Posted 11 March 2007 - 07:15 PM
Z ženskarji kot takimi ni nič narobe, če jih znaš prepoznat in nisi slep ko stena. Večina jih niti ne zavaja, večinoma vsi že hitro povejo, da pač niso za resne zveze, ker jim enostavno ni v interesu si na grbo nakopat pobesnelo zaljubljeno zalezovalko, ampak jim gre bolj za kratkotrajno zabavo (kot tudi v danem primeru), vendar pa potem zagledane dečve vsako nadaljno naklonjenost napihnejo v višave in si strašansko nabijajo upe v smislu jaz ga lahko spremenim in podobno in se potem hudujejo, ker se nezreli samec, željen neobvezne zabave, čez noč ne spremeni v zglednega in predanega dečka, ki zaljubljeno bolšči v izbranko in ji poje serenade. Saj, verjetno ga bo res nekoč ena spremenila, ko mu bo vse obrnila na glavo in se bo vanjo totalno zaljubil, vendar pa - če si ali nisi to ti, se bo kaj hitro pokazalo in predolgo vztrajat, špilat mučenika in se izpostavljat ponižanjem, pomeni delat budalo iz same sebe.
Jaz mislim, da tle pri tipih velja eno splošno in enostavno pravilo ... če so resnično zainteresirani in imajo z določenim dekletom resne namene, potem ne izgubljajo telefonskih številk, niso nenormalno pogoste žrtve naravnih katastrof, ki jim konstantno onemogočajo interakcijo z žensko svojih sanj, ne trpijo za nenadno izgubo spomina in si ne premislijo čez noč. Če se tip izmika, ni jasen glede svojih pričakovanj, se izgovarja na zgoraj omenjene budalaštine in se ga da videt z vsemi mogočimi babšeti (ponavadi vsakič z drugo), potem pač ni nesmrtno zaljubljen vate, ampak boš od njega kvečjemu dobila nekaj neobveznih flingov in na vsake kvatre kakšen sms ... pa še to samo določen kratek čas, dokler se ne okupira z drugimi in se te ne naveliča.
Nikoli ne pričakuj od ljudi tistega, česar ti ne morejo dat, pa se to niti ne nanaša samo na zveze z moškim, ampak tudi na splošno. Če ti fant že na začetku pove, da ni za resno zvezo in ti veš, da pri tebi druga ne pride v upoštev, potem se umakni, ali pa trpi ... ampak v tem primeru ni kriv tip. Če moški ve, da si zainteresirana zanj in je resnično zaljubljen, potem se bo sigurno potrudil, igral fair play in ti vsaj do neke mere dvoril. Če tega ne počne, potem pač ... ne sestavljaj si pravljic v glavi, razen če si samodestruktivne narave oz. mazohist. Mogoče malo grobo napisano, ampak res se mi ne da olepševat.
Sem že bila tudi jaz tista slepa ko stena in sem upala na vse pretege, pa sem se sčasoma naučila, da se to resnično ne obnese. Fantje so dosti enostavni kar se tega tiče in če jim je do dekleta res veliko, potem se vsekakor ne bodo izmikali in se pred dekletinimi očmi zabavali z drugimi babšeti. Punce mogoče še kdaj zavajamo, ko se delamo hard to get, tipi pa (vsaj v veliki večini) tega ne počnejo.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.