Thread

Kakšna je bila vaša današnja nega obraza?

1955Replies 354281Views
Messages In This Thread
S kislinskimi peelingi mislita? Ne vem, ful mam porazno kozo brez, sem tudi že naredila pavzo. Izmenicno sem poskušala brez retinola najprej, potem samo z vlažilno nego, tako da to je zadnji sklep, da poskušam še z nečim vlazilnim in zamenjam kremo 😯
Find Reply
Ora, ja.

Pa ni dovolj, da je vlažilno, mora obnoviti bariero (Haruharu npr.). Vsaj, če sklepam po sebi.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Jap. Ce ne vpija, je lahko poskodovana bariera in imas obcutek, da nic ni dovolj. Jaz bi tudi vsaj za kaksna 2 tedna prenehala s kislinami.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Ok, hvala punce!
Find Reply
Pa mogoce ce azelaicno poskusis, zna bit malo manj agresivna, pa vsekakor bariero postimat.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Quote:Jaz zvecer lahko namazem tri tone vlazilnih in mastnih krem, pa cez eno uro ni vec ne duha ne sluha o cemerkoli..
Jaz sem s spremembo kozmetike ta pojav nekoliko omilila, si pa tudi poleti zvečer bp namažem vazelin okrog oči, ustnic in na vrat, da za silo zadrži vlago do jutra.

Zjutraj:

Haruharu black rice probiotics barrier essence

TO Multi-peptide eye serum okrog oči

Malinca serum C15 (vsakodnevno na vrat, za obraz še ugotavljam, kolikorat na teden, da ni preveč - mozolji)

TO hialuronska+B5

LRP Lipkar AP baume

SPF, če grem iz hiše

Zvečer:

CeraVe hydrating cleanser

Haruharu

Multi-peptide serum okrog oči

Hialuronska

TO Retinal 0.2 % emulsion (vsak drugi dan)

Lipkar (po potrebi zmešan z jojoba oljem)

Vazelin okrog oči, ustnic in na vrat (po potrebi)

Poenostavljena nega: Haruharu, Lipkar in SPF.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)