Jump to content

Photo

ženskarji...what to do??

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 *pety*

*pety*

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 10 March 2007 - 09:25 PM

ok...imam problemček...z bivšim sošolcem sva se rahlo zapletla na neki zabavi . kakšen teden po tej zabavi sva si pisala sms-je se pogovarjala...res nonstop. Zakapčila sva se in si zaupala. Pač čutila sem da nama je mogoče namenjeno več kot samo prijateljstvo. Med pogovorom sva prišla na to temo...in je rekel da ni priupravljen imeti resne zveze. ok! Spoštujem njegovo odločitev. Videl je oz. slišal da sem jokala in da mi ni bilo vseeno...pač sem se rahlo navezala nanj. Najini pogovori po telefonu so se zmanjšali. Prišla je soboto ko smo s prijatelji in z njim šli žurati ven. ceu večer me je stiskau in mi govoril da sem njegova , da me ne da nobenemu, itd.... V meni je vzbudil novo upanje da pa mogoče ni vse izgubljeno. po zabavi...po dolgem pogovoru izvem da ni resno mislil...in da je vse po starem. ...da malo skrajšam....še ena zabava spet isto ...objemanje božanje poljubljanje med nama...spet bila pomembna samo njegova zabava ne pa moja čustva. čez teden dni ...zasebna zabava...vidim njega v objemu s punco o kateri swa obadva govorila da nama njen odnos in njen karakter oz nasplošno ona niti malo ni ušeč.....nisem hotela pokazati razočaranja oz. ljubosumnosti ...tisti večer. Cel teden se nisem pogovarjala z njim ga nisem pozdravljala. potem mu pa le pošljem sms da se me neda več kregati in se držati nanj in da je z moje strani vse pozabljeno kar swa kadarkoli imela...in on!!----> revež ne ve zakaj sem mu zamerila!!! uf!! mad.gif
zdj nimam namena imeti z njim kaj preveč stikov. pozdrav in to je to....
zdaj bi pa resno rabila kakšen nasvet kaj naj naredim...sem prav ravnala??

p.s upam da je zgodba razumljiva...res predolga zgodba za opisati na kratek načim...ampak ok probati ni greh wink.gif
  • 0

#2 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 March 2007 - 09:28 PM

po moje si nardila prav in želim ti čimprejšnje okrevanje smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 10 March 2007 - 09:37 PM

1. mislim, da ta tema spada med probleme, in 2. ignorirej ga in ga pust pr mir. mislim, kaj ti bo tip, k si skos nekej zmisljuje pa se ne zna odlocit? stran od takih. velik uspeha.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 March 2007 - 10:52 PM

No, če se bo ta tema razširila in bomo še druge kakšno rekle o ženskarjih, naj ostane. Če pa se bomo osredotočile zgolj na tale problem, pa je boljše, da se tema zaklene in nadaljuje v obstoječi temi o problemih!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 10 March 2007 - 10:54 PM

Mislim, da si pametna punca in si ze sama prisla gor, da tip samo izkorisca tvoja custva in se s tabo le igra. Lepo ti je povedal, da mu ni do nobene zveze, da ne bi ti slucajno prevec zahtevala in pricakovala od njega...

Ker pa ve kako ti cutis do njega, se s tabo fino zabava. Nasploh njegovo obnasanje, skakanje okoli drugih punck, lupckanje in objemckanje kar z vsako, ki mu prekriza pot, kaze na to, da mu je ljubezen zadnja briga...trenutno je se mlad in mora da vzame vsako priliko, ki se mu ponudi...

Tako da, definitivno si nardila prav! On se zdaj dela neumnega, da kao ne ve, zakaj si ga dala na "away", ker mu seveda to ne odgovarja in cist mozno, da bi ti znal se marsikaj obljubljat...ampak pod nobenim pogojem ne nasedi! ...ker to so vse prazne besede, vse samo zato, da ti zleze pod hlacke.

