Threads: 78
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 65
Poročaj, kakšna se ti zdi.  Sem jo že hotela kupiti, pa ima nekaj K sestavin in je potem nisem, ker mojo kožo vseeee zapaca. Na koncu je bila edina pregnancy safe (nisem noseča, uporabljam bolj kot varnostno sito sestavin) in neK krema bila Hada Labo, še Eucerinova Oil Control, ki je *kao* primerna za nečisto in mastno kožo, je imela K sestavino.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 131
Jaz imam sedaj Hada Labo soncno za obraz in mi je super.
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti
Ja, tudi jaz jo imam zdaj, pa mi je premastna, ampak ajde, na plaži mi je načeloma vseeno, če se svetim kot tepsija bureka.
Pablo Picasso
Meni je super konsistenca, res lahka in tekoča, se pa pač pozna, da je to krema za sončenje, ne znam opisat, mal taka zoprna mi je kot vse kreme za sončenje. Meni se z lahkoto vpije pa dam spodaj tonik in serum za nego, lepo se razmaže, js dam količino navijuganega sredinca, tam, prst pa pol recimo. Ne opažam, da bi mi povzročala kakšne spremembe na koži v smislu mozoljev al pa kej. Za suho kožo po mojem ni. Spere se lepo, nič ni packasta. Za po mestu se namažem zjutraj pa potem sperem popoldne, ker ne maram tega na obrazu, če res ni nujno; na morju se bom pa nonstop mazala pa lahko podam malo bolj verodostojno mnenje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 163
Jaz imam BoJ Aqua Fresh pa mi je ful dobra. Manj matirajoča kot Eucerinova Oil Control, slednja je res bolj za mastno-mešano kožo. Obe sta dobri.
Tekočih pa sploh ne maram, Rilastil mi niti ena ni potegnila za ponovni nakup.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Js mam tut BoJ obe verziji pa mi za takrat k sonce res nažiga, nista dovolj (sem z rdečim nosom domov hodila k Rudolf ), tako, da bosta v uporabi od jeseni do poletja, poleti pa nujno sončna krema tudi za obraz.
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 597
Meni je pri Eucerinovi Oil Control ravno to fajn, da se čisto vpije in se ne svetim dodatno. Pa nimam mastne kože, ampak poleti pač švicam v faco.
Sem mislila, da je
BoJ Aqua Fresh še lažja ...
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 77
Jaz letos tudi ful švicam v faco, in mi pomaga, da sem pred nanosom SPF spodaj ne dam skoraj nič negovalne kozmetike.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 597
Jaz je nikoli nisem dajala, poleti mi je SPF vedno dovolj čez dan.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Špela, good to know. Ta Hada Labo za obraz je očitno dovolj močna, pa sem bila skeptična na začetku. Z Rilastilovo recimo me je sonce primlo in sem bila maaaalček rdeča, s HL pa sploh ne.
Pablo Picasso
Threads: 69
Quote:Jaz imam sedaj vlažilno kremo LRP Anthelios UVMUNE 409, SPF 50+. Deluje obetavno, koža se mi celo malo zmasti (sicer imam suho kot poper), bomo videli, kako se bo obnesla glede pigmentnih madežev.
Jaz sem za močno sonce zaenkrat zadovoljna s to, če odštejem fleke na beli srajci (urejeno z detergentom za posodo, hvala, Coco! : )).
Se pa nikoli namensko ne sončim, kar me pač lahko ujame med kopanjem, hojo ipd..
Rape of the mind is a social disorder...
Threads: 11
07-20-2026, 12:19 PM
(This post was last modified: 07-20-2026, 12:20 PM by Fiona.)
Jaz sem ful skepticna v preformans in obstojnost te BoJ. Jo uporabim samo ce dam ponovni nanos. Drugace sem pa ze ene 3 leta zvesta Rilastilu, 7 pumpic nabrisem na fris in je zadovoljivo.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Quote:Meni je super konsistenca, res lahka in tekoča, se pa pač pozna, da je to krema za sončenje, ne znam opisat, mal taka zoprna mi je kot vse kreme za sončenje. Meni se z lahkoto vpije pa dam spodaj tonik in serum za nego, lepo se razmaže, js dam količino navijuganega sredinca, tam, prst pa pol recimo. Ne opažam, da bi mi povzročala kakšne spremembe na koži v smislu mozoljev al pa kej. Za suho kožo po mojem ni. Spere se lepo, nič ni packasta. Za po mestu se namažem zjutraj pa potem sperem popoldne, ker ne maram tega na obrazu, če res ni nujno; na morju se bom pa nonstop mazala pa lahko podam malo bolj verodostojno mnenje.
Nobene reakcije na koži ni, mi ne masti ali povzroča mozoljev. Končno ena stvar, ki se mi res vpije in ne obsedi na koži, ne svetim se po njej, za poletje in take nore razmere, ki so zdaj, mi je super. Bom še kupila, upam da bo drugo leto še na voljo.
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
|