Thread

pilice

73Replies 132009Views
Messages In This Thread
jaz imam tudi ta vlažilec in se mi zdi, da se je stanje že malo popravilo (le na kazalcih ne, ki so bili najglobje razcepljeni). Ostali so za enkrat OK, ampak imam pa zaradi kazalcev res full kratke. Moram pa na tisti otok enkrat, kot je Ananas predlagala ... da mi nohte izpilijo, pa da vidim ali imam lahko spet malo daljše.
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Jaz sem opazila da je mamina Essie steklena pilica, ki sem ji jo podarila za božič precej bolj groba, kot pa moja, ki sem jo naročila pred kakšnim letom in pol. Ni mi jasno kako je to možno. Ta mamina sploh ni tako fajna, skoraj taka je kot tista Elite v DM-u. verymad
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
A je šla slučajno Artdeco steklena pilica iz prodaje? Že 3 krat sem jo zaman iskala. Sem sedaj vzela kar eno iks od Mullerja.
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

[right]---------------------------------------------------------------------------------------------[/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right]When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.[/right]
Find Reply
Glede Ardeca ti ne vem povedat.

Müllerjeva z modrim držalom, mi ni bla všeč. Hitro je postala neuporabna in hitro lomljiva je.

Mama ima enih 10cm dolgo pilo rdečega ročaja, 2 prekrižani sablji sta na njej, a žal ne razberem firme. Mi je super!

Moram tudi jaz v nabavo nove ...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

[Image: yru-vinyl5_thumb.gif][Image: tr-untitl.jpg]

[Image: d035.gif]

[Image: icon-33-32.png] opera_volgae_malek
Find Reply
Wilkinson ima dve sablji smile
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Sem razbirala, a ni to. Znotraj nekega ščita sta in Crusades ali nekaj podobnega piše.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

[Image: yru-vinyl5_thumb.gif][Image: tr-untitl.jpg]

[Image: d035.gif]

[Image: icon-33-32.png] opera_volgae_malek
Find Reply
A so vse stelkene pilice ful nežne? Jaz imam od Elite models iz DM-a, ampak mi je ful prefina. Je skorajda neuporabna za skrajšat nohte. Sem nabavila še eno navadno, tisto dvostransko, v sredini oblazinjeno, stekleno pa uporabljam samo na koncu, za odpilit tiste nitke na koncu nohta.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Ta od Mullerja se mi dejansko ne zdi tako zelo slaba, ampak tudi najbolj poceni ni ... okoli 8 evrov, se mi zdi, nisem pa sigurna.
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

[right]---------------------------------------------------------------------------------------------[/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right]When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.[/right]
Find Reply
Mojo sen naročila na čarodejki (se mi zdi), in se da z njo fino skrajšat nohte, kot tudi samo popravit obliko.

[Napoleon]

Find Reply
Katero pilo za nohte priporočate, da ni prefina, ne pregroba, pa da se ne obrabi hitro? Zdaj sem imela že več različnih iz DM-a, pa so se mi vse hitro znucale.

Tiste cele kovinske, ki so večne, so slabe za nohte?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Stekleno!
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Katero pa imaš? Jaz imam Elite models iz DM-a, ampak mi ful ni všeč, ker je čisto prefina za krajšanje in oblikovanje nohtov. Jo uporabljam samo za zgladit konice nohtov po piljenju. Rabim eno bolj grobo.
Find Reply
Mislim, da Zoya, saj ne bi smelo biti bistvene razlike med njimi. Ravno za krajšanje so steklene najbolj primerne, ker ne natrgajo nohtov in se jih lahko pili v obeh smereh. Z bolj grobo samo poškoduješ nohte.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz bi tudi svetovala stekleno, imela sem jo od ArtDecoja, a sem se vsedla na njo in jo zlomila.

Moram kupiti novo.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
A so steklene različno grobe, ali so načeloma vse ful fine? Elite models je moja prva, nisem nobene druge probala in ta mi je občutno prefina.
Find Reply
Danes sem bila v Mullerju in sem na hitro malo probala Artdeco stekleno pilico. Po dveh potegih mi je sicer delovala boljša in bolj groba od te moje. Kaj pa njihovo mineralno je imela katera? Na njihovi strani piše, da se kao uporablja za zaključit konice nohtov po piljenju, ampak meni se je zdela malenkost bolj groba od steklene.

To je ta:

[Image: 6102-2.jpg]
Find Reply
Te mineralne so vse veliko bolj fine. So pa vseeno super.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Po opisu sodeč res, ampak ko sem probala, se mi je zdelo pa ravno obratno. biggrin Verjetno bom res kar njihovo stekleno, ker je po pohvalah tukaj očitno učinkovita in dovolj groba.
Find Reply
Quote:[Image: 6102-2.jpg]
Ta mineralna pilica mi je pa super! Sem se odločala med to in njihovo stekleno, ampak sem izbrala mineralno, ker se mi je zdela bolj groba od steklene. Po nekaj uporabah se mi zdi ravno prav groba, za zgladit nohte pa imam že od prej eno zelo nežno stekleno. Super mi je tudi embalaža.
Find Reply
Je katera zasledila kakšne mini steklene pilice v trdem etuiju, da bi ji lahko imela v torbici?

[Napoleon]

Find Reply
Uspelo mi je zlomiti stekleno pilico, ki sem si jo prinesla iz Prage. Je kaj pametnega za dobit pri nas? To kar ima DM mi ni ok, so pregrobe. Ima Muller kaj boljšega ali kje na netu?

[Napoleon]

Find Reply
ali obstajajo kakšne posebne pilice proti cepljenju nohtov. V DM na eni piše, ampak nikoli ne vem ali je res ali samo piše tako. Sploh ne razumem kaj bi bilo potrebno, da bi se mi nehali slojit. Oz kaj uporabljate?
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Na biab hodim. Nisem našla boljše rešitve 🤷🏼‍♀️
Find Reply
Jaz uporabjam samo stekleno pilico, potem pa zagladim z  polirno. Meni pomaga Ecrinal zadeve pa vsak zvečer jih namažem z navadnim vazelinom. Pa rokavice med čiščenjem in pomivanjem posode.

[Napoleon]

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)