Threads: 71
Moderatorki, zdaj sem malo brskala tu po ocenah in sem v eni izmed njih našla en post iz pradavnine, ki sploh ne spada tja  A ga lahko ena prosim pobriše ?
http://www2.cudovita.si/tabla/index.php?showtopic=8953
Threads: 1,143
Hvala za opozorilo, pobrisano!
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 65
Khm... Mislim, da ocene niso namenjene splošni debati o izdelkih
http://www2.cudovita.si/tabla/index.php?sh...10140&st=20
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr
hvala za opozorilo!
najbolj žalostno je to, da takšne stvari počnejo že stari uporabniki (torej ne neki zmedeni novinci), ki so dobro seznanjeni s pravili.
- Anonymous
Threads: 69
Huda Nina Wrote:Ima katera izkušnje s temi britvicami?
Rada bi si kupila Venus britvico in se ne morem odločit katero naj vzamem.
http://www.gillettevenus.com/de/
Tudi sama se odlocam za nakup teh britvic pa me zanimajo vase izkusnje. Huda Nina ti si si potem omislila katero? Pomoje se bom odlocila za eno izmed dveh najenostavnejsih - modrih - Venus ali Venus Divine, vidim pa, da imajo eno novo - zeleno (Venus Embrace) s petmi britvicami, ampak je pri nas se nisem zasledila.
Nekako mi ni vsec, da je na britvici prevec tistih trakov, ki naj bi med britjem vlazili kozo, ker se mi zdi, da samo zapacajo britvico, ki je zato manj ucinkovita. Morda samo moj obcutek, ker sem pac taksna, da mora biti vse squeaky clean.  Trenutno uporabljam Gillete SensorExcel for Women pa se mi zdi, da je v zadnjem casu kvaliteta britvic mocno padla - tista gumica in vlazilni trakovi kar nekaj odpadajo in potem se britvica ne prilega vec lepo kozi.
Rape of the mind is a social disorder...
Ancka Pomarancka,
saj najbrž kot neravnonova in relativno aktivna članica foruma veš, da se pri ocenah ne debatira, a ne... in da se debatira v tej temi, ki je za to namenjena.
- Anonymous
FTSE, kaj pa zadnji komentar (Plain Jane)? Al je to ocena brez podaje številčne ocene?
Ocena je res bolj tak-tak, ampak je vsaj neko mnenje o izdelku, četudi ni podala na koncu ocene - saj ni edina, se tudi to že pri kom drugem zgodilo, pa se ni ocena pobrisala.
Če bi bili bolj strogi, bi tak blo pol manj ocen tu.
- Anonymous
Threads: 178
Mene pa zanima, kako dolgo ponavadi traja preden je ocena objavljena (oz. preden jo moderator/ka potrdi)?
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
07-03-2008, 10:55 AM
(This post was last modified: 07-03-2008, 10:56 AM by Fluffy The Stud Eater.)
Zato, ker je včasih takoj ne vidi! 
Je pa zagotovo objavljena vsak v roku enega dne, se mi zdi.
- Anonymous
_Planet_ Wrote:Tudi sama se odlocam za nakup teh britvic pa me zanimajo vase izkusnje. Huda Nina ti si si potem omislila katero? Pomoje se bom odlocila za eno izmed dveh najenostavnejsih - modrih - Venus ali Venus Divine, vidim pa, da imajo eno novo - zeleno (Venus Embrace) s petmi britvicami, ampak je pri nas se nisem zasledila.
Nekako mi ni vsec, da je na britvici prevec tistih trakov, ki naj bi med britjem vlazili kozo, ker se mi zdi, da samo zapacajo britvico, ki je zato manj ucinkovita. Morda samo moj obcutek, ker sem pac taksna, da mora biti vse squeaky clean. Trenutno uporabljam Gillete SensorExcel for Women pa se mi zdi, da je v zadnjem casu kvaliteta britvic mocno padla - tista gumica in vlazilni trakovi kar nekaj odpadajo in potem se britvica ne prilega vec lepo kozi.
btw: pred casom kupila svetlo modro Venus in sem zelo zadovoljna, super gladko kozo pusti za seboj.
Kje se da kupiti Apident zobno pasto?
Hvala.
Anyone? Ker sem jo že iskala, pa je še nisem našla ...
Threads: 38
V Medex trgovini? Pa enkrat sem jo tudi v eni od drogerij videla, če ni bil Müller...
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Threads: 178
V DMu jo imajo.
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
O, hvala! Bom šla preveriti sestavine najprej. ;-)
Threads: 1
04-14-2009, 05:53 AM
(This post was last modified: 04-14-2009, 07:25 AM by Melaina.)
sem mela to pasto.
mi je v redu ni pa nek presežek
Em, ja, sem preverila sestavine in ugotovila, da ima notri parabene in še kaj drugega, tako da se potem nisem odločila za nakup. Ostajam pri neki 100% natur italijanski zobni pasti.
Threads: 22
06-04-2009, 02:41 PM
(This post was last modified: 06-04-2009, 02:42 PM by Nincha.)
...
After all this time?
Always.
Mi lahko katera priporoci kaksne cistilne robcke (za roke), ki za sabo ne puscajo nadleznega (lepljivega) filma? Lahko so tudi robcki, ki se sicer uporabljajo za obraz, otroski robcki ipd., ce imajo nezne "sestavine" se toliko bolje. Preizkusila sem ze vse mogoce (Niveini za obraz, razni Fresh and clean) pa nisem zadovoljna. Razmisljam, da bi si v avto enostavno nesla plastenko vode. Bo se najbolje.
Threads: 354
Immortele, po tolikih letih bi pa menda lahko vedela kako poteka "komentiranje" v teh temah.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 199
Izabela in Immortele, kaj lahko prosim no!?
Viens, reste ici!
|