Cudovita.si
Miss Sporty - laki za nohte - Printable Version

+- Cudovita.si (https://www.cudovita.si/forum)
+-- Forum: Ocenjevanje kozmetičnih izdelkov (https://www.cudovita.si/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Ličenje nohtov (ocenjevanje) (https://www.cudovita.si/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- Thread: Miss Sporty - laki za nohte (/showthread.php?tid=12831)

Miss Sporty - laki za nohte - Ana - 09-06-2006

V bistvu sem pričakovala ful več. Laki so sicer lepo mazljivi in odtenki so ful lepi ampak ostalo pa je pod kritiko. Obstojnost je ful slaba - meni se že po dveh dveh začne lak lupit. Grozno. Lak pušča tut sledi na papirju. ful se hecno sliši ampak je res - na vseh zvezkih mam rdeče črtice. biggrin Saj v bistvu za tako ceno ni kaj dosti za pričakovat.

2/5 - dve točki dam zaradi cene in mazljivosti.

[Image: 59_7.jpg]

Dodam še eno kritiko : laki so za odstranjevanje grozni. Meni se je vse spacalo, ko sem rdeči lak dol spravljala. Cele nohte sem mela rdeče (kr zažrlo se je noter vse !!!) obnohtno kožico mam še zdaj rdečo. Groza no. ermm

- kristy - 09-06-2006

jst tudi dam dve.... men se že isti dan zčne lupit!! ermm ermm ermm ermm rolleyes

- DiLeMa - 09-06-2006

Meni se zdijo pa ti lahki ful obstojni, imam bež, živo rdeč in temno rdeč odtenek, vsi trije so zelo fajn. Bež mi zdrži ene 4 dni, tista močna dva pa tudi cel teden - brez nadlaka. Pa vsak dan zihr ene 5X pomijem posodo, ampak vseen zdržijo. Se tudi enkratno mažejo in se ne zgostijo hitro ... jaz sem zadovoljna, sploh glede na smešno nizko ceno.

4/5

- nihrida - 09-06-2006

Meni se tako ali tako začnejo vsi laki krušit že prvi/drugi dan. So pa lakci miss sporty dobri, ker se lepo mažejo, se ne sušijo prehitro (v steklenički).

Dala bi jim 4/5 (ker so glede na ceno kvalitetni)

- Fluffy The Stud Eater - 09-06-2006

.

Sprva sem bila kar navdušena nad temi laki, predvsem zaradi dobre obstojnosti in izredno nizke cene. No, čez čas je tole navdušenje minilo, ko sem opazila, da je prekrasna mazljivost zgolj na kratek rok, saj so se mi začeli vsi nadpovprečno hitro že v pakungi sušiti, so postali gosti in nemogoči za uporabo. Tako sem morala hitro kupiti nove. In ugotovila, da se računica kljub nizki ceni vseeno ne izide meni v prid. Ne bom jih več kupila.

Ocena: 2

.

- luminelle - 09-07-2006

Laki se zelo hitro izsusijo,sploh niso (zame) obstojni in zelo so mi nohte izsusile.Nohti se mi lupijo.

1/5

- nihrida - 09-09-2006

nihrida Wrote:Meni se tako ali tako začnejo vsi laki krušit že prvi/drugi dan. So pa lakci miss sporty dobri, ker se lepo mažejo, se ne sušijo prehitro (v steklenički).  

Dala bi jim 4/5 (ker so glede na ceno kvalitetni)

Aha!! rolleyes Bom morala na žalost spremenit svoj post. Včeraj sem si hotela namazat kremplje s svojim Miss sporty lakom in ugotovim, da je vse skupaj ena sama limasta kepa.
No, in na koncu sem ugotovila, da je tist lak, ki je tko fino fajn in se ne suši hitro, lak S-he. Se opravičavam. :banghead:

Miss sporty lak, ocena: 1/5

- pinga - 09-09-2006

tudi jaz sem zelo razočarana. krušijo se mi že prvi dan, nekaj ur po nanosu, kar pri metalni barvi zgleda izredno zanemarjeno, hitro se v pakungi posušijo, posledica je obupno slaba mazljivost. so mi pa še kr všeč barve.
2/5

- Neytiri - 09-09-2006

jz mam samo prozornga, pa je blo par dni ok, fajn se je mazu, ni se krušu, zdej je neuporabn rolleyes ...

2/5 , 2 dobi sam zarad tega, ker mi je prve dni dobr služu biggrin

Miss Sporty - laki za nohte - Parvinder - 09-30-2006

Mene so pa ti laki prav presenetili, glede na ocene tukaj. Imam ga v dveh odtenkih (bordo rdeč in črn) pa sta oba super. Zdržita mi do enega tedna, brez nadlaka. Mazljivost je super, zaenkrat se še ne sušijo biggrin Cena je pa kar smešna, zato

5/5

Miss Sporty - laki za nohte - Ewa - 12-09-2006

strdil se je ta lahk takoj!...aja, pa tut pri odstranjevanju se use tk okol nohta zapaca, da maš pol še neki cajta use pobarvano okol...

ocena:1

Miss Sporty - laki za nohte - Kalypso - 01-12-2007

Ti laki se mi ne zdijo tako zelo slabi, kot pišejo nekatere moje predhodnice, vsekakor pa obstajajo tudi veliko boljši laki kot je ta. Sama imam srebrn odtenek, ki ga imam že pb. leto in pol, pa je še vedno tekoč in mazljiv. Seveda se je malce strdil, če primerjam kakšen je bil ko je bil nov, ampak še vedno se da nohte lepo nalakirat. Všeč mi je tudi to, da se hitro sušijo. Odtenki, ki so navoljo so lepi, cena je zelo ugodna.
Najslabše se ti laki odrežejo pri obstojnosti, ki je izredno slaba. Če ne umivaš posode ali česa podobnega se celo lahko ohranijo štiri, pet dni, ampak to je že njihov maksimum. Meni običajno lak zdrži dva do tri dni, včasih še manj.

Ocena: slaba 3

Miss Sporty - laki za nohte - -supergirl- - 02-22-2007

miss sporty ake sem kupila lani za pusta (ne lakiram si nohtov z živo rdečim oz. črnim lakom) in moram reči, da so po enem letu še vedno uporabni.
vmes sem si kupila še en lakec (metalic look) in sedaj še temno rdečega hitrosušečega.
za to ceno so laki zakon! ne glede na pustno rajanje in ostale norije mi je lak zdržal 5 dni (pa se mi vsak lak odkruši po max. 3 dneh). tako, da nima pripomb. nanos je gladek, sušenje relativno hitro. edini minus (pa še to ni kriv lak, temveč odtenek): priblemi pri odstranjevanju laka!

ocena: 4/5 (4, ker jih ne uporabljam pogosto, vendar pa primerni za hiter nakup posebnega barvnega odtenka)

Miss Sporty - laki za nohte - Immortelle - 10-09-2007

Slaba kvaliteta, slabo obstojni, barva pušča sledove na papirju, se hitro lušči, nanos treba ponovit, ker eden ne zadostuje.

2/5

Miss Sporty - laki za nohte - Emily - 01-04-2008

Zelo slabi laki, res da so poceni, ampak še tistega denarja niso vredni. Meni se lak lušči že prvi dan nanosa, dobesedno se kar odlepi dol - cela ploskev na nohtu. Če dam več plasti laka gor se še hitreje odlušči. Sploh pa se je lak zelo hitro strdil tako, da je sploh neuporaben. Ni vredno nakupa, tudi tistega malega denarja ne.

Ocena: 1

Miss Sporty - laki za nohte - DEADmemory - 07-27-2008

barve so mi všeč..samo kvaliteta je pa zelooo slaba

Miss Sporty - laki za nohte - Princeska - 10-15-2010

Slaba mazljivost, prehitro se posuši, češka embalaža in predvsem odtenki, ki izgledajo v steklenički bistveno drugače kot na nohtih. Ne kupim več!

1/5