Thread

Anti-aging nega

2288Replies 564390Views
Messages In This Thread
Aja, je malo dražji, ampak zamižim, ker je praktično edina stvar, ki jo mažem na obraz in mi ustreza, sestavinsko je tudi dober. Hvala za predlog, jo prečekiram. smile
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Jaz sem Hemptouch azelaično do zdaj obakrat kupila v Sanolaborju, ko je bil popust.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Hvala obema! Narocim. Sej nimam nic od negovalne prakticno.

A c vitamin tudi ponaga zato? Kwr ga imam se doma pa bi ga lahko porabila.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Find Reply
Revox ima tudi 10% azelaično, je ceneje, mogoče za pogledat, če se podobno fajn obnese.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
^Sestavinsko je precejšnja razlika, zato tudi razlika v ceni. smile Tudi the ordinary jo ima tudi za nekih 8€, če se prav spomnim.

Marmelada, jaz sem zadnjič opazila, da ima Sanolabor na spletu čisto druge cene kot v fizični trgovini - serum recimo je dober evro cenejši na spletu, s tem, da lahko prevzameš v trgovini in ne plačaš poštnine. Ne štekam logike s strani trgovca, potem lahko praktično kupiš online, prevzameš v trgovini in plačaš manj kot če bi kupil v trgovini.

Pablo Picasso
Find Reply
A res? Ko sem jaz gledala, so bile iste cene. Jaz sem nazadnje kupila serum, ko je bil 20 ali 25 % popust na izdelek po izbiri z njihovo kartico.

Trenutno je recimo znižan na Moja lekarna, 25,50 € je (pa tudi sicer kaže, da je redna cena pri njih nižja kot drugje, 26,84 je redna). Pa Lekarnar ima akcijo, če kupiš 2 ali 3 izdelke.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Ja, na Sanolabor strani kaže ceno 28.07€, v trgovini pa je bila okoli 29,60, nekaj takega. Jaz redko naročam v online lekarnah, ker se tisti prihranek zaradi poštnine velikokrat izniči in je na koncu skoraj isto, če kupim v poslovalnici. :') Ko bo naslednjič kupon v Sanolaborju, poročajte prosim. laugh

Pablo Picasso
Find Reply
1. v mesecu je nov katalog in tam so objavljeni ti kuponi, jaz tudi čakam, če bo naslednji mesec kaj.smile Ta mesec je bil samo 10 %.

Jaz pa v spletnih lekarnah kar veliko naročam, ampak takrat, ko imam več stvari za kupit, tako da pride zastonj poštnina. Samo za eno kremo se res ne splača. Pa skoraj vedno dajo zraven še kakšne fajn testerje ali mini embalaže kakšne kozmetike.
Find Reply
Lekarnar ima ravno akcijo, do 3.8, -20% oz -25% ce vzames dva ali tri hemptouch izdelke. smile
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Fiona, sem že večkrat pisala, jaz si pigmentne madeže občasno zamrznem pri moji kozmetičarki.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Katere anti-age tekstilne maske za obraz so vam najljubše? Jaz sem zadovoljna s Hada Labo, bi pa preizkusila še kakšno drugo.
Find Reply
Malincin serum Retinol+ uporablja/je uporabljala

katera?

https://www.malinca.si/serumi/retinol-2-kosa.html
Find Reply
Jaz sem ga pred kratkim kupula, ampak sem ga šele 2x uporabila, tako da ne morem še nič rečt, razen to, da se mi lepo vpije.biggrin

Me mika tale akcija zdaj, 2 seruma za ceno enega, da bi vzela na zalogo retinol in vitamin C.

Planet, če boš naročala, uporabi kodo tixi10, prime še dodaten popust.smile
Find Reply
Tudi mene mika ta akcija.smile O, super, hvala ti!
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)