Odvrzi ga in pojdi dalje!

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#6 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 March 2007 - 07:33 AM

najstnicam najbolj paše, če se reče: 'sej bo ziher isto kot je tebi naredil tudi oni drugi'. twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 March 2007 - 09:34 AM

Eh, stran od njih. Kakšni dve leti nazaj sem se "zahaklala" z enim fantom, ko sem šla za štiri dni v tujino. Takoj, ko sva se zagledala, je preskočila iskrica na obeh straneh in mi je blo super, ker se mi to prej še ni nikoli zgodilo. Skratka preživela sva zelo luštne štiri dni, za povedat sva si imela neskončno stvari. Ful dober občutek mi je bil, ko z nekom, ki ti je ful všeč, stkeš eno tako vez in tem za pogovore ne zmanjka. Poslovila sva se lepo, izmenjala številke in mejle blablabla. Dva tedna zatem me je presenetil v službi, je kar uletel, čeprav živi na drugem koncu Slovenije. Ja, lepo fino krasno. Jest spet vsa v rožcah, pri tem pa se je tud končalo. Kakšen mesec zatem smo imeli neko zabavo, kjer me je ignoriral in se cel večer ukvarjal z drugimi bejbami. Jaz sem žurala in plesala z ostalimi, potem se je pa znašel zraven mene in hotel neki plesat in se drgnil ob mene s svojim trdim ku**** in govoril pravljice. No, po tistem večeru se nisem več obremenjevala z njim in čeprav me še zdaj na vsake tolko časa pozdravlja preko kolegov, ga pozdravim nazaj in that's it.
Moja zgodbica o tipih, ki jim nekaj ni jasno. Ne maram tega, da ne vem pri čem sem.
  • 0

#8 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 March 2007 - 11:21 AM

Sem tudi sama imela v preteklosti take težave.
Najboljše, kar lahko narediš je to, da ga odj*beš.

Očitno mu ni do resnih zvez, in mu verjetno še dolgo ne bo.
Zato bodi do njega hladna in ga naslednjič, ko bo hotel kaj od tebe, odrini stran in mu hladno in ostro povej, da te on pač ne zanima več. Če te vpraša kako to, mu povej, da si se ga naveličala.

To bo povrzočilo en lep udarec njegovemu egu (ker očitno tip misli, da lahko dobi vsako). rolleyes.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#9 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 11 March 2007 - 01:21 PM

No saj punce so že povedale, da se ga izogibaj.

Jaz sem tudi mela izkušnje z enim takšnim "loverjem". Saj tak je bil ful simpatičen in res me je očaral. Na srečo pa je vse ostalo samo pri poljubih, sms-jih in pogovorih. Na srečo, ker je takoj, ko sem obrnila hrbet pihal na dušo kolegici in kar nekaj drugim osebkom ženskega spola. Pravi metuljček, ki leta s cveta na cvet. Sem pa slišala, da naj bi sedaj tale fant zapletel z enim dekletom, s katero naj bi mislil resno in da se je zaljubil vanjo. Ampak koliko je govoricam za verjet, je ona "metuljčica".
  • 0

#10 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 March 2007 - 03:23 PM

če si to, da je zanga vse skupi igra že ugotovila, potem je res brezveze vztrajat..
sej glih "ženskarji" so ponavad zlo simpatični, komunikativni, ti dajejo feeling da si res neki posebnga... glih to je "skrivnost" njihouga uspeha .. mah.. ne se zapletat s takimi..
  • 0

After all this time?

Always.

