Thread

BB Creams

163Replies 180745Views
Messages In This Thread
Jaz jih uporabljam, CC je bolj natur, se nekako zlije s kozo, BB so pa gostejse in prekrivne. CC dull correct je pa vijolicne barve, ki se spremeni v natur in je za prekrivanje nepravilnosti. Kolegica samo to uporablja, ker ji je zakon.

Daj najprej prosi za testerje, v vsakem Loccitanu jih imajo.
Find Reply
Loccitan ima Erborian testerje?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Ja. Ker v Loccitanu prodajajo Erborian best sellerje.
Find Reply
Lahko ti jih pa jaz zrihtam, sam povej kaj hoces.
Find Reply
Zanimivo, nisem vedela. Če je možnost se ful priporočam. smile Najraje bi CC kremo pa ta CC dull correct, če je slučajno opcija pa še oni CC water, vse v clair.

[Napoleon]

Find Reply
CC so res take neprekrivne.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
zakaj potem sploh uporabljat CC? (še nisem imela ne BB ne CC, zato sprašujem).
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Ker da en tak kul izgled, poenoti. Ne prekrije pa flekov in mozoljev v nevidnost. Ne znam drugac razlozit.
Find Reply
Ker samo izenači ten (skrije rdečico). BB je pa tak ful light puder, ki se čisto zlije s kožo in ma malo prekrivnosti, ampak še vedno izgleda, kot da nimaš nič na sebi.
After all this time?

Always.
Find Reply
Ja meni osebno je CC brezveze, ker mi je skoraj enako, kot če bi imela samo kremo gor. BB mi je pa super, ker malo prekrije, ni pa maska. Super BB od Erborian je pa res že fajn prekriven.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Meni je pa CC zakon, pozimi pa se kapljica super BB cez.
Find Reply
Ja, to je čisto odvisno od tega, kaj želiš in kako lepo kožo imaš. Jaz imam ponavadi kakšne flekce od posušenega mozolja, pore...zato imam raje, da je zadeva malo prekrivna.
Find Reply
hvala za odgovore!
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Dvakrat sem se zdaj namazala z Erborian CC kremo in so prvi vtisi precej pozitivni. Lepo se razmaže in zlije s kožo. Predvsem mi je fajn ker res deluje oz se razmazuje kot krema in se mi nič ne useda in poudarja dlačice na licu. Pri ostalih se je to pogosto dogajalo oz si pol čakal da se je lepo usedlo ipd, tu pa tega za zdaj nisem zaznala. 

Trenutno imam sicer precej ok kožo, tako da prekrivanja nepravilnosti ne potrebujem, se mi pa zdi, da tako malo poenoti ten kože, da zgleda lepše.

[Napoleon]

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)