S takšnimi zahtevami sem se torej podala v drogerijo, kjer sem kar nekaj časa nekako obupano tavala naokoli, saj se ob vsej tej izbiri nisem najbolje znašla. K sreči je k meni pristopila zelo prijazna prodajalka in skupaj sva obdelali takorekoč vso njihovo ponudbo, mazali pudre na roke in obraz, primerjali ... no, nič me ni posebej navdušilo, dokler mi ni pokazala tekočega pudra Kanebo Liquid Finish. Takoj, ko mi ga je nanesla na obraz in sem se pogledala v ogledalo, sem vedela - to je to. =)
Puder je precej tekoč, nič kaj kremen, vendar nikakor ne voden, maže se naravnost prekrasno in se instantno zlije s poltjo. Prekriven je presenetljivo dobro, z enim nanosom srednje, z dodatno plastjo pa lahko dosežemo polno prekrivnost, ki je kos rdečim mozoljčkom, vsekakor pa tudi rdečici in podočnjakom. Puder vsebuje vpojni prah in je krasno matiren, poleg tega vsebuje izvlečke svile, ki naredijo kožo lepo mehko in voljno ter SPF10, ki nudi nekaj zaščite pred sončnimi žarki. Moja (normalna do mešana) koža pravi, da je tudi zelo lepo vlažilen in kljub matirnemu učinku niti najmanj ne izsušuje. Obstojen je dobro, vsekakor zdrži najmanj delavnik, ne useda se v pore in do konca obdrži svojo svežino. Vsekakor gre za prekrasen tekoči puder, ki bi ga sama priporočala za zmerno suho, normalno in mešano kožo, za zelo izsušeno ali zelo mastno ne bo primeren. Cena za 30ml je zasoljena, a primerna - 35€. Naj še omenim ovojnino, ki je meni prav prisrčna, nekako jajčaste oblike, masivno steklena in s srebrnim pokrovčkom. Na žalost nima pumpice, vendar z izlivanjem ni problema, ker odprtina ni prevelika.
Toplo priporočam!
5/5