Thread

Kodralec oziroma Ravnalec las

83Replies 179909Views
Messages In This Thread
Super, poročaj. Meni je res zakon.
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Find Reply
Dragica, res? Jaz tudi nujno nekaj rabim, imam FUL goste in valovito/kodraste. Sem gledala tisto super pohvaljeno krtačo od Revlona, ampak tale ke 3x cenejša.
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
Find Reply
JA, edina stvar, ki sem jo kadarkoli naročila prek spleta, da mi je res zakon. Teta je tudi noro zadovoljna. Sem tudi jaz najprej revlonovo gledala, samo jo mnda lahko samo iz tujine naročiš. U glavnem meni je bilo fenanje prej muka, s krtačo in fenom, tole je pa ZAKON! PRISEŽEM, da bosta zadovoljni.
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Find Reply
Jao, sem odprla ta link in mi ta krtača povsod zdaj ven skače 😂
Find Reply
ENAKO.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
😂 Vem ja, men tudi.
Find Reply
jaz sem pa kupila, mi pa nič ne ponuja biggrin

Sem ga danes dobiila. Po moje sem šla na preveč posušene to delat. Mi je všeč, da ima tudi zelo nizko temperaturo in sem kar s tisto. Drugič jih moram ujet v mokrejši fazi. Samo jaz imam problem, ker jih naravno sušim in so konice že čisto suhe, pri glavi pa še vse mokre biggrin

Bom pogruntala pravo razmerje
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Ja, ne smeš na premokre, presuhe pa tudi ne. Jaz si vedno na najvišji stopnji sušim.
Find Reply
Quote:Jaz ti tole priporočam, ne znam več živet brez nje:

https://vigoshop.si/izdelek/2v1-krtaca-z...s-styloom/

Tole je pa svetovno! Prvič v življenju si lahko sama posušim lase, da je efekt tak, kot ko grem k frizerju. Zakon  w00t2
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)