Thread

Vilinski simboli

95Replies 128144Views
Messages In This Thread
Lahko. Po potrebi. smile
Viens, reste ici!
Find Reply
ok, tole mi pa prov res ni jasno - ce delujejo preko psihe (kako nej bi drugac) - zakaj je pol tok vazno, kam jih narises pa s cim? mislim, sej point je v tem, da se zavestno odlocis pa se tok potrudis, da tist prerises, si zadas nek cilj in se pol podzavestno trudis za to (z mislimi, da ti bodo simboli pomagali). mislim ... ni logike?

Find Reply
Je logika - v barvah. Temne barve so negativne barve. Svetle barve so pozitivne barve. Ker vilinski simboli temeljijo samo na pozitivnosti, ni poante, zakaj bi jih risal z črno npr.. Energija se boljše pretaka čez svetle barve.
Viens, reste ici!
Find Reply
ok, js ze tko nism privrzenec temnih barv - ampak ce se nekdo boljs pocuti v temnih barvah pa to, ne vidim problema. vsakemu svoje :/

aja, pa nism hotla nc tko napadalno zvenet, sam ksne stvari so mi rahlo hecne kdaj pa me zivcno nardijo (pa morem pokomentirat). :shy:

Find Reply
Saj nisi napadalno izpadla. smile No, ja .. res je, vsakemu svoje, tut ne bo konec sveta, če si bo kdo vilinske z črno narisal ampak naj bi se z svetlimi barvami risali. smile
Viens, reste ici!
Find Reply
hotla sm sam povedat, da se mi zdi ze to, da se odlocis, da hoces nekej dosect pa za to nekej nardis (magar simbol narises al si pa pac oblubis al pa km cilje napises), da ze to vpliva na psiho in da nima veze, kam pa s cim je napisano wink

Find Reply
Ma pusti nam veselje no. Glavno je, da deluje, saj ni tolk važno zakaj. wink
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
Find Reply
Zlobica Wrote:hotla sm sam povedat, da se mi zdi ze to, da se odlocis, da hoces nekej dosect pa za to nekej nardis (magar simbol narises al si pa pac oblubis al pa km cilje napises), da ze to vpliva na psiho in da nima veze, kam pa s cim je napisano wink

Ampak potemtakem, bi tvoja psiha nekak dosegla to, da simbol ne bi deloval, ker bi se kar naprej spraševala : Kaj pa če ne deluje, ker sem ga s črno barvo narisala ? Ja ziher ne deluje zato. Vidiš to so potem taki ključi, ob katerih res lahko začneš razmišljat. Človeška psiha je bolj zanimiva stvar, kot si mislimo. smile
Viens, reste ici!
Find Reply
kaj pa pomenjo simboli naprimer: voda,zrak,duh,ogenj.....in podobni.?
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

Find Reply
Nevem vseh na pamet ker jih je preveč. V Kandelarju je vse razloženo smile !
Viens, reste ici!
Find Reply
*sarca* Wrote:ja jst ubistvu vrjamem d to deluje sam men ne deluje=)

Mogoče samo ne deluje na način kot ti pričakuješ in točno takrat ko to pričakuješ smile
Mislim da njihovo pojmovanje ''časa'' ne moreš enačiti z našim pojmovanjem le-tega. wink
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
Find Reply
Ana Wrote:Ampak potemtakem, bi tvoja psiha nekak dosegla to, da simbol ne bi deloval, ker bi se kar naprej spraševala : Kaj pa če ne deluje, ker sem ga s črno barvo narisala ? Ja ziher ne deluje zato. Vidiš to so potem taki ključi, ob katerih res lahko začneš razmišljat. Človeška psiha je bolj zanimiva stvar, kot si mislimo. smile

ok, to so pol uni nepotrebni 'haklci', k jih morjo h vsaki stvari obesit, da zgleda bolj prepricljiva pa kompleksna, pa da se da knjigo o tem napisat (pa prodajat) wink napol hec, napol res.

mislim, ce bi ti pa en reku, da bo pa crna 100% bols delvala ... pac, si reces da bo simbol deloval (ceprav za ksno srecanje al pa kej tazga si nisem na jasnem, kako naj bi clovekova psiha na to vplivala - razen da bolj okoli sebe gledas wink ).

kar se pa tice 'omejitev' pri uporabi - kolicinsko, kok naenkrat se mi zdi pa skor logicno. se pac lazje osredotocis na par stvari, k da bi se mogel na 15 razlicnih.