#11 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 11 March 2007 - 05:36 PM

ah ja poznam take in se jim probam izognit v širokem loku. po parih takih izkušnjah sm pač vidla kako pa kaj je pr takih tipih. tud jst ne prenesem tipov, pri katerih ne vem, pri čem sm sploh zato, ker se v neverjetno kratkem času lohk res navežem na koga. ponavad take tipe kr ignoriram k vem da me bojo sam przadel. pa ponavad je blo lih tko: vid de pr eni ni uspešn pa gre k drugi...eh kaj češ enkrt se mu bo že vrnil ne skrb
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#12 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 March 2007 - 07:15 PM

Z ženskarji kot takimi ni nič narobe, če jih znaš prepoznat in nisi slep ko stena. Večina jih niti ne zavaja, večinoma vsi že hitro povejo, da pač niso za resne zveze, ker jim enostavno ni v interesu si na grbo nakopat pobesnelo zaljubljeno zalezovalko, ampak jim gre bolj za kratkotrajno zabavo (kot tudi v danem primeru), vendar pa potem zagledane dečve vsako nadaljno naklonjenost napihnejo v višave in si strašansko nabijajo upe v smislu jaz ga lahko spremenim in podobno in se potem hudujejo, ker se nezreli samec, željen neobvezne zabave, čez noč ne spremeni v zglednega in predanega dečka, ki zaljubljeno bolšči v izbranko in ji poje serenade. Saj, verjetno ga bo res nekoč ena spremenila, ko mu bo vse obrnila na glavo in se bo vanjo totalno zaljubil, vendar pa - če si ali nisi to ti, se bo kaj hitro pokazalo in predolgo vztrajat, špilat mučenika in se izpostavljat ponižanjem, pomeni delat budalo iz same sebe.

Jaz mislim, da tle pri tipih velja eno splošno in enostavno pravilo ... če so resnično zainteresirani in imajo z določenim dekletom resne namene, potem ne izgubljajo telefonskih številk, niso nenormalno pogoste žrtve naravnih katastrof, ki jim konstantno onemogočajo interakcijo z žensko svojih sanj, ne trpijo za nenadno izgubo spomina in si ne premislijo čez noč. Če se tip izmika, ni jasen glede svojih pričakovanj, se izgovarja na zgoraj omenjene budalaštine in se ga da videt z vsemi mogočimi babšeti (ponavadi vsakič z drugo), potem pač ni nesmrtno zaljubljen vate, ampak boš od njega kvečjemu dobila nekaj neobveznih flingov in na vsake kvatre kakšen sms ... pa še to samo določen kratek čas, dokler se ne okupira z drugimi in se te ne naveliča.

Nikoli ne pričakuj od ljudi tistega, česar ti ne morejo dat, pa se to niti ne nanaša samo na zveze z moškim, ampak tudi na splošno. Če ti fant že na začetku pove, da ni za resno zvezo in ti veš, da pri tebi druga ne pride v upoštev, potem se umakni, ali pa trpi ... ampak v tem primeru ni kriv tip. Če moški ve, da si zainteresirana zanj in je resnično zaljubljen, potem se bo sigurno potrudil, igral fair play in ti vsaj do neke mere dvoril. Če tega ne počne, potem pač ... ne sestavljaj si pravljic v glavi, razen če si samodestruktivne narave oz. mazohist. Mogoče malo grobo napisano, ampak res se mi ne da olepševat.

Sem že bila tudi jaz tista slepa ko stena in sem upala na vse pretege, pa sem se sčasoma naučila, da se to resnično ne obnese. Fantje so dosti enostavni kar se tega tiče in če jim je do dekleta res veliko, potem se vsekakor ne bodo izmikali in se pred dekletinimi očmi zabavali z drugimi babšeti. Punce mogoče še kdaj zavajamo, ko se delamo hard to get, tipi pa (vsaj v veliki večini) tega ne počnejo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 March 2007 - 07:29 PM

QUOTE(Nincha @ 11. 3. 2007 - 15:23) View Post

sej glih "ženskarji" so ponavad zlo simpatični, komunikativni, ti dajejo feeling da si res neki posebnga... glih to je "skrivnost" njihouga uspeha .. mah.. ne se zapletat s takimi..

