REGRESIJA
Posted 05 April 2005 - 01:37 PM
Mene zelo mika, ker lahko odkriješ vzroke travm, bolezni, fobij, strahov....
Posted 05 April 2005 - 07:09 PM
jst negrem! odločena, čeprav me mika..ker med regresijo vse kao še enkrat podoživiš...gledena to, da približno vem zaradi česa sem umrla v prejšnjem življenju in se tega tud bojim....tega nebi probala....ne hvala!!
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 05 April 2005 - 07:11 PM
Posted 06 April 2005 - 08:18 AM
Res pa je za provat le če imaš probleme.
Posted 06 April 2005 - 11:19 AM

Posted 06 April 2005 - 01:29 PM

Posted 06 April 2005 - 01:37 PM
Posted 07 April 2005 - 08:17 AM

Teh fobij bi se res rada rešila, ker so prav zelo mučne...
Simonchy, nevem a je že bla ponovitev....Je pa bilo o regresiji govora enih 15 minut...je pa bilo kar zanimivo.
Posted 07 April 2005 - 11:00 AM

Posted 07 April 2005 - 12:10 PM
Posted 07 April 2005 - 01:47 PM

Posted 07 April 2005 - 03:44 PM
K ne zna bit to "vračanje" v prejšnje življenje nekolk.. hm. kako bi rekla-pač, a ni možnosti, da bi potem živel v strahu, k vidš kaj vse se ti je dogajal?
Jst ne vem, kaj sm sploh bla v prejšnjem življenju, bi pa zlo rada zvedla.. A lahk to pr vedeževalki zveš? Ali kje?
Pa ne pušča regresija nobenih psihičnih negotovosti, skrbi...

Posted 07 April 2005 - 03:52 PM

Posted 08 April 2005 - 07:37 AM
Posted 18 April 2005 - 02:36 PM
Posted 19 April 2005 - 08:39 AM
Kot si že zgoraj najbrž prebrala, sem tudi jaz imela hude depresije. Depresije so res nekaj strašnega in še malo kdo te razume kako se počutiš. Tudi sama sem hodila k bioenergetiku.Za regresijo se še nisem odločila, a najbrž se v prihodnosti bom.Zanjo bi se takoj odločila, a problem je razdalja do boljših regresoterapevtov.
Zagotovo pa vem kaj pomaga (je meni, pa še marsikomu). To je šentjanžev čaj. Jaz sem pila umetne antidepresive, ki pa sem jih po priporočilih bioenergetika vrgla v smeti.
Pred cca 14 dnevi sem začela pit šenjanžev čaj in povem ti že po enem tednu so bili učinki neverjetni(!!!). Sedaj je dobra 2 tedna za mano in za nobeno stvar ga ne bi zamnjala, počutim se res odlično!!! V tem času sem veliko prebrala o šentjanževki in sploh me ne čudijo rezultati, saj po zadnjih preiskavah in testih, bolj pomaga kot umetni antidepresivi (testirano na depresivnih ljudeh v Angliji). Edini problem je da dolga uporaba povzroča občutljivost na sonce. Tako da ga bom pila tja do junija, potem bom prekinila do septembra. Še to sem pozabila povedat, da ga je potrebno piti dalj časa. Če ne najdeš čaja lahko pa kupiš zeliščne tablete DEPRIM, katere imajo isto sestavo. No meni je pomagalo oz. še pomaga.
Posted 19 April 2005 - 10:09 AM
Posted 19 April 2005 - 10:15 AM
Posted 20 April 2005 - 07:59 AM
Jaz sem iz Nove Gorice, dobri terapevti so v Ljubljani (kar je meni znano). Je pa tako, da ti veš vzrok tvoje depresije in ti regresija (vsaj po moje) ne bo veliko pomagala...pri regresiji ponavadi odkriješ vzroke za strah, fobije itd. ter jih ozavestiš in s tem odpraviš neko "blokado" Pri tebi je pa vzrok znan in verjemi, da vem kako zgleda če te fant pusti. Zelo zelo podoben primer sem imela jaz pred leti. Bila sem s fantom, kateri mi je pomenil vse in bila sem nora nanj...lahko bi rekla obsedena, a vedela sem da sva različna in veliko stvari me je motilo, a sem si lagala in vztrajala...sigurno je enako čutil on...ker me je potem pustil...Bilo mi je GROZNO! Če bi bila bolj "pogumna" bi si takrat življenje vzela, tako hudo mi je bilo. Sedaj je od tega že 7 let in sedaj se temu smejim. Imam drugega fanta in nikdar nisem bila z njim obsedena, ampak sem spoznala kaj je ljubezen.....Veš mogoče je prav da sta šla narazen, samo da si tega nočeš priznat in ti je hudo zaradi navezanosti. Premisli še enkrat dobro vse, mogoče se pogovori z njim še enkrat...čeprav vem da je težko, a mogoče boš potem lažje razumela. Ljubezen vedno boli, ampak saj veš kako pravijo raje sedaj kot pozneje. In ne pozabi mogoče te čaka nekaj boljšega, vsaka ženska si zasluži najboljše zase...in če te fant pusti brez pravega razloga (npr. varanje) te že zaradi tega ni vreden, ker za ljubezen se vedno borimo, ne?!
Posted 20 April 2005 - 05:14 PM
Na vsak način ga želim nazaj, čeprav se sliši noro in otročje, ampak tako čutim.
Povedal mi je, da se je dolgo trudil, da bi se stanje izboljšalo, pa se ni. Seveda ne, ko pa se nisva konkretno pogovorila o tem! Kaj ga je najbolj motilo mi je povedal komaj zdaj, ko je prepozno! Zakaj??? Jaz sem njemui povedala prej in so se določene stvari popravile, je pazil. Meni pa ne da priložnosti... to med drugim tudi ni pošteno in vse to me boli in razjeda...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users