Thread

Vprašanja

72Replies 132451Views
Messages In This Thread
Koliko pa so v Mullerju? Že par let nisem naročala in sem izgubila občutek za ceno
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Nazadnje ko sem gledala so bilo okoli 15€. 
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Za mulca bi rabila en kvaliteten ščipalec za nohte, ki se ga brez problema stisne, da se že končno naučita sama striči.

S škarjami ne znata, doma imam dva, pa jima ne gre … pojma nimam kaj je narobe.
Put A Kilt On It!

Find Reply
Kami, meni jih je mama do skoraj 30ga laugh S skarjami ne znam, scipalnik sem pa samo na levi lahko uporabila. Zdaj lahko koncno obe roki uredim. Imam pa nekoliko mehkejse nohte kot vcasih.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Ali katera ve kako se reče tisti beli gobici s katero ti pri manikuri spolirajo noht preden nanesejo lak, da bi naročila preko Aliexpressa?
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Find Reply
Polirni blok? Poskusi kaj kot nail (file) buffer block poiskat.

[Napoleon]

Find Reply
Quote:Tistih Solingen YES 5057 škarjic, ki jih hvalita Jina in Planet, pa na Mimovrste nimajo več.

Jaz sem jim uspela polomiti špico (mi občasno padejo na tla, tokrat s posledicami). :/ Priporočate kakšne druge podobne?
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Morda vzamem ta komplet, čeprav širših ne potrebujem. Ožje izgledajo pa kar obetavno.

https://www.amazon.de/dp/B00PQNQ56E/ref=...1807106738
Find Reply
^^

Dober nakup, uporabljam tudi širše in sicer za nohte na nogi. Bi si jih lahko že prej omislila. : )
Find Reply
Quote:Za mulca bi rabila en kvaliteten ščipalec za nohte, ki se ga brez problema stisne, da se že končno naučita sama striči.

S škarjami ne znata, doma imam dva, pa jima ne gre … pojma nimam kaj je narobe.

Za sestro iščem ščipalec za nohte - ima DM kaj pametnega, ali Mueller? Priporočate kako znamko? Jaz imam enega superskega, ki ima ošiljeno eno stran in se da lepo z njim ščipat nohte, nimam pojma, kje sem ga kupila.
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Pred mesecem dni sem si zacela lakirat nohte (samo s prozornim oz nude lakom), vse ostalo delam enako.

Pa so se mi prvic po res xy letih zaceli cepit (vec njih)

Ali je lahko problem odstranjevalec laka z acetonom ali laki lahko porusijo zdravlje nohta ali je lahko se kaj drugega?
Put A Kilt On It!

Find Reply
Jaz bi prvotno rekla odstranjevalec z acetonom, ki noht izsuši.

[Napoleon]

Find Reply
Kami, meni se to skoz dogaja, če si pogosteje lakiram nohte (podlak, lak). Pa se mi sicer nikoli ne cepijo, so zdravi in trdni. Nisem vedela, da je aceton lahko problem.
Find Reply
Sem sla kupit brez acetona, hvala za pomoc.

Ja Planet, enako. Hitro se mi unicijo “brez razloga”. Bom zdaj poskusila
Put A Kilt On It!

Find Reply
Omg, isto so se meni začeli kar cepit po plasteh, prej pa res redko. Zdaj sem šla prav gledat, kakšen odstranjevalec imam, pa vidim, da je brez acetona. Je pa res, da sem si precej lakirala zadnje čase in menjavala lake.
Find Reply
Imate izkusnjo, kaj pomaga proti cepljenu. Zdaj, ko je zacelo, se mi ze vec kot en mesec, konstantno. Ne pridem iz zacaranega kroga, pa laka sploh vec ne uporabljam
Put A Kilt On It!

Find Reply
Jaz trenutno to dvoje od Ecrinala uporabljam.

https://lepoteka.si/izdelek/serum-nail-repair/

https://www.lekarnar.com/izdelki/ecrinal-utrjevalec-nohtov-z-vitamini 

[Napoleon]

Find Reply
hvala ti. Sem naročila in upam, da pomaga.
Put A Kilt On It!

Find Reply
Piješ kak kolagen Kami?
Find Reply
Pa kak B-kompleks, jaz tudi prakticiram pomivanje posode z rokavicami in pri čiščenju isto obvezno.

[Napoleon]

Find Reply
Kami, kako so ti kaj izdelki?

Jaz imam po dolgem casu spet precej dolge nohte, pa jih nic ne lakiram.

[Napoleon]

Find Reply
zraven sem ponovno začela jest še Fitovital, tako da ne vem kaj točno je pomagalo, ampak rezultat je, da se mi samo kazalec lomi v nedogled, ostali so se pa uredili. 

Velika hvala za nasvet!
Put A Kilt On It!

Find Reply
A polirnih pilic se ne dobi več? Sem že parkrat iskala pri essence, Catric pa ni bilo nič videt.

[Napoleon]

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)