Mene to na Alfieja spomne (Ki ga je igral Jude Law wub.gif ). Zakaj pa ne bi take ženskarje, loverje, zapeljivce me ženske imele za zabavo, tako kot imajo oni nas (oz. ostala dekleta). Saj priznajo, da niso za resno vezo. je pa to težko upoštevat, sploh če si občutljiva najstnica, željna tiste kao prave ljubezni (govorim na splošno).

Saj se je men tud že enkrat zgodil en tak "ženskar", ko se bila stara 16 let.
Spoznale smo ga skupaj, sestrična, prijateljica in jaz. Bil je z mojo sestrično in celo hodil z njo nekaj časa. Potem ga je sestrična pustila. Ko sva bili s prijateljico zunaj, se mi je izpovedal in rekel, da bi v bistvu moral biti z mano, ker sem oh in sploh tako kul in fajn in lepa in gor-dol. Pa sva se zapletla. In to nekaj večerov. Ampak SAMO ZUNAJ zvečer, ponoči, v diskaču ...!!!

Potem sva se en dan zmenila (PODNEVI) in ga ni bilo. Itak. In pol mi je spet zvečer v soboto rekel, da pač to ne gre in blalbla. In je bil z mojo prijateljico! Čist z vsemi tremi se je mečkal, prasec! Ampak itak ni z nobeno seksal.

Pety, naj ti bo to nova izkušnja in jaz bi ga na tvojem mestu vseeno pozdravljala, ne pa užaljeno hodila mimo njega, to je najbolj bedno, kar lahko storiš.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#14 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts

Posted 11 March 2007 - 07:34 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 11. 3. 2007 - 19:29) View Post

Mene to na Alfieja spomne (Ki ga je igral Jude Law wub.gif ).

men je bil tud prov hecn tm k je tko v desno nagnu glavo pa se je muzka vklopla laugh.gif pa kk je to žensko pogledu hehe. kdo bi si mislu de je v bistvu robot. sorryte za OT sam kr nism mogla bit tih k je bil res originaln oops.gif

• 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#15 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 March 2007 - 07:40 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 11. 3. 2007 - 19:29) View Post

Potem sva se en dan zmenila (PODNEVI) in ga ni bilo. Itak. In pol mi je spet zvečer v soboto rekel, da pač to ne gre in blalbla. In je bil z mojo prijateljico! Čist z vsemi tremi se je mečkal, prasec! Ampak itak ni z nobeno seksal.

Ja, tole preživljanje skupnega časa samo ponoči oz. na zabavah je ena taka značilna poteza ženskarjev, ki sem jo tudi jaz občutila na svoji koži. Se je vleklo kr ene dva meseca, vsak vikend sva bla skupaj zunaj z družbo, se totalno mečkala, skor sva sexala enkrat, skos me je za roko držal, okol paradiral z mano, me lupčkal, ljubkovalno klical in podobno. Ampak potem med tednom nikoli nič, niti po telefonu, niti sms, sploh nič od nič, ko da bi ga pobralo. Jaz sem bila totalno, ampak res preko vseh meja zaljubljena v tega tipa, ono na hard, skos sem sam njega videla in sem se pustila tkole okoli prsta navijat kar nekaj vikendov. No, ne bom se zdej spuščala v podrobnosti, ampak končalo se je zeeeelo grdo, ful sem bila takrat prizadeta in sem ga odjebala popolnoma (končno prišla k pameti) in tudi kasneje, po ene pol leta se je naenkrat spet prikazal, me vabil na drink, obljubljal svašta, ampak nisem več nasedla. Sem bila takrat potem še dvakrat z njim, ker me je pač še vedno privlačil, samo mal mečkanja, ker sem imela vse pošlihtano in sem vedla, da je samo zabava. Je potem on nekaj silil, da bi se zadeve naprej razvile, pa sem ga dokončno postavila na realna tla in od takrat (kar je že ene par let) ga nisem več videla. Je bila zame to kar huda šola, ampak sem od nje ogromno odnesla in se naučila. Potem kasneje si še enkrat prav vesel, da si dal nekaj takega čez.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#16 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 March 2007 - 07:52 PM

