Threads: 78
Js sm ravno naročila Bilboa Cocobello spf 30 pršilo. Lani sem mela Hawaiian Tropic sprej in Bilboa sprej meta.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 597
Kot lani, Nivea Invisible finish (za to me je Tika zinfluencala, nam je ful vsec), pa Eucerin Dry touch transparent sprej, oboje spf50.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 69
03-07-2026, 01:05 PM
(This post was last modified: 03-07-2026, 01:25 PM by _Planet_.)
Saj res, tudi jaz sem jo gledala lani pri njej, pa potem pozabila na vse skupaj. Hvala za reminder!
Niveina je primerna tudi za “mestno uporabo”? Si opazila kaj rumenih sledi na oblačilih/kopalkah?
Rape of the mind is a social disorder...
Na ostalih oblačilih ne, na kopalkah pa malo. Ampak se mi od vseh vsaj malo pozna, sploh na črnih.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 53
Jaz isto kot prejšnja leta. Eucerin Oil control Dry touch losjon (navadnega in otroškega) in pa Eucerin Oil control dry touch sprej, vse spf 50. Če je kakšna fajn akcija, vzamem tudi LRP otroški sprej spf 50.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
03-10-2026, 10:48 PM
(This post was last modified: 03-10-2026, 10:49 PM by _Planet_.)
^^
LRP otroškega sem imela lansko sezono. Moti me, da pusti zelo rumene sledi na oblačilih. Zadnjico mi je na ta račun opeklo, ker je nisem hotela mazati preblizu kopalkam. Preostanek poletja sem nosila kopalke v kroju kratkih hlač in je bil mir. : ))
Jina, saj si mislim, da SPF filtri naredijo svoje. : /
Threads: 39
Tudi jaz iščem kremo, ki ne bi puščala rumenih madežev. Lani sem vse kopalke na ta način uničila. Pa sem jih dnevno spirala z vodo.
Threads: 65
Mineralni filtri se bojda lažje odstranijo iz oblačil. Nisem pa še našla nobenega z zaščito 50, ki nima v sestavi nekih komedogenih olj, tako da bom vesela priporočila.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 77
Jaz sem imela lani od Lidla sprej SPF50 pa se je dobro obnesel, nekih rumenih flekov nisem opazila.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 22
Sam ena antireklama (mogoce je to splosno znano, jaz sem se lani zafrknila) - Naif kreme, what the heeeeelllllll 🤯 Nisem se mela tok slabega izdelka, kao naravna pa zarad AD od S., ne da se je sploh razmazat, ostane v takih grudicah in tut po fuuul drgnjenja se vedno ostane bel sloj, groza. Dobesedno v smeti jo loh dam pa za nic drugega ni.
After all this time?
Always.
To sem zaenkrat izbrala s pomočjo AI. : ))
https://www.moja-lekarna.com/eucerin-sun...f50-150-ml
(Vpisala sem pogoje, da je čimmanjša možnost madežev na oblačilih, da ne izsušuje kože, da ima dodatno zaščito proti nastajanju pigmentih madežev.)
Threads: 77
Načeloma vsako letu kupim kremo od Lidla. Tudi letos sem jo, le da sem se odločila za sensitive verzijo za otroke. Sterstiram doma, da vidim, če je slučajno mastna in bela, pa smrdi po alkoholu za znoret. WTF, sensitive kao, a butnejo alkohol noter. Lanska navadna je npr ful boljša glede tega.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Jaz sem kupila Eucerinovo iz zgornjega posta, so imeli v lekarni (Lj) ravno akcijo.
Threads: 22
04-29-2026, 03:37 PM
(This post was last modified: 04-29-2026, 03:41 PM by Nincha.)
Enako, sem pa vzela Eucerin Dry Touch za S. in bom verjetno tut jaz uporabljala.
https://www.lekarnar.com/izdelki/eucerin...f50-200-ml
After all this time?
Always.
05-01-2026, 02:00 PM
(This post was last modified: 05-01-2026, 02:04 PM by Jinadaze.)
Jaz sem zadnjič v Mercatorju naletela na akcijo -40 % na Nivea SPF-je, sem vzela dva nova spreja. Redna cena je sicer že 20 €, pa tudi tista njihova krema, ki sem jo hvalila, se je od lani podražila. Od
Lidla in Hoferja so mi pa od nekdaj zoprne za uporabo in slabo se vpijajo. Te včasih kupimo samo, če nam je na morju zmanjka.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Lekarnar ima ta teden akcijo za Eucerin sončne kreme. 40 % popust, če kupiš vsaj 2. Jaz sem kar naredila zalogo.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Threads: 90
Hvala, ker javite te akcije.
Katere pa so OK od Eucerina?
Jaz prisegam na Oil control dry touch linijo spf 50 (za obraz, losjon za telo v tubi in prozoren sprej) in pa Dry touch spf 50 otroško verzijo (v tubi).
Jaz sem si od Eucerina vzela letos prvič Body sun lotion 50+. Po občutku je dober, upam, da tudi po UV zaščiti. (Nekaj postov višje je link.)
Threads: 90
Hvala. Sem naročila eno za obraz in eno za telo, mislim, da tisto z linka od Ninche.
Dobre akcije za Eucerin ima sicer tudi Lookfantastic. Pri Lekarnarju mi je fajn, da nudijo tudi osebni prevzem in pripravijo še isti ali naslednji dan.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 78
Js sem navdušena nad LRP Anthelios nevidnim pršilom za telo in obraz - uporabljam za telo. Tudi na predhodno z losjonom namazano kožo se lepo nanaša in vpije, sledi ne pušča, solidno zaščiti. Bom še kupila.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 27
Meni so pa Rilastil dalec najboljše. Nazadnje smo v Coopu naredili zalogo.
|