosegljiv. Jaz sem sla prejsnji teden in mi je zrihtal eno odmaknjeno dlesen + auuuc scistil zobni kamen.
Morda lahko zdruzis s kakim drugim opravkom ali obiskom v Ljubljani. Men je super, ker se ne rabim v mesto vozit ampak je takoj z AC, brez kakih prometnih zastojev. Edino parking ma mal hecen - raje parkiram cez cesto na solskem parkiriscu.
Pa na zacetku, ko mi je menjal stare plombe, sma se zmenila, da mi vec stvari naenkrat postima, da se ne vozim na posamezne popravke. Je bilo tako prej fertik.
Eventuelno ga poklices in vprasas, ce ti koga v tvoji okolici lahko s prve roke priporoci. Ali pa opises tezavo in ce lahko ze prej pripravis kaj, da bo lazje saniral - da gres zob ze prej poslikat. Na pamet govorim.
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Threads: 11
04-01-2026, 08:50 AM
(This post was last modified: 04-01-2026, 08:52 AM by Fiona.)
No jaz lahko samo pritrdim.
Da samo povem kaj je nasel, karies na 4 zobeh oziroma pod 4 plombami za katere je moja trrila da nic ni in se nic ne vidi. Zdaj nimam nobenih tezav vec zaenkrat.
Ce bi cakala bi najbrz koncala z mrtvimi zobmi ker mi tak ne bi odprla dokler ne bi bilo prepozno.
Meni je spucal zobni kamen, naredil 4 nove zalivke. Zdaj sem fertik. Kontrola cez pol leta in ciscenje kamna takrat. Se belilne folije doma ponosim pa je to to. Dela pa vec stvari naenkrat, prvic mi je pucal kamen in delal dve plombi in zdaj mi je spet naredil dve - eno zgoraj in eno spodaj. Popolnoma je nebolece ker ocitno res tudi ve kje kam in koliko dat injekcije.
Zdaj rihta se mojo mami in danes je sla se sestra tja.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
E, to! Ker jaz cel čas poslušam, da imam lepe zobe in se nič ne vidi, če ne bi vztrajala, mi sploh ne bi odprla. 🤯 Fiona, koliko si dala za to? Po moje bom enkrat v prihodnosti šla do njega, zdaj mi je res prevelik logistični zalogaj (res, res nimam živcev in energije za toliko vožnje in vreščanja v avtu).
Da ne začnem, kako so se mi zobje po drugem porodu skrivili, NORO, prav čutila sem, kako jih premika.  Za ortodonta bo tudi šlo celo bogatstvo, ko pridem do tega, zdaj mi je žal, da nisem opravila s tem že pred nekaj leti.
Pablo Picasso
Threads: 11
Ogromno  vse skup 800e, zobni kamen, 4 plombe (velike), folije in belilo. 300 e je bilo beljenje.
Kamen mislim da 90.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Threads: 60
Plombe je meni racunal od 100 do 120. Mi jih je pa tudi kaksnih 8 zamenjal. Ciscenje je pa 90€, ampak je tako temeljit, da adijo. Mene je nazadnje prav razmrcvaril, sem se ponoci zbudila krvava okrog ust.
800e je dala kolegica za zdravljenje enega zoba, sem pričakovala večjo cifro.
Pablo Picasso
|