12-25-2019, 09:09 AM
Ja, na odraslega, kakor sem uspela poklikat. Kakor hitro je otrok star več kot 2 leti, se plača nekaj dodatno. Tam kjer je navedeno 125 € na dan, pride za nas 290 €.
|
Messages In This Thread
|
12-25-2019, 09:09 AM
Ja, na odraslega, kakor sem uspela poklikat. Kakor hitro je otrok star več kot 2 leti, se plača nekaj dodatno. Tam kjer je navedeno 125 € na dan, pride za nas 290 €.
12-26-2019, 06:12 AM
Midva bova dala 552 plus takse za 4 nočitve za paket s polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem v Primusu na Ptuju. Je precej polno, sem se včeraj pripravljala na pizdenje pri večerji pa so bli tut otroci čisto civilizirani, totalno olajšanje. Izbire za jest dovolj, hotel v redu, bi ga bilo po moje treba mal osvežit, ampak je funkcionalno, osebje zelo prijazno.
Za preseravanje greva vsako leto na vikend odklop v Lone, to je pa res wtf cena, če ne ujameš akcije 99 € za sobo na noč.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE.
02-15-2020, 03:10 PM
Tule v Olimjah je res super za otroke vseh starosti, tudi najmlajse.
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti
10-06-2021, 10:11 AM
Rada bi porabila bone v termah, šla bom sama, predvsem v savne, ne mislim se namakat v bazenih. Poznam samo Bioterme v Mali Nedelji, ful mi je bilo fajn, ker so majhne, ampak tja ne grem, ker imajo zaprto turško savno in bazen za ohladitev, kar je meni najboljše.
A mi priporočate kakšne manjše terme s finim wellnessom? Šla bi pa med tednom, da se izognem morebitni gneči...
10-06-2021, 11:30 AM
Jaz gledam Primus zdaj, imam od Zvezdarja za porabit Sanjski oddih v dvoje. Mislim, da je tudi Špela pohvalila.
Men je bil fajn welness v Topolšici (bazen sva samo opazovala, ko sva hodila proti welnessu), pa Primus ja.
10-06-2021, 05:23 PM
Rimske, ampak vidim, da so turske tudi zaprte (nijz pa to, ocitno povsod).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr
10-07-2021, 07:19 AM
Hvala za ideje
![]() Kaj pa je fora glede turških kopeli? Res bi rada razumela kaj ima korona pri tem. Si predstavljam, da razlog za neobratovanje ni strošek elektrike, ne vem...
10-07-2021, 07:31 AM
Predvidevam, da je razlog v vlagi, kjer virusi preživijo in lažje prenašajo.
10-07-2021, 08:18 AM
Jaz si tudi tako predstavljam. Slab mesec nazaj so bile v Orhideliji turške odprte.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
10-08-2021, 06:49 AM
Aja, sicer logicna razlaga, ampak halo, saj je notri ful vroce.
10-29-2022, 09:14 AM
Za moj RD sem rezervirala tri nočitve v Primusu na Ptuju.
Za rezervacije v času božiča in silvestrovega je do 30.10. 15% popust za Savine kapacitete.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything. “ (Kathleen Winter: Annabel.) LIVE. LEARN. TRAVEL. LOVE.
12-01-2022, 11:11 AM
Izkoristite Black Friday ponudbo in rezervirajte svoje prve počitnice v letu 2023 s kar 30 % popustom. V Grand hotelu Primus ponujamo 30 % popust za bivanje za izbranih terminih od 01.01.2023 do 07.04.2023! Vendar le če rezervacijo naredite med 17. 11. in 1. 12. 2022!
Včeraj sem bila po dolgem casu v Thermanj Laško. Imam v spominu, da so bili tisti trije zgornji bazencki dosti bolj topli. Po podatkih na netu naj bi imeli 34°. Vceraj se mi niso zdeli, si moral kar malo migat, da te ni zeblo.
A sploh so se v katerih termah ti jacuzziji dejansko topli?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
12-03-2022, 11:10 AM
(This post was last modified: 12-03-2022, 11:10 AM by Ancka Pomarancka.)
V termah Tuhelj je termalni bazen fino topel....ampak to je malo čez mejo.
07-29-2023, 07:45 AM
Ravno za Tuhelj me zanima, kakšen je notranji termalni del? Sem bila pred prenovo in se niti ne spomnim kaj dosti, ampak za jesen recimo, ko ne moreš računati na zunanji del, kaj ponuja notranji del za otroke?
07-30-2023, 06:09 AM
Notranji del je en olimpijski bazen, en ful velik bazen z izhodom za ven, en termalni bazen, en tobogan za večje otroke in otroški bazen, kjer ful voda šprica in so tam še 4 tobogani. Ne vem, kaj tvoja K potrebuje, ampak moji dve sta navdušeni, zadostuje jima velik tobogan, na tamale ne hodita, ker jima tisto špricanje ni všeč.
09-05-2023, 11:21 AM
K. je bila avgusta en teden v Olimijah z enimi kolegi in si ful želi, da gremo še mi skupaj enkrat. Zdaj sem pa prečekirala ponudbo, ki sem jo dobila kot imetnik neke njihove kartice in se mi zdi kar OK, cca 280 € za nas 3, dve noči s polpenzionom v Hotelu Breza, ampak ne med šolskimi počitnicami, kar načeloma tudi ni problem, bi jo pač vzela takrat iz šole. V Tuhelju bi za AI dali nekih 360 isto za 2 noči.
|