Jump to content

Photo

kako barva čimbolje prime?

• Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 Tejka

Tejka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 395 posts

Posted 31 October 2006 - 05:13 PM

je treba boljše na bolj čiste lase, brez nanešenih preparatov in ostalih zadev ali je vseeno?
kako še drugače do bolj obstojne barve?

Uporabljam POLY live XXL.
  • 0

#2 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 31 October 2006 - 06:22 PM

Dej si gor alufolijo na pobarvane lase, medtem ko cakas da lahko barvo speres. Baje da bolj prime.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#3 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 31 October 2006 - 07:36 PM

Definitivno se barva las bolj prime če maš zelo čiste lase-spereš vse preparate.silikoni,maščoba... in pač na koncu barvanja naneseš dvojno porcijo biggrin.gif

Ve po barvanju uporabite šampon ali samo sperete lase ?
Jaz vedno uporabim šampon ampak verjetno če nekaj barve še ostane potem-je bolj intenzivna in se dlje obdrži.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#4 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 October 2006 - 07:55 PM

Baje, da se barva tud bolj prime, če si par dni torej eno pranje prej) narediš masko in jo pustiš kšno uro gor.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5 Tejka

Tejka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 395 posts

Posted 01 November 2006 - 02:20 PM

Sem si ravnokar oprala lase, tako da se potem zvečer barvam smile.gif
  • 0

#6 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2006 - 02:27 PM

To sva se midve ravno pred kratkim z DiLeMo pogovarjali. Če barva boljše prime na sveže umite lase ali pa tudi na lase, ki so polni preparatov (kakšne pene za volumen, kreme za zaščito, laki za lase, ipd.). In se nekako nisva mogli odločiti ali ja ali ne. Po eni strani je logično, da bolj primejo, ko las ni obdan z raznimi preparati... po drugi strani pa je najbrž barva dovolj močna, da z lahkoto "gre čez vse to". No, jaz bi se vseeno odločila enako La*Perla, kot si se ti - da bi si oprala lase in nič gor dala pred barvanjem. To največkrat tudi prakticiram, seveda.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 November 2006 - 06:55 PM

jaz se vedno grem barva z najbolj mastnimi lasmi kot je mogoče, ker me so barve agresivne za lasišče in ga tako manj poškodujejo. tako mi tudi frizer priporoča.
po mojem pa barva čisto enako prime na sveže umite ali pa zamazane lase, ker je barva dovolj 100% dovolj močna.
ali je že aktera opazila razliko? po mojem ne.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#8 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 03 November 2006 - 08:15 AM

Jst sem se pogovarjala že z več frizerji na to temo in vsi pravijo, da se je bolše barvat na ne sveže umite lase (oni celo pravjo bolj so umazani/mastni, bolš je), sam vseen pa tko kot ste rekle, pri zadnjem pranju ne dajat nobenih posebnih oblog kot so maske, silikoni... Ne vem zakaj je temu tako, a jst jim verjamem, oni verjetno že vedo kaj in kako... Aja pa ne sam to da bolš prime, baje da se tud počasnej spira tako.
  • 0

#9 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 04 November 2006 - 12:08 AM

Ja točn tko. Meni tudi vedno pravijo, da bolj imam mastne in neumite, bolj bo prijelo (sam mi je smotan prit tja z repo na glavi). Ne vem kaj so že govorili, da je fora, med drugim tudi manj lasišče peče, ker ma naravne maščobe gor.

Jaz uporabjam silikonske kapljice Klas, in sem jih vprašala, če to kaj ovira, pa so rekli, da je to sam dobro za lase, da mi jih itak tudi oni vedno dodajo v vsako barvo že noter.
  • 0

#10 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 November 2006 - 03:10 PM

mene zanima ce je dobr v barvo se kej zmesat zravn, pr enih barvah zdej dobis zravn neke svilene proteine, pa estera prav da ji vmesajo kapljice zravn...a to lahka tut jst doma biggrin.gif
  • 0

#11 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 06 November 2006 - 07:56 AM

lejck jst na tvojem mestu ne bi. Če ma barva to že priloženo zraven, ok, potem ja al pa če ti to nardi frizer, ki ve kaj in kako, da pa bi si sama doma to delala, je čist preveč riskirano, ker ti barva lahko konc drugač prime kot bi si želela, pa še učinek nege je lahko ravno obraten. Če bi rada imela to, potem raje kupi barvo, za katero praviš, da so že priložene te neke stvari....
  • 0

#12 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 November 2006 - 03:34 PM

Kere barve pa majo priložene te stvari ?
  • 0
Memento mori.

#13 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 November 2006 - 03:36 PM

Poly Diadem ima ... je tudi ocenjena tam med ocenami.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 16 November 2006 - 03:48 PM

Sem prebraLa oceno in to je definitivno moja nasLednja barva. Kje pa se dobi ?
  • 0
Memento mori.

#15 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 16 November 2006 - 08:55 PM

Claudija - poly diadem sem jaz vidla še v vseh drogerijah kot npr. DM al pa v tuševih drogerijah Lepota in zdravje.

Pa še dodatno vprašanje - prelivi tudi negujejo lase?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#16 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 19 November 2006 - 08:00 PM

Ne bom nove teme odpirala za to, tako da bom kr sem napisala. Glede barv Poly Diadem.. iskala sem po internetu oddenke ki so na voljo in pri blontnih sem našla samo 4 oddtenke in to noben ni meni osebno lep, noben ni neki izrazito blond.. od teh štirih sta tako ali tako 2 rjava.. in me zanima če je to vse ?
  • 0
Memento mori.

#17 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 November 2006 - 07:14 PM

Claudija moje mnenje..če bi bla rada blont idi k frizerju..naredil bo tako da bo vredu(če boš izbrala dobrega frizerja smile.gif )..dobila boš tako barvo kot hočeš..pa tut sestavinsko so pomoje tiste barve bolše kot pa te ki jih kupiš v drogerijah...da se ti nebo spet zgodilo tako kot se ti je prvič...da si prišla ven rumena in ne blont....nevem..jas bi na tvojem mestu šla k frizerju...
  • 0

#18 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2006 - 04:31 PM

Tle me nekaj zanima. Namreč ko se pobarvate in potem barvo sperete z las, ali lase tudi umijete s šamponom? Pri večini barv piše, da to ni priporočljivo, ampak jaz vseeno vedno uporabim šampon, ker se mi zdi, da drugače nisem z las dovolj dobro očistila vso barvo. Kako je pri vas s tem?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#19 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 November 2006 - 05:34 PM

jaz si nikoli ne umijem še s šamponom in vedno delam po navodilih.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#20 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 November 2006 - 06:32 PM

seprav, jz mam lase umite od nedelje. V soboto se mislm barvat na neumite lase, dam gr barvo, jo sperm, dam še tist proližen balzam in to bo to ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users