Thread

Vprašanja (make-up)

168Replies 187396Views
Messages In This Thread
Lahko, samo je bolje, da so kontrastne. Vsaj meni.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

Find Reply
Jaz pa na njeno polt in lase ful vidim rdeco sminko z modro obleko,pomojem bi njena celotna figura to prenesla,vsaka verjetno ne bi.
Find Reply
Se strinjam, pa mislim, da je tasika dokaj svetlopolta in skodrana in bi super izpadlo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

Find Reply
Hvala za mnenja.

Tasika je res bolj svetla in skodrana, bom imela pa spete lase. Sama se tudi nekak k rdeci najbolj nagibam. Imam dve, eno bolj zivo oz svetlo in bolj temno. Bom vidla katera bo bolje izpadla.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Po kolikšnem času vržete stran šminke, glosse? Jaz to uporabljam občasno, zato mi jih zlepa ne zmanjka in jih imam po več let. Najbrž bi jih bilo bolje dat stran?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Morda glupo vprašanje. Če je znotraj istega podjetja izdelan puder, a ti potem odtenek v isti šifri paše tudi pri drugem pudru al moram jaz zdaj spet fizično preverjat. Malo so me zmedle slike na spletu in nisem prepričana če je pametno naročat prek spleta. Zdaj uporabljam N1.5C staro verzijo pudra. Nova verzija nima toliko odtenkov, pa vse so bolj kot ne warm. Še najbolj mi po fotografiji sede 52W (ker ni tolk topel odtenek), če pa pogledam isto šifro po starem pudru pa le-ta pretemen glede na to kaj zdaj uporabljam. Kakšno mnenje?

[Image: bourjois-healthy-mix-posvetlitveni-vlazi...24-ur_.jpg]

[Image: bourjois-healthy-mix-lahki-tekoci-puder-...videz_.jpg]
Find Reply
Ne vem, kako je s šiframi, ali jih spreminjajo ali ne, ampak jaz bi vseeno šla prej v trgovino pogledat in probat.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Ne, sploh ni nujno. Se zgodi, da dajo novo različico ven, z isto oznako pa zna biti drugačna. Jaz ne bi tvegala😁
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
Find Reply
Sem šla v dm preizkusit in so res mimo odtenki.
Find Reply
Katere MU odstranjevalce uporablajte, da so ucinkoviti?

Te Maybelline maskare so sicer super, ampak za odstranjevat pa so nocna mora. Prej sem imela Hoferjev dvo fazni MU odstranjevalec, ki je drugace fajn, ampak tu pade. Zdaj sem kupila Garnierjev oljni dvo fazni odstranjevalec pa se je treba tudi kar potrudit.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Balea olje, pena oz zdaj sem kupila tudi cistilni gel. Jaz nimam nikoli težav, maskara je pa od Essence.
Find Reply
Izgleda, da se bo v MB odprla KIKO Milano trgovina. Na moje delo vidim oglas za vodjo poslovalnice.
Find Reply
Pa v LJ tudi.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Ja, sem ravno en teden nazaj bila v Europarku in sem videla, da se ureja trgovina.
Find Reply
BB od Erboriana mi je super, le malo drag. Je kdo ujel kako ugodno ceno ali cenejšo alternativo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Zadnjič sem jih v Dm videla pa Missho tudi, oboje se mi je zdelo ugodno.
Find Reply
Tiste z bolj obcutljivimi ocmi - katere sence vam odgovarjajo? Mene po vsakem makeupu pecejo oci, si ekstremno redko se kaj namazem. Imam pa vecinoma stare zadeve (revlon, max factor, alverde), bi morda morala zamenjat?
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Ja če so stare, mogoče ni ok. 

Mogoče probaš kakšne mineralne. Idun npr. ima meni fine in tudi lepo obstojne.
Find Reply
Mrne je prijateljica prosila, da jo naličim za eno poroko na katero je vabljena. Zdaj jaz drugih ne ličim in sem malo v stresu, če bom seveda znala to speljat. Ker me je prosila, da bi bil obstojen make up, me zanima kateri sprej za fiksiranje se dobro obnese. Katera uporablja Lorealovega Infaillible spray?
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)