Threads: 53
Obarvani so res rahlo, kot kakšna obarvana labela. Odtenek almond, ki ga imam jaz, da bolj sijaj kot barvo. Meni se pa ne zdi, da bi mi izsušil.
Drugače je meni zelo fajn obarvan Labello. Imam tega s češnjo in res lepo obarva ustnice, hkrati pa ne preveč.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Threads: 597
Meni so pa ti Kiko všeč ravno zato, ker so bolj lipstick odtenki, ne tisti klasični sadni. Ustnic mi ne izsušijo, ampak jaz si pred spanjem vedno na debelo namažem s hranilnim balzamom, ker sovražim suhe ustnice, ful mi je grdo to.
Od obarvanih sem včasih skos kupovala Sephorine, Korres in Hurraw.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 65
Ooo, labello s češnjo je bila v otroštvu moja 'šminka'. 🥰
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 11
12-02-2025, 06:34 AM
(This post was last modified: 12-02-2025, 06:35 AM by Fiona.)
Okej tri res dobre izdelke sem prisla pohvalit.
Eno je Idun minerals maskara Vatn, ki je res vredna vsakega evra. Pac, boljse se nisem imela. Nobenega razmazovanja, super efekt in enostavna odstranitev.
Druga zadeva je ELF no budge eyeshadow stick, ki ga v koznem odtenku uporabljam kot primer. Recimo od art deco primer je men shit totalen, pri tem se absolutno nic ne nabere v gubo, sencka ostane na mestu cel dan pa imam neke cheap sencke od catrice.
Tretja stvar je pa NYX brow glue: https://www.notino.si/nyx-professional-m...-za-obrvi/
Haha d best. Ne rabim vec nobenih svincnikov in nic, ker imam goste obrvi jih samo pocesem v zeljeno smer in ker je glue obarvan je to dovolj. Ostanejo na mestu cel dan.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
12-08-2025, 08:56 AM
(This post was last modified: 12-08-2025, 08:59 AM by Jinadaze.)
Jaz sem pa navdušena nad Illamasqua Beyond Veil primerjem. Podlage ali pudra jaz ne uporabljam, si pa vedno dam primer pod oči in na lica (zaradi korektorja in blusherja) in malo še po čelu in bradu, naredi res lep finish. Pa korektor se praktično nič ne nabira v gubice.
Na LF je ful poceni, embalaža je pa res premium:
https://www.lookfantastic.com/p/illamasq.../11529118/
Imajo tudi mat verzijo.
[i]― V. Van Gogh[/i]
To je primer za obraz, ali tudi za veke?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Za obraz. Za veke uporabljam Artdeco Eyeshadow base.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 29
Kako ti je pustilo kupiti, meni piše, da ne dostavljajo k nam
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
12-09-2025, 02:07 PM
(This post was last modified: 12-09-2025, 02:07 PM by Jinadaze.)
Sem še enkrat probala in gre skozi, izpiše samo "
Premier Delivery is only available in the UK"
. Standard delivery je 2 £, sem pa zadnjič naročila še maskaro zraven in je bila dostava zastonj.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 163
Nyx prodajajo pri nas kje fizično?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 11
Nisme si ga kupila, dobila sem ga ze dolgo casa nazaj ampak ga bom kupila ponovno.
Ful mi disi, uporabljam dnevno, je ucinkovit, se ne usmradim (vsak zdaj ne) ker sem prej samo Nivein antiperspirant, pa se mi to mogoce ne zdi tako zdravo, zato niveinega samo ce vem da bom res cel dan kje in svicala ful, ali pa bila ful zivcna.
https://si.loccitane.com/products/prodaj...u-des-baux
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Threads: 69
Kiko balzam za ustnice v odtenku 06 in senčilo za veke v sticku v odtenku 08.
Zaenkrat sem zelo zadovoljna, ustnice sploh niso videti našminkane, samo malo poudarjene. Senčilo pa tudi čisto nevpadljivo in super za nanos, namažeš kot kremo. Moram si omisliti še temnejši odtenek za zunanje kotičke oči.
Rape of the mind is a social disorder...
Threads: 8
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
Kiko:
senčilo v sticku v odtenkih 08, 12, 14
obarvani balzam za ustnice odtenek 06 raspberry
Smart fusion lipstick odtenek 405
Threads: 39
Sem tudi jaz podlegla in naročila Erborian BB Cremo. Bom videla, če mi bo odtenek Clair ok.
Threads: 22
After all this time?
Always.
Threads: 78
En kup stvari na Notinu: BoJ kremi za obraz s spf, Revuele serume s c vitaminom in vlažilni serum, Gillette Mach3 brivnik in par rezervnih žiletk, Ziaja gele za prhanje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 90
Maskaro Maybelline skyhigh.
Yves Saint Laurent Make Me Blush
93 Restless Rosé
[i]― V. Van Gogh[/i]
Tole je pa noro, res zdrži skoraj cel dan in najprej izgleda kot gloss, potem pa kot lip tint. Pa odtenek je krasen.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 39
Maybelline Sky Tubes maskara. Prva tube maskara, ki sem jo preizkusila. Zaenkrat je super kar se podaljšanja, vihanja in razčesavanja trepalnic tiče, mogoče bi si želela malo več volumna, ki ga dajo klasične bolj goste maskare. Mi je pa zelo všeč silikonska ščetka, ki je ozka, da se lažje nanaša tudi v kotičkih oči. Priročna je zdaj poleti, ker se ne razmaže, ne prenaša na kožo, ki se mi poleti bolj masti. Odstrani se pa super lahko z vodo.
Threads: 163
KIKO
Eyebrow Sculp Pencil
01 Longlasting Eyeshadow Stick
405 Smart Fusion Lipstick
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
[i]― V. Van Gogh[/i]
Zaenkrat me je pozitivno presenetila in res je intenzivno bordo.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 69
^^
Zanimiva maskara.
https://www.malinca.si/serum-c15-2-kosa.html
(Je bil v akciji 2 za 1.)
Rape of the mind is a social disorder...
|