QUOTE(Šišyka @ 11. 3. 2007 - 19:34) View Post

men je bil tud prov hecn tm k je tko v desno nagnu glavo pa se je muzka vklopla laugh.gif pa kk je to žensko pogledu hehe. kdo bi si mislu de je v bistvu robot. sorryte za OT sam kr nism mogla bit tih k je bil res originaln oops.gif

Šišyka, ti misliš verjetno na en drug film, kjer je Jude Law igral robota loverja - Umetna inteligenca, a ne, jaz pa na film Alfie. No, važno je, da je Jude Law zapeljivec v obeh filmih.
Sorry za OT.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#17 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts

Posted 11 March 2007 - 07:55 PM

^aja tega pa nism gledala... sj se mi je zdel de ne mislm prov, sam kje sm pa mislna de je še kje igral tako vlogo oops.gif no ja si mi vsaj povedala še en film k si ga morm pol nujno ogledat. zj morm pa nehat predn me kdo nekm brcne k tle smetim
  • 0
IPB Image

#18 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 March 2007 - 12:22 AM

uf ja, men se je tut že zgodil. in še fejst sm se zaljubila.
po večmesečni agoniji sm se sprevidla, da morm sama rešt ta problem, da tak pač je in da je moja odločitev taka, da tega pač ne bom gledala. in sm šla stran. seveda je trajal neki časa, da sem premislla vse njegove izjave in njim nasprotna dejanja in ugotovila, da sm pač padla na foro, na mali, za njega prijeten flirt, ki ni bil nič več kot to. the joke was on me.
se pa normalno pogovarjam z njim, če ga kdaj srečam. mi je brezveze, da bi neki travmirala zarad stvari, k se v bistvu sploh niso zgodile. pa da pokažem, da sm šla naprej. če pa kej sitnar, mu jasno povem, kaj si o njem mislm. brez dlake na jeziku. sicer je šokiran, ampak kaj čmo, tak je lajf tongue.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#19 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 13 March 2007 - 07:05 PM

O ja, mislim da je ni ženske, ki ne bi šla skozi to fazo in se zapletla s vsaj enim ženskarjem. Tudi jaz sem ravno zapletla z enim in šla z njim celo na morje-kako se je razpletlo lahko pa preberete v novi temi "drzni dogodki". Skratka, se mi je opravičeval in me v diskoteki na kolenih prosu naj mu odpustim da se bo poboljšal.. Čeprav komaj, mi ga je uspelo ignorirat. In se enostavno ne meniva več. Po eni strani se mi kar malo nasmeje če ga vidim kje in se spomnim na tiste lepe trenutke. Ampk se še vseeno zavedam kakšen je.

Torej, ena od dobrih rešitev je, ignoriranje tipa-pa ne takšno, v smislu objokovalno ignoriranje, temveč ignoriranje v smislu "briga me zanj". Sama sem taka, da če opazm da ima kak tip namen me izkoristit, mu zlooooo zloo rada vrnem s tem, da mu globoko zabijem ego!
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#20 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 March 2007 - 11:22 PM

No, mene pa noben ženskar ni nategnil (v prenesenem pomenu). Najbolj sem srečna zaradi tega, da me noben (tudi v mlajših, norih letih) ni uspel zmešati do te mere, da bi lahko manipuliral z mano (ponavadi sem jaz bla v teh vlogah, hehe), ne glede na to, kako je bil vizualno hud, verbalno in še kako drugače spreten. Če sem naletela na koga takšnega, niti nisem imela interesa z njim karkoli drugega početi (tudi, če je on tako hotel in dobil skozi najino odisejado vihravosti željo po preobrazbi), kot se malo pozabavati in to je to.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users