Jump to content

Photo

Nivea Soft krema

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 03 March 2007 - 05:16 PM

Tole dajem ekstra ocenit, čeprav vem, da bodo ocene porazne. Nisem v iskalniku našla nikjer, vem pa, da ogromno ljudi uporablja tole Niveo cry.gif

Še najbolj smešno pa je to, da se sestavin sploh ne da videti, ker so zalimane na dnu lončka, če ti uspe odlimati mali limast krogec, pa vidiš, da ima dva dela deklaracije in se lahko zgodi, da vse skupaj raztrgaš. In potem berem: Visokokakovostna krema za nego kože z jojoba oljem in vitaminom E hmm.gif cry.gif cry.gif Zakaj neki potem ob tej kakovosti tako sestavine skrivajo biggrin.gif

aqua, paraffinum liquidum, myristyl alcohol, glycerin, butylene glycol, alcohol denat, stearic acid, mystryl myristate, cera microcristallina, glyceryl stearate, hydrogenated coco-glycerides, dimethicone, simmoridsia chunensis, tocopheryl acetate, polyglyceryl-2 caprate, sodium carbomer, phenoxyethanol, lanolin alcohol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, isobutylparaben, propylparaben, parfum, linalool, citronelool, alpha-isomethyl ionone, buthylphenyl methylpropional, limonene, benzyl slaycylate.

IPB Image
  • 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 March 2007 - 06:31 PM

Je zelo mastna, naftnega izvora (spet - ni slaba maščoba, ampak nekaterim ni všeč, da se mažejo z naftnim derivatom). Je malo K in je alkoholna. Vsebuje mičnkeno AOK in kar nekaj konzevansov in dišav.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 04 March 2007 - 03:12 PM

Jaz sem to kremo uporabljala kar nekaj let do odkritja tega foruma. Saj koža je bila mehka, ampak ful hitro se mi je začela mastiti in vsake toliko časa sem po čelu imela veliko mozoljev, včasih tudi na licih, kjer imam drugače normalno do suho kožo. Sploh ne vem, kakao sem jo lahko toliko časa uporabljala.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#4 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 05 March 2007 - 09:29 AM

Jaz jo imam in tista nalepka na podnu se da čisto lepo odlepit. Drugače pa se ne mažem z njo vsak dan, ampak le po potrebi. Ko sem imela suho izredno uho kožo na čelu je pomagala in vrnila stanje kože na normalno. Mazoljev pa nisem dobila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users