Thread

Maskare

2349Replies 516299Views
Messages In This Thread
Tudi mene zanima. Nekaj, da se lahko odstrani, se ne packa in ne drobi in da je viden učinek na trepalnicah. Hvala lp. laugh
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Zanimivo. Meni se je ‘No Panda Eyes’ zdela solidna, zgostila, ampak mi jo je bil pa ziv obup za odstranjevat.

Moja stalnica zadnjih 10+ let je Max Factor false lashes, gumjasta scetka. Sem resda nezahteven uporabnik, nikoli nisem imela problemov, da bi se mi spacala pod ocmi, je pa res ne nanasam obilno, nekje normalno. Nisem veliko eksperimentirala z ostaimi, ampak karkoli sem drugega sprobala (v tem cenovnem rangu) ni bilo primerljivo.

https://www.dm.si/p/d/1236863/max-factor...fect-black
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Jaz imam tudi že dolgo svojo priljubljeno maskaro, ki za malo denarja meni odlično služi in sicer Essence Lash without limits. Imam pa še od Maybelline sky high in je tudi dobra.
Find Reply
Meni je poleg te, ki jo je omenila Olivija, ena boljših še Lorealova Volume Million, pa od Maybelline Lash Sensational, ampak ta je kar problematična za odstranit. Drugače pa čakam Idunovo. 

https://www.dm.si/p/d/1270858/l-oreal-paris-maskara-volume-million-lashes 
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Jaz sem pa prejšnji teden za foro vzela bordo Essence Lash Princess maskaro, ker je to odtenek, ki ga vseeno ne uporabljam redno. Malenkost se kruši (po dveh plasteh), sicer sem pa presenetljivo zadovoljna, sploh za to ceno. Sicer pa Armani Eyes to kill zame nima konkurence, vse zahteve odkljuka, pa jih nimam malo.

Tudi navadne krtačke imam veliko raje od silikonskih.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Moje trepalnice pa z navadnimi krtačkami sploh niso ok, mora bit silikonska. Sem te ravno mislila vpr za kam burgundy barvo maskare uporabljaš? smile

[Napoleon]

Find Reply
Za povsod. biggrin Ampak sezonsko, tudi bordo senčila in eyeliner rada uporabljam. Res lepo poudari zeleno-rjave oči, pa bordo je itak moja najljubša barva. smile

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz imam tudi zeleno-rjave oči. : )
Find Reply
Ne znam si predstavljat katerokoli barvno maskaro na sebi. Se mi zdi, da na modre oči nič ne paše.
Find Reply
Jaz imam tudi modre oči in sem pred 100 leti upprabljala občasno modro maskaro, takrat mi je bilo všeč 🙂😁
Find Reply
Na modrih je modra krasna.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Ne vem no, meni že modra senčka na modrih očeh izgleda klovnovsko.
Find Reply
Jaz mam take svetlo zelene / sive oči in uporabljam že kakšno leto samo rjave maskare in mi je super, tut zato ker sem relativno svetla se mi zdi da ful bolj mehko izpade.
After all this time?

Always.
Find Reply
Včeraj sem kupila dve maskari od Maybelline, neko novo Body in klasiko Sky High pa moram reči, da je tale Body men kr mal brezvezna, Sky High je mnogo boljša.  Nanesem kombinacijo obeh pa je okej, ni pa zdej, da mam pahljače.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Quote:Jaz pa sem kupila IDUM minerals VATN 38. Ne menjam, najboljša maskara ever. 
Lahko potrdim, da je IDUN zelo dobra maskara. Zelo lepo loči in podaljša trepalnice, voluma sicer ni takega. Zdaj ko je še nova, je tudi precej mokra, upam, da se sčasoma še to unese. Mi pa odstranjevanje ni tako pri srcu, pač tole s toplo vodo se sliši ful enostavno, meni ni ravno. Obraza ne umivam s toplo vodo, tako da potem samo po očeh močim, malo je treba tudi mencat, pa meni se zdi, da je precej več umazanosti okoli oči, kot drugače. Mogoče pa ne delam kaj prav. biggrin

[Napoleon]

Find Reply
Zelo podobno izkusnjo sem jaz imela z maskaro, ki naj bi sla dol s toplo vodo. Obicajno sem namocila kosme vate in s cim bolj toplo vodo brisala dol. Pa se vedno sem bila crno zamazana po spodnji veki, bah. Prevec dela in packanja za moj okus.
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
A res? Meni odstranjevanje sky high tube maskare ne predstavlja težave. Gre lepo dol že z mlačno vodo. Delam pa nežne vertikalne potege od korenine trepalnice do konice in grejo stran kompaktni kosi maskare dol, ki se ne razmažejo posebej, razen če jih res stisneš med prsti. Nič ne drgnem vertikalno s prsti po trepalnicah. Ne vem no, meni je super. Tudi če grem kasneje z micelarno vodo na vatici čez, nimam res nič na trepalnicah, tako dejansko vem, da so očiščene.
Find Reply
Imam podobne izkušnje kot Bellini, meni se ta maskara lepo odstrani.

Ugotavljam pa, da mi prav nobena maskara ne naredi woow efekta, ker imam ravne trepalnice in bi si jih očitno morala sama predhodno vihat ali hodit na keratinsko vihanje. High end maskar niti ne upam na blef kupit, ker bi mi bilo še bolj škoda denarja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Jaz zmočim palec in kazalec, mednju stisnem trepalnice ter potegnem po dolžini trepalnic. Nekajkrat ponovim.
Find Reply
Meni je tako čiščenje (kot ga opisujeta Belinni, Planet) povzročilo, da mi je ob vsakokratnem odstranjevanju par trepalnic izpadlo. Ko sem navadno maskaro zgolj z micelarno vodo, pa redkokdaj.
Find Reply
Jaz si trepalnice viham s klescami ze odkar pomnim, to res ni noben problem in na vseh tako vsaka maskara izpade veliko lepse. Sem pa ze pred leti ugotovila, da so moje trepalnice ze precej privihane tudi tako, ker vcasih sem res imela skoraj cisto ravne. Mi ni cisto jasno, kako, ker ne uporabljam nobenega seruma ipd.

Sem sla pa enkrat pred leti na keratinsko vihanje + barvanje, pa mi ni vredno. Meni ze to, da maskara samo loci, obarva in podaljsa, ni nic, iscem ful volumna.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz sem bila na dvigu trepalnic enkrat, pa mi ni bil prijeten sam postopek, so se mi oči solzile za znoret, pa učinek tudi ni bil zdaj tako wow, ker že naravno nimam tak slabih trepalnic, tako da mi ni vredno.

[Napoleon]

Find Reply
Meni se ne da, priznam. Ob 5:30-6 zjutraj, ko bi naj to počela, sem komaj pro zavesti XD
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
To pa verjamem. 😬

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
^^

Razumljivo, ob takšni uri sem si jaz sposobna edino zobe umiti.

Olivija, a res? Ma jaz redko uporabljam make-up.

Bi pa morala najbrž tudi jaz iskati predvsem maskaro za več volumna, ker imam že po naravi temne, dolge, zavihane in goste trepalnice, tako da tega od maskare ne potrebujem.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)