Threads: 1,143
Jaz mam pa ful tak nek čuden filing, da bi senčko s čopičem nanašala. Mam filing, kot da je ne bi res trdno nanesla na veko, če veste, kaj mislim. Sem si pa zadnjič kupla gobico na dolgem štilu in je super.
DiLeMa, ko bom šla v Graz (kdove sicer, kdaj bo to), ti lahko prinesem kak res kvaliteten čopič od MACa.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 750
Jenna Wrote:DiLeMa, ko bom šla v Graz (kdove sicer, kdaj bo to), ti lahko prinesem kak res kvaliteten čopič od MACa. 
Moram priznat, da se nikakor ne bi branla.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 1,143
Immortelle Wrote:Alicia da Silva, Muller) - dobra kvaliteta, za natančnejši nanos senčk Ta firma se mi zdi precej kvalitetna, mam od nje en mini čopič (takisto za natančen nanos senčke - pod očmi), pa gobice (za veko).
DiLeMa Wrote:Moram priznat, da se nikakor ne bi branla.  Jaz te samo nekaj dražim, pa najbrž še kakšno leto naum nikam šla.  No, kakorkoli že, tlko da veš, da te mam na brigi, ko bom šla. ;p
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 178
12-11-2007, 05:03 PM
(This post was last modified: 12-11-2007, 05:04 PM by Immortelle.)
DiLeMa Wrote:Zanima me še, kako se uporablja foundation brush. A je uporaben tudi pri tekočih pudrih in pri penastih pudrih (recimo Maybelline Dream Matte Mousse), ali je samo za kompaktne pudre in pudre v prahu?
Tak, ki ga imam jaz (ploščat), je za tekoče in penaste pudre.
Za tiste v prahu in kamnu, izgledajo pa tako kot za blush, ampak malo bolj kompaktni.
Zdaj so popularni tudi KaBuki-ji, ki izgledajo takole in se rabijo predvsem za mineralni puder v prahu:
Pri Essence ga imajo za okrog €2. Je zelo dober, meni naredi res lepo polt, uporabljam ga pa tudi za navadne pudre v prahu.
Jenna Wrote:Jaz mam pa ful tak nek čuden filing, da bi senčko s čopičem nanašala. Mam filing, kot da je ne bi res trdno nanesla na veko, če veste, kaj mislim.
Jaz sem se tudi dolgo čopičev branila, ampak sem potem, ko sem se jih navadila, videla, da je razlika ogromna.
Senčke ravno tako ostanejo na veki, še posebej z EB.
Razlika med čopičem in gobico je najbolj v tem, da s čopičem lahko delaš take fine prelive barv in dobro blendaš, pa bolj natančno se (za moje pojme) da nanesti senčke.
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
Se strinjam z Immortelle. Pa to, kar je Jenna rekla za Alicia de Silva čopič, absolutno drži. Jaz imam istega (za črto delat) in se super obnese.
Dilema, drugače je meni zelo všeč čopič od Mullerja za veke (na sliki sta dva...tretji in četrti iz leve). Pa zelo poceni je...mislim, da pod 5 evrov pride (ne bom pa trdila, ker sem jih več kupovala takrat, pa se točno ne spomnem). Priporočam. Jaz bom sigurno še ene dva vzela naslednjič, ko grem v Mullerja.
Threads: 352
A pa se dejansko pozna razlika v videzu na koži, če naneseš tekoči puder s prsti al pa s čopičem?
Jz sploh ne vem, če bi znala nanašat puder s čopičem, še nikol nism
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 125
12-11-2007, 07:22 PM
(This post was last modified: 12-11-2007, 07:28 PM by piko*biko.)
se pozna, copic naredi lepso, bolj naravno polt, pa tudi uporabljati ga je lahko, ceprou se mogoce na prvi pogled ne zdi
Jeannette copici za gubo so ponavadi bolj okrogli, ceprou lahko gubo delas z skoraj vsakim copicem, sam pravilno ga je treba obrnit. copici za veko so pa ponavadi malo vecji in stisnjeni
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Threads: 352
12-11-2007, 07:36 PM
(This post was last modified: 12-11-2007, 07:37 PM by rea.)
Piko a pa pol k nanesš s čopičem a še kej s prsti popipaš pa popravš? Al kr pustiš? Ne vem zakaj, sam men se zdi, da se ful črte pa robovi poznajo, tko k pr pleskanju, lol
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 354
Glede čopičev, upam da bo to zdej komu pomagalo, takole:
Ena je vprašala kako zgleda čopič za nanašat senčilo v pregib veke, torej v crease, zgleda pa takole, to je čopič za crease od Sephore, št. 13.
Glede dobrih čopičev za nanašanje na celotno veko pa so recimo tale dva. TBS eyeshadow brush in pa MAC št. 239:
![[Image: pd_eye_shadow_brush.jpg]](http://www.thebodyshop.com/images/makeup/products/pd_eye_shadow_brush.jpg)
Jaz osebno mislim da za dober make-up zadostujejo
- en čopič za celotno veko (tale zgoraj),
- en čopič za crease ali temnejše senčke (čisto zgornji, mora bit malenkost "na špico" zaokrožen) ali pa en za detajlna dela (npr MAC 219)
- pa še en postrani prirezan za liner
Clinique čopiči so kar dobri ampak baje se jih pri nas ne dobi več.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
12-11-2007, 07:43 PM
(This post was last modified: 12-11-2007, 07:46 PM by piko*biko.)
rea, ce ti ne rata lepo, je verjetno treba mal popravljat, mogoce tm okol nosa, drgac pa niti ni potrebe, ker je finish zelo lep in enakomeren, brez crt
Sarah men je ta tvoj prvi npr prevec loose, se mi zdi da pol je pol sencka vsepovsod, osebno mam raj bl kompaktne copice. ta prvi od sephore se mi zdi pa polizan, tiste vrste copic k je za kremne sencke, js ga ne bi uporabljala all over
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
piko*biko Wrote:ta prvi od sephore se mi zdi pa polizan, tiste vrste copic k je za kremne sencke, js ga ne bi uporabljala all over 
Saj ta prvi od Sephore ni za all over, je za crease.  Je pa ok za crease tudi tale od MAC-a baje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
ja taprvega od tistih dveh za gubo sm mislla, torej 2. od vseh 
ta od maca je pa res fajn ja, sicer ga se nism sprobala za gubo, ampak mam filing da se bo super obnesu
Threads: 21
Jst mam trenutno od Isadore s takim koncem.(slikca spodaj) Ampak sem si predstavljala, da je večja znanost s temi vrstami čopičev. Če bom blizu TBS pa si bom vseeno kupila tistega za nanašanje senčila na pregib veke. Za drugo pa mi zadostuje za enkrat tale.
500-krat ti lahko povem....
12-11-2007, 08:57 PM
(This post was last modified: 12-11-2007, 08:58 PM by Sarah.)
Katerga TBS? TBS nima čopiča za pregib veke, kolkr jst vem.
Piko jaz te ne razumem. Prvega od tistih dveh za gubo si mislila. Jaz sem za gubo prilepila samo enega  .
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
joj kok sm prizadeta, lej ti bom slikco nalepla, da bos vedla o cem govorim
Ja sej se mi je zdelo da tega mislis.  Meni je pa kar uredu tale od TBS, čeprav bi ful rada probala tudi 239.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 21
Sarah Wrote:Katerga TBS? TBS nima čopiča za pregib veke, kolkr jst vem.
Kako nima? 
Kaj pa tisti od Sephore, kje se to dobi?
500-krat ti lahko povem....
12-12-2007, 04:04 PM
(This post was last modified: 12-12-2007, 04:05 PM by Sarah.)
V Sephori.  Ni v Slo. V Italiji je, za drugod pa ne bi vedla.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 314
Hvala za odgovore glede Base MU od Artdeco ... sem si šla včeraj res novega kupit in bom bolj pazila pri zapiranju.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Threads: 22
A so Dior senčila dobra (vredna svoje cene)?
Threads: 8
12-15-2007, 02:00 PM
(This post was last modified: 12-15-2007, 02:01 PM by Eli.)
Moje OSEBNO mnenje:
Ne! Sploh se mi zdi, da lahko za nižjo ceno dobiš, enaka ali celo boljša (če gledamo zgolj kavliteto). Sicer niso slaba, ampak po moje niso ravno vredno svoje cene. Diorjevih senčil ravno nimam doma, sem jih pa sprobala v trgovini (imam pa nekaj senčil višjih blagovnih znamk, pa kvaliteta ravno ne izstopa).
Kupila bi si ga le v primeru, da bi šlo za kakšen ful poseben odtenek, ki ga pri nobeni drugi znamki ne bi našla. Priznam pa da so tiste Diorjeve paletke zelo mamljive
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
POMEMBNO OBVESTLO za tiste, ki kupujete čopiče!
V Lidlu imajo set 7 čopičev v črni torbici za čopiče. Sem danes kupila in sem prav presenečena, ker so kar lepo kvalitetni! Pa torbica je tudi super in izgleda prav profesionalno!
Cena je samo €9.99!
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
A to v Lidlu v Ljubljani? Joj, sploh ne vem, kje je meni najbližji Lidl :S
Ja, v Ljubljani, ampak pomojem imajo drugje tudi.
Na lidl.si imaš desno spodaj iskalnico trgovin.
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
uau, dej immortelle sliki prosim, pa mal bl podrobno opis kvaliteto
|