hello punce,
zadnč sem brala nekaj o zdravi peki - brez maščob pa to. Pa sem čist padla not. Glede na to da velik pečem peciva, sem hotla probat neki novga. V prilogi Odprta kuhinja je bilo objavljen nekaj o eni foliji s steklenimi vlakni. Kao da ful ne potrebujejo maščenja in so uporabne več let. Glede na to, da s takimi folijami ravno nimam izkušenj, bi bila zelo hvaležna če bi mi vsaka podala svoje mišljenje?
Lp
Zdrava peka
Started by
ančica
, May 31 2007 08:02 AM
6 replies to this topic
#1
Posted 31 May 2007 - 08:02 AM
#2
Posted 23 July 2007 - 11:29 AM
jaz najraje pečem v taki posodi ki ne rabi veliko olja. Se mi zdi da če je folija gor da je čisto drugi okus.
#3
Posted 23 July 2007 - 11:51 AM
Ančica, kupi si silikonsko folijo. Jaz sem jo kupila v Mullerju, stane 10€ in je praktično večna. Ne uporabljam več olja in jo uporabljam pri vsaki stvari, ki jo dam v pečico. Raje jem hladno olje na solati kot pa pregreto iz pečice.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
#4
Posted 08 August 2007 - 10:26 PM
Mene pa zanima, kok kej pečete v silikonskih pekačih in če jih kdaj vseeno malo namastite (npr. za kakšna peciva)? Pa pri katerih pecivih/piškotih/.../ ne bi blo fajn bele moke menjat s polnozrnato, če sploh pri katerih?
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda
#5
Posted 09 August 2007 - 07:12 AM
Jaz pečem na njej izključno brez maščob.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
#6
Posted 09 August 2007 - 08:39 AM
a se to folijo dobi v kšnih posebnih dimenzijah al kako to zgleda?
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda
#7
Posted 09 August 2007 - 09:05 AM
Lahko kupiš peki papir in ga sproti režeš, sicer je folija pač neke dimenzije. Kupilla sem jo v Mullerju.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users