evo, sm se izpricala laugh

aja, pa velik uspeha s simboli, ce vam kej 'nucajo' - vsakemu svoje wink

Find Reply
Glede teh barv...je Ana lepo povedala, da se energija lepše pretaka čez svetle barve thumbup
Probajte se zapret v črno, temačno sobo, pa tam nekaj časa preždite, pol pa se zakamuflirajte v neko prijetno svetlo sobo, pa pol primerjajte kje ste se ''lažje'' počutili tongue
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
Find Reply
Zlobica Wrote:ok, js ze tko nism privrzenec temnih barv - ampak ce se nekdo boljs pocuti v temnih barvah pa to, ne vidim problema. vsakemu svoje :/

zastopim ja, da se vecina boljs pocuti ob svetlih barvah - sej pravim, so pac ksne izjeme. sej valda da ce ti ena barva ne dopade, da se ne bos pa zdej nekej silil. mislim, ksn k je anti-roza-frik ne bo zdej sel pa glih simbolov z roza risat (cist intuitivno), ce mu prej ne bo noben izjavil, da mu bo pa glih roza barva spremenila zivljenje v oh in sploh.

no, moje mnenje pac - bi zaklucla tole diskusijo, pa da se vrnemo/te nazaj na temo wink

Find Reply
Saj spada k temi. Tak da kr kr. tongue

Samo to bi pokomentirala smile :

zlobica Wrote:da mu bo pa glih roza barva spremenila zivljenje v oh in sploh.

Saj vilinci ti ne spremenijo življena v oh in sploh hehe. Če bi blo tak, vrjemi, da bi bla jaz zdaj že polna denarja, mela bi najboljšega fanta na svetu, bla bi najlepša in najbolj uspešna v šoli .. da se o zdravju in sreči sploh ne pogovarjamo. Vilnci ti pač pomagajo pri malih stvarih in ti nudijo male radosti v življenju, ki mogoče pomenijo več, kot tista "popolnost". Jaz bi bla ful vesela, če bi skeptiki (zlobica biggrin ) mogoče probali kak simbol .. ne silim pa nič, ampak tak spontano .. mogoče bi pa deloval. :=)

wink
Viens, reste ici!
Find Reply
če verjameš deluje, če ne verjameš ne deluje. preprosto kot pasulj
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Find Reply
Se stoprocentno strinjam ! Ampak je fora tut v tem, da so pol tu še npr. angelske karte ( en primer ) tut ista fora - če vrjameš v njih delujejo res delujejo če ne vrjameš so krnekaj. Mam tu sama izkušnje. Bolj "poduhovljenim" osebam kaže res točne odgovore (ko jim berem karte) tistim, ki pa niso tolko poduhovljene osebe, da se pokaže krnekaj. Res je fuul v psihi in v tvojem prepričanju ! smile
Viens, reste ici!
Find Reply
hehe, jah, mal sm skleptika ... ves kaj use hocjo ljudje prodat pa kaj use eni 'kupjo'. treba bit mal kriticen, ane wink

gre se za to, da ce se bos preprical, da ti bo pa glih ena barva pomagala, da verjetno ti bo - ampak zarad psihe, ne zarad barve.

aja, pa glede sprobavanja simbolov - pomoje so fajn, ce si psihicno s cim ful obremenjen - recimo, da si zivcn, pa da se samo spomnis da se mores zbrat pa umirit pa da bo use ok, valda da se pozna. sam eni se lahko v to prepricajo brez risanja na listke, drugi pa ne (seveda pa ne pravim, da je s katerim koli nacinom kej narobe).

mislim, sej pravim - ce komu nuca, pol super, ane wink

Find Reply
Maš čisto prav. smile Ful smo si rezlični ne in za vsakega je nekaj dobro. smile
Viens, reste ici!
Find Reply
A se v tej smeri še kaj dogaja? Kakšne so kaj izkušnje?
Aja, še to. Kam pa potem s temi listki, ko jih ne uporabljaš več?
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Jaz angelske karte še vedno uporabljam, ko mi je hudo, ko mam kaka vprašanja in vedno najdem kako oporo.
Glede vilinskih simbolov pa ja - imam jih pod pojštrom za sanje in boljši spanec, imam jih v zvezkih za zbranost itd.. če deluje? Rekla bom, da pač deluje na psiho, ker v to verjamem.
Viens, reste ici